nader1990
کاربر سایت
سلام.دوستان HEN 2.1.4 کسی لینک داره ؟
چون ظاهرا برای نصب آپدیت بازی رد دد روی 5.05 این نسخه از هن لازمه
165.227.83.145
این ادرس تا 2.1.2 داره.
سلام.دوستان HEN 2.1.4 کسی لینک داره ؟
چون ظاهرا برای نصب آپدیت بازی رد دد روی 5.05 این نسخه از هن لازمه
البته من با همین دارم بازی های بکپورت شده رو بازی میکنمسلام.
165.227.83.145
این ادرس تا 2.1.2 داره.
سلامداخل منو کنسول کرش داره درست می فرمایید ولی به نظر من ارزش داره بریم رو 6.72 چون حداقل من فوتبال برام خیلی مهمه راحت رو این ورژن فیفا 20 بازی می کنم
دو تا هاست Al-Azif و DarkModderVC بهترین انتخاب ها هستند خودم بیشتر از DarkModderVC استفاده می کنم کرش و خاموشی کمتری دارهسلام
عذر میخوام شما از کدام هاست برای جیلبریک 6.72 استفاده کردید؟
و اینکه فیک پکیج بازی ها رو به چه طریقی روی کنسول نصب می فرمایید؟
با تشکر
یبار دیگه به این ترتیب نصب کردم
1 - فایل اصلی
2 - پچ اپدیت 1.13
3 - پچ بکپورت اول
پچ فیکس بکپورت 1.13 چون پیغام جایگزین شدن داد نصبش نکردم
مساله اینه با اینکار پچ اپدیت اعمال نمیشه بیلد نامبر بازی همون 1099.25 هست
برای اپدیتش بکپورت نیومده اونی که تو دانلودها گذاشته مشکل دارهبنده هم همین مشکل رو دارم دقیقاً...ابتدا خود بازی رو نصب میکنم ، بعدش آپدیت 1.13 ، پس از اینکار بازی اجرا نمیشه ، بعد از نصب فیکس هم بازم اجرا نمیشه ، فکر میکنم به صورت کلی این داستان مشکل داره ، اگر کسی موفق شده لطفا اطلاع رسانی کنه ببینیم مشکل از کجاست.
در ضمن از HEN 2.1.4 هم استفاده میکنم
درودسلام
بعد از هک و نصب بازی وقتیکنسول رو ریبوت میکنیم و هک میپره همچنان میشه بازی کرد یا باید دوباره کنسول رو هک کنیم تا بشه بازی کرد؟
این نسخه رو میتونیم به صورت لوکال و آفلاین استفاده کنیم ؟؟
من هم دقیقا شرایط شما رو دارم . دوستان اگه ممکنه آخرین ورژن hen آفلاین رو لطف کنید تا دانلودش کنیم .درود
دوستان الان بهترین هن 2 کدوم نسخه اس؟ ، دستگاه من هن 1.6 ه هنوز و چون مشکل خاصی نداشت آپدیت نکردم ، ولی به خاطر این داستان بک پورت میخوام بدونم کدوم نسخه از 2 بهتر از بقیس
از این لینک استفاده کن هن 2.1.4 رو داره که خیلی خوبه و به راحتی بک پورتا رو ران میکنهمن هم دقیقا شرایط شما رو دارم . دوستان اگه ممکنه آخرین ورژن hen آفلاین رو لطف کنید تا دانلودش کنیم .