pedramcyrus
کاربر سایت
دقیقا من هم همین سوال رو دارم،خواهرم میخواد بخره،گفتم یه اماری بگیرم،خودم با گوشی های سامسونگ کار کردم تاچشون خوب بود،ولی نمیدونم این مدل رو بگیره یا 40-50 بزاره X10 بگیره؟آقایون محترم کسی درباره Galaxy ACE اطلاعاتی داره که خوبه ، بده ؟ می ارزه پول پاش داد ؟
Galaxy Sچه مدلهایی صفحه نمایش Super Amoled دارن؟
فقط تعریف شنیدم چطوریه ؟! ارزش داره بیگیرم؟ :d
بعد ساپورت نرم افزاری htc چطوره؟ مثل سام هست؟ یعنی برای آپدیت اندروید...
چه مدلهایی صفحه نمایش Super Amoled دارن؟
توی ساپورت نرم افزار. پون پوشی اندروید داره،همشون یکی هستن ،ولی ورژن سیستم عامل برای برزو رسانی به ترتیب Googleچه مدلهایی صفحه نمایش Super Amoled دارن؟
بعد ساپورت نرم افزاری htc چطوره؟ مثل سام هست؟ یعنی برای آپدیت اندروید...
کسی میتونه توی ساخت v---p----n تو اندروید کمکم کنه؟ دختر داییم که X10 بنده رو به تاراج برد،میخواد راه بندازه،زنگ زده کمک کنم بهش.
اگه کسی وارده بگه. ip ویوزر و پس و سکترت کی رو دارم. 4 تا گزینه میگه داره،کدوم رو بزنه؟
اون حالت air plane رو هر وقت خواست بره مارکت فعال کنه !air plane چی هست؟ همون افلاینه؟ مسخواد با gprs بره اخه
air plane چه حالتی هست؟ یادمه وقتی میخواستم X10 ؤو خاموش کنم و پاور رو نپه میداشتم،دیده بودمش ولی استفاده ای ازش نکردم .پوشی رو که افلاین نمی کنه؟اون حالت air plane رو هر وقت خواست بره مارکت فعال کنه !
مثل همون حالت افلاین توی گوشیه ی نوکیا هست دیگه اینطوری به GPRS هم پس دسترسی نداره!مد هواپیماست دیگه وقتی سواره هواپیما میشی میگن گوشی رو خاموش کنین و اینا ولی به جای خاموش کردن میری روی این مد و همه ی اتصالات بی سیم گوشی قطع میشه ! زنگ کسی بهت بزنه میگه خاموشه ولی خو گوشی روشنه
واسه اينه كه گوشي بن نشه.چون ماركت به جز IP از سيم كارت هم تشخيص ميده كاربر ايرانيه گوشي رو بن ميكنه!!!:biggrin1:مثل همون حالت افلاین توی گوشیه ی نوکیا هست دیگه اینطوری به GPRS هم پس دسترسی نداره!