Mehrdad092000
کاربر سایت
با تشکربالاخره متوجه نشدم یک دسته داره یا دوتا بهرحال یک ترا کپیخور تمیز باشه حدود همین سه تومن هست. اسلیم نتنها هیچ برتری خاصی بر فت نداره بلکه فت ها سگ جون تر هم هستند و برای کسانی که ساعات مداوم میخوان بازی کنن بهتر جواب میدن دیرتر اورهیت میشن مثلا در همین کپیخور کردن اونچه بر اساس تجربه من دیدم اکثر خاموشی در اسلیم ها بوده (منظورم خاموشی هنگام ارسال پیلود نیست که برای همه یکسانه خاموشی وسط بازی رو میگم که ممکنه باعث پریدن سیو ها هم بشه) اسلیم ها مقداری ظریف ترند منتهی فت های سری اول همون براق ها فنشون صدای خیلی زیادی داشت و این باعث شده که بگن اسلیم بهتر هست که این مشکل در سری های بعدی حل شد بهرحال سری 1216 بدون مشکل هست و بهتر از اسلیم نباشه بدتر هم نیست.
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
نه یه دسته داره(اما ۲تا دسته اوردم که جفتشون با اون مشخصاتی که دوستان میدادن ارجینال بود اما یکیش کم کارکرد تر بود)
خاموش نشد جیلبریک کردم فقط سری اول شد اونم بیتوجهی خودم بود فلش توی درگاه یو اس پی بود البته شاید خاموشیم طعبی بود بعد روشن شدن یه چی پر شد اومد بالا که گفتم مشکل نشه از اول فریمور ۵۰۵ زدم بعد جیلبریک کردم هیچ مشکلی نداشت بازی راحت اجرا میکرد خاموش نشد البته تست نکردم زیاد فقط توی یه بازی solus projectصدای فن عجیب میرفت بالا اما توی نیدفور اسپید نه
پس قیمتش مناسب بود؟؟
Sent from my TA-1004 using Tapatalk