mojtaba.sha
کاربر سایت
اگه کپی خور شدن مشکلی مثل خاموشی بوجود اورد و از حالت کپی خور واسه همیشه دستگاه خارج کنیم باز مشکل خاموشی یا مشکلای دیگه پیش میاد ؟
نهاگه کپی خور شدن مشکلی مثل خاموشی بوجود اورد و از حالت کپی خور واسه همیشه دستگاه خارج کنیم باز مشکل خاموشی یا مشکلای دیگه پیش میاد ؟
سلام.دوستان این هک 9 کش افلاین هم داره؟
بعد من هکم 6.72 هستش ارزش داره که برم روی 9 (تفاوتش زیاده)؟
نهبا سلام خدمت اساتید
سوالی داشتم امکانش هست هم انلاین بازی کنم زمانی هم بخوام جلبریک کنم بازی های های بازی کنم
ممنون میشم راهنمایی بفرمایین
با سلام خدمت اساتید
سوالی داشتم امکانش هست هم انلاین بازی کنم زمانی هم بخوام جلبریک کنم بازی های های بازی کنم
ممنون میشم راهنمایی بفرمایین
جواب میدهدوستان من یه سوال دارم که الان هک من 6.72 هستش و یه سری اپدیتها همراه Backport با هم هستش(تک فایل هستش) .الان اگه من بیام روی هک 9 . باید اپدیت های رو از اول بگیرم یا همین اپدیتها همراه Backport که روی 6.72 بود هم روی هک 9 جواب میده؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
اگه بکپورت براشون بیاد میشهسوال دوستان ؟!۱
مایی که هک 6.72 داریم!! برای اجرای بازیهای با فریمور بالای ۸ (مثل hitman3 ..Far Cry 6.. mass effect ..) حتما باید به هک ۹ (usb!!) کوچ کنیم ؟!! با یه بکپورت نمیشه ؟!! هاست های اسپوف مانند چطور؟!!
نه آپدیت نشدهدوستان این برنامه Auto Backport واسه بازی های جدید آپدیت نشده که خودمون بتونیم بکپورت مورد نظرمون رو بسازیم ؟