سوالات شما در باره ي اندرويد و گوشي هاي مرتبط

مثل همون حالت افلاین توی گوشیه ی نوکیا هست دیگه:دی اینطوری به GPRS هم پس دسترسی نداره!
میتونی از MARKET ENABLER استفاده کنی.ولی باز هم نمیتونی با gprs بری چون نمیتونی چیز شکن وصل شی نه با ایرانسل و نه همراه اول ولی یه راه دیگه هست.

MarketEnabler v3.0.8.apk

سلام دوستان . می خوام galaxy s بگیرم ولی بین این و desire s شک دارم . تمام ویژگی ها شون رو می دونم.
میخواستم بدونم رم چقدر تاثیر داره چون desire s رم اش بیشتره ولی در عوض cpu اش از hummingbird گلکسی ضعیفتره . لطفا راهنمایی نمایید :d

سلام دوستان . می خوام galaxy s بگیرم ولی بین این و desire s شک دارم . تمام ویژگی ها شون رو می دونم.
میخواستم بدونم رم چقدر تاثیر داره چون desire s رم اش بیشتره ولی در عوض cpu اش از hummingbird گلکسی ضعیفتره . لطفا راهنمایی نمایید :d
بدون شک برو گالاکسی بگیر.
چون گالاکسی Super AMOLED اما دیزایر اس Super Clear LC.
چون گالاکسی cpu قویتری داره.
بعد از گالاکسی اس2 قویترین گوشی اندرویدی گالاکسی اس هست.
رم تاثیر داره ولی زیاد نه.بیشتر سی پی یو

میتونی از MARKET ENABLER استفاده کنی.ولی باز هم نمیتونی با gprs بری چون نمیتونی چیز شکن وصل شی نه با ایرانسل و نه همراه اول ولی یه راه دیگه هست.

MarketEnabler v3.0.8.apk
چزوری کار میکنه؟بااا همه این کارا به خاطر دانلود برنامه ای مربوط به vampire diaries هست.یکی لینکش رو بده،یه دنیا رو راحت کنه:دی

بدون شک برو گالاکسی بگیر.
چون گالاکسی Super AMOLED اما دیزایر اس Super Clear LC.
چون گالاکسی cpu قویتری داره.
رم تاثیر داره ولی زیاد نه.بیشتر سی پی یو

این رو هم اضافه کنید که Desire S کمی مشکل WiFi داره. دستت رو بذاری پشتش ضعیف میشه. اگه سیگنال ضعیف باشه قطع میشه.

این رو GSM نوشته بود (از یک سایت خارجی ترجمه کرده بودن) که باعث شد من کلا Desire S رو بیخیال شم.

سلام دوستان من طرفهای مرداد میخوام galaxy ace بگیرم (350 بیشتر ندارم)،تا اون موقع گرونتر نمیشه؟
اصلا به نظرتون گوشی خوبیه میتونه بازیها و برنامه های مختلف رو اجرا کنه؟ (پسر خالم htc aria داره ندیدم بگه مشکل بازی دارم ولی واسه اطمینان پرسیدم)

اونوقت optimus 2x خیاره این وسط

سلام دوستان من طرفهای مرداد میخوام galaxy ace بگیرم (350 بیشتر ندارم)،تا اون موقع گرونتر نمیشه؟
اصلا به نظرتون گوشی خوبیه میتونه بازیها و برنامه های مختلف رو اجرا کنه؟ (پسر خالم htc aria داره ندیدم بگه مشکل بازی دارم ولی واسه اطمینان پرسیدم)

البته htc sensation هم هست:d ولی هیچکدوم به پای gs2 نمیرسن لامصب غولیه >:d<

خمیار که نیست ولی شما مقایسه ها رو نگاه کنی و کلیت رو در نظر بگیری تنها نقطه ی برتری اوپتیموس تگرا هست که اونم تا حدودی برای گیم مناسبه.

ولی در بقیه نقاط S ii بهتره(بر تری هاشون حد و حدودی هست). در کل اوپتیموس هم انتخاب عالی هست اگه کسی بخره ،راضی خواهد بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or