یعنی توی آپدیت جدید این باگ رفع شده یا کلا دیگه نمیشه از این روش استفاده کرد؟دیروز اعلام شد باگ معروق پچ شده و دیگه قابل استفاده نیست
یعنی توی آپدیت جدید این باگ رفع شده یا کلا دیگه نمیشه از این روش استفاده کرد؟دیروز اعلام شد باگ معروق پچ شده و دیگه قابل استفاده نیست
یه مغازه تو محل ما با این روش داشت بازی میفروخت که از دیروز اعلام کرد دیگه این روش قابل استفاده نیست. قاعدتا اگه تو فقط تو آپدیت جدید این باگ رفع شده بود ، هنوز تو همون ورژن های قدیمی ازش استفاده میکردن. نه کلا سونی قضیه رو رفع کرده.یعنی توی آپدیت جدید این باگ رفع شده یا کلا دیگه نمیشه از این روش استفاده کرد؟
اره باید همینطور باشهیه مغازه تو محل ما با این روش داشت بازی میفروخت که از دیروز اعلام کرد دیگه این روش قابل استفاده نیست. قاعدتا اگه تو فقط تو آپدیت جدید این باگ رفع شده بود ، هنوز تو همون ورژن های قدیمی ازش استفاده میکردن. نه کلا سونی قضیه رو رفع کرده.
نمیتونید چک کنیدسلام دوستان
یه سوال داشتم اگه لطف کنین جواب بدین
کنسول دست دو کپی خور شده بخوام بگیرم. چطور میتونم چک کنم که بن نشده باشه (به هر دلیلی)؟
اصلا مشکلی داره با کنسول کپی خور وصل شد و psn لاگین کرد؟
ممنون
شما واسه لاگین کردن به حسابتون و استفاده از امکانات آنلاین باید به آخرین ورژن کنسولتون آپدیت شده باشه پس با کنسول کپی خور 5.05 نمیتونین از امکانات آنلاین استفاده کنین و به حسابتون لاگین بشید ...سلام دوستان
یه سوال داشتم اگه لطف کنین جواب بدین
کنسول دست دو کپی خور شده بخوام بگیرم. چطور میتونم چک کنم که بن نشده باشه (به هر دلیلی)؟
اصلا مشکلی داره با کنسول کپی خور وصل شد و psn لاگین کرد؟
ممنون
خیلی جالبه سونی سریع پچ کرد اما مایکروسافت نادیده گرفتدیروز اعلام شد باگ معروق پچ شده و دیگه قابل استفاده نیست
اویل 2 ریمیک برای pc کرک شد روpc میزنیمآدم با دیدن اویل۲ ریمِیک وسوسه میشه کنسولو آپدیت کنه،از اینورم کلی بازی نصبیدم دلمم نمیاد :/
هنوز کرک نشده من پیگیرم اتفاقااویل 2 ریمیک برای pc کرک شد روpc میزنیم
کرک شد . دانلود کرک کامل در سایت های فارسی هم امدههنوز کرک نشده من پیگیرم اتفاقا
نسخه فیت گرلش هم اومد من دارم نصب می کنمهنوز کرک نشده من پیگیرم اتفاقا
دیدم اره نسخهcodex،دنلود ایز استارتینگکرک شد . دانلود کرک کامل در سایت های فارسی هم امده
trainerبازیو دانلود کن حالشو ببر تیر میرش بینهایت شهنسخه فیت گرلش هم اومد من دارم نصب می کنم