نایت کینگ داره از اونجا ران کن .من خودم همین کارو میکنم .سلام دوستان کسی میدونه روی هک 7.02 چطور میشه از ps4trainer استفاده کرد ؟؟؟
آخه اکسپلویت هکرهای مختلف یا webrte رو ندارن یا کار نمیکه
نایت کینگ داره از اونجا ران کن .من خودم همین کارو میکنم .سلام دوستان کسی میدونه روی هک 7.02 چطور میشه از ps4trainer استفاده کرد ؟؟؟
آخه اکسپلویت هکرهای مختلف یا webrte رو ندارن یا کار نمیکه
یع سوال مگه میشه اینطوری ، مگه نباید کل هارد فرمتش exfat باشه ؟درود
هیچ مشکلی پیش نمیاد
یع سوال مگه میشه اینطوری ، مگه نباید کل هارد فرمتش exfat باشه ؟
اصلا دستگاه شناسایی میکنه اونو ؟
ایرادی ندارهسلام، من یه هارد اکسترنال دارم که توش اطلاعات دارم، یه درایو ۷۰ گیگی با فرمت exfat درست کردم که بازیهای دانلودی رو توش بریزم و وصل کنم به کنسول واسه نصب، اینطوری درسته مشکلی واسه اطلاعاتم که توشه و تویه یه درایو دیگشه پیش نمیاد؟
از طریق Remote Package Installer. اینم ویدیوی آموزشیش.چطوری از کامپیوتر بازی روی ps4 نصب کنم؟هارد اکسترنالم جا نداره
سلام دوستان؛
مشورت:
کنسول پیاسفور پرو با فریمور ۷.۵ دارم.
همونطور که میدونید احتمال زیادی وجود داره که این فریمور بهزودی هک بشه. با این حساب این پرسش پیش میاد که کنسول رو بدم برام بازی هکی بریزن و فریمور به نسخه جدید آپدیت بشه، یا اینکه صبر کنم هک فریمور ۷.۵ بیاد؟
از طرف دیگه فروشندهها میگن جیلبریک فریمور، خاموشی کنسول و مشکلات هارد و پاور رو بهدنبال داره و بهتره که با اکانت هکی روی سیستم بازی نصب کنن. در این بین دوستهام میگن حرف فروشنده رو باور نکن و جیلبریک کردن کنسول، خطر چندانی برای سختافزارش نداره.
لطفاً راهنمایی کنید واقعاً وضعیت جیلبریک کردن پیاسفور از چه قراره و این کار چقدر احتمال خرابی کنسول رو به دنبال داره؟
داداش فروشنده داره برا خودش بازار گرمی میکنه الان که احتمالا فقط چند روز با هک ٧.۵x فاصله داریم بزرگ ترین اشتباهه بخای آپدیت کنی.سلام دوستان؛
مشورت:
کنسول پیاسفور پرو با فریمور ۷.۵ دارم.
همونطور که میدونید احتمال زیادی وجود داره که این فریمور بهزودی هک بشه. با این حساب این پرسش پیش میاد که کنسول رو بدم برام بازی هکی بریزن و فریمور به نسخه جدید آپدیت بشه، یا اینکه صبر کنم هک فریمور ۷.۵ بیاد؟
از طرف دیگه فروشندهها میگن جیلبریک فریمور، خاموشی کنسول و مشکلات هارد و پاور رو بهدنبال داره و بهتره که با اکانت هکی روی سیستم بازی نصب کنن. در این بین دوستهام میگن حرف فروشنده رو باور نکن و جیلبریک کردن کنسول، خطر چندانی برای سختافزارش نداره.
لطفاً راهنمایی کنید واقعاً وضعیت جیلبریک کردن پیاسفور از چه قراره و این کار چقدر احتمال خرابی کنسول رو به دنبال داره؟
خاموشی هرازگاهی یه بار که اجتناب ناپذیره ولی زیادم چیز نگران کننده ای نیست دوست عزیزمن امروز برای اولین بار خاموشی داشتم
از هاست خود اسلیرزگوی کچ شده افلاین استفاده میکنم
بعد از دو سه بار استفاده از نسخه افلاین هک کار نمیکرد باید صفحه رو رفرش میکردم و این سری هم که کلا خاموش کرد
اگر همیشه واسه هک با اینترنت وارد هاست بشم احتمال خاموشی رو کم میکنه؟
هاستی هست که خاموشی نداشته باشه؟