mybook
کاربر سایت
درود سوال منم هست اینسلام
من هک افلاین و انجام دادم ولی با اییین ک خودم کنسول و خاموش و بعد روشن میکنم برای اینکه هک و اجرا کنم دوباره نیاز ب نت داره و افلاین هک نمیشه واسه شما هم اینجوریه؟؟
درود سوال منم هست اینسلام
من هک افلاین و انجام دادم ولی با اییین ک خودم کنسول و خاموش و بعد روشن میکنم برای اینکه هک و اجرا کنم دوباره نیاز ب نت داره و افلاین هک نمیشه واسه شما هم اینجوریه؟؟
باید تمام کوکی ها و تاریخچه مرورگر رو پاک کنید یکبار هاست رو باز کنید بگذارید جیلبریک انجام بشه (حتما باید بگذارید کش هاست بارگذاری بشه) بعد نتتون رو قطع کنید برای دفعات بعد دیگه آفلاین می تونید جیلبریک کنیدسلام
کش آفلاین یعنی اینکه کنسول یکبار جیلبریک بشه دیگه لازم نیست برای دفعه بعد آنلاین بشی یا سرور بسازی. پیلود تو قسمت user guide کنسول ذخیره میشه و هر دفعه میتونی بری اونجا و به صورت آفلاین پیلود رو فعال کنیسلام بچه ها کسی لینک مستقیم برای اپدیت ۶.۷۲ که قابل اعتماد باشه داره؟ قضیه کش افلاین چیه؟
سلام
کسی تونسته Death Stranding رو بکپورت کنه واسه 5.05 ؟
درودسلام دوستان عزیز
من playstation در بالاترین آپدیت یعنی 7.51 هست اینجور که تحقیق کردم هیچ راهی برای down grade وجود نداره ، پیشنهادتون چیه ؟ کلا بیخیالش بشم؟
درود
1. کنسولتون رو بفروشید یه کنسول با فریمور پایین تر بگیرید.
2. روی همین ورژن بمونید تا جیلبریکی براش منتشر بشه.
نیازی به نصب مجدد نداره فقط باید هر بار که خاموش روشن میکنی کنسول رو وارد مرورگر WWW بشی و هک رو فعال کنیالان هر دفه که دستگاه رو خاموش میکنی.و بعد روش میکنی این هن 2.1.4 رو مجددا باید نصب کنی؟