سوالات، مشکلات و بحث پیرامون هک PS4

سلام. این بازیهایی هک شده که برای دانلود در سایت ها قرار داره بعضا مثلا نوشته مخصوص فریمور ٧.٠۵ ، اینها بر روی فریمور ٩ هم قابل اجراست؟ و دوم اینکه چون من تا حالا کنسول رو هک نکردم ، این بازیها رو باید از طریق pc با کابل لن روی کنسول نصب کرد یا راه دیگه ای هم داره؟

درود
بعضی مواقع موقع هک خطای کرنل میگیرم و بعد یه بار دیگه انجام عملیات هک کنسول به درستی هک میشه.
سوالی که داشتم اینکه این خطای کرنل مشکلی ایجاد نمیکنه؟

سلام. این بازیهایی هک شده که برای دانلود در سایت ها قرار داره بعضا مثلا نوشته مخصوص فریمور ٧.٠۵ ، اینها بر روی فریمور ٩ هم قابل اجراست؟ و دوم اینکه چون من تا حالا کنسول رو هک نکردم ، این بازیها رو باید از طریق pc با کابل لن روی کنسول نصب کرد یا راه دیگه ای هم داره؟
درود
اجرا میشن مشکلی ندارن.
با لن میشه که یکم دردسر داره،با هارد اکسترنال هم میشه که راحترین راهه.

مرسی. هادر اکسترنال نیازه که حتما فرمت بشه؟
باید حتما فرمتش exFAT باشه که کنسول شناسایش کنه.
اگه هاردت این فرمته نیازی نیست فرمتش کنی ولی اگه این فرمت نیست حتما باید فرمت exFATش کنی.
برای نصب بازیها هم حتما باید توی دایکتوری اصلی هارد باشن اگه توی پوشه باشن شناسایی نمیشن.

سلام همسایتی های عزیز یک PS4 اسلیم با ورژن 7.50 خریدم.
اگر امکان داره آموزش و مراحل هک رو توضیح بدید بهم.
این بازیهای fpkg با اونایی که تو سایتها گذاشتن فرق داره؟
اگر بازی دانلود کردم از کجا بفهمم fpkg هست یا pkg ؟
ببین آخر عمری چه آلوده شدما :))

مرسی. هادر اکسترنال نیازه که حتما فرمت بشه؟
اگه نمیخوای فورمت کنی بهترین کار اینه که حدود 100 تا 200 گیگ ازش جدا کنی یه پارتیشن جدید بسازی اونو فورمت کنی به exfat ، نرم افزار هم زیاده واسه این کار یه سرچ بزنی ریخته همه جا

• Like
Reactions: stanley
سلام لینک های زیر هم آموزش است و هم بازیهای هک شده :

آموزش کپی خور کردن PS4 | (پست اول مطالعه شود)

آموزش هک پلی استیشن 4 - PS4 Exploit FW 9.00 Tutorial

آموزش هک و کپی خور کردن پلی استیشن 4 - PS4 Exploit FW 9.00

آپدیت کن برو 9 بهتره آموزش بالا که دوستمون گذاشته برای 9

• Like
Reactions: jaferpour
خب من براحتی ps رو جیلبریک کردم و خداروشکر مشکلی برام پیش نیومد. حالا چند تا سوال داشتم
1. من از هاست karo استفاده کردم . توی قسمتی که باید گزینه ی فریمور انتخاب میکردم دوتا گزینه داشت یکی با پیلود بود یکی بدون پیلود (پیلود هم دیدم اسمش رو میبرید ولی نمیدونم چیه!) من گزینه ی با پیلود رو انتخاب کردم، مشکلی که نداره؟
2. توی قسمت بعدی هم دوباره دوتا گزینه داشت یکی goldhen v2b بود و یکی goldhen v2b2 که من دومی رو انتخاب کردم. این دوتا باهم چه فرقی میکنه؟ البته این راهی که رفتم سرانجام بی دردسر جیلبریک شد ولی خب بدونم اینها چی هستن بهتره.
3. جایی هست اموزش انتقال بازیهای هکی از طریق کابل و هارد رو کامل توضیح داده باشه؟ من قبلا دیتای بازیها رو از طریق کابل لن و نرم افزار psx انجام میدادم اینم به همین صورته؟
همین.مرسی.

• Like
Reactions: saeed_sg
فرمت نکن پارتیشن بندی کن اموزش می خوای گوگل سرچ کن اطلاعات هاردت سرجاش میمونه
اره دوستان بالاتر گفتن منتها میترسم دست بزنم اطلاعاتش پاک شه. حالا یه هارد اینترنال دارم بلاستفاده است احتمالا تبدیلش کنم به اکسترنال و از اون استفاده کنم. مرسی بهرجهت.

خب من براحتی ps رو جیلبریک کردم و خداروشکر مشکلی برام پیش نیومد. حالا چند تا سوال داشتم
1. من از هاست karo استفاده کردم . توی قسمتی که باید گزینه ی فریمور انتخاب میکردم دوتا گزینه داشت یکی با پیلود بود یکی بدون پیلود (پیلود هم دیدم اسمش رو میبرید ولی نمیدونم چیه!) من گزینه ی با پیلود رو انتخاب کردم، مشکلی که نداره؟
2. توی قسمت بعدی هم دوباره دوتا گزینه داشت یکی goldhen v2b بود و یکی goldhen v2b2 که من دومی رو انتخاب کردم. این دوتا باهم چه فرقی میکنه؟ البته این راهی که رفتم سرانجام بی دردسر جیلبریک شد ولی خب بدونم اینها چی هستن بهتره.
3. جایی هست اموزش انتقال بازیهای هکی از طریق کابل و هارد رو کامل توضیح داده باشه؟ من قبلا دیتای بازیها رو از طریق کابل لن و نرم افزار psx انجام میدادم اینم به همین صورته؟
همین.مرسی.

اگه تا الان خودت تهشو درنیاورده باشی ، راه شبکه اش الان بروز ترین روشهایی که دیدم رو به شما میگم ، این ویدیو زیر رو کامل ببینی حله!
بقیه اشو تو پست بعدی توضیح میدم.

• Like
Reactions: Unkn0w and stanley
---
من خودم تازه سر 9 هک زدم بنابراین چیزی که تا الان یاد گرفتم رو به شما میگم فقط، نمیدونم بازم روش هست یا نه و ممکنه بعضی اصطلاحاتم غلط باشه ولی بهرحال :

سه مدل ارسال بازی بصورت شبکه برای PS4 Jailbreak وجود داره.

1-Payload
2-
FTP
3-
PKG Sender

بهترین روش PKG Sender هست، چون بصورت همزمان که ارسال میشه فایل همون هم نصب میشه. ولی دو روش دیگه هم پیچیده تره هم اینکه اول فایل ارسال میشه تا انتها بعد جداگانه نصب میشه، درکل شما باید هرسه رو یاد بگیری! چرا؟ چون بعضی از فایلهای fpkg (همون pkgهایی که دستکاری شده برای اجرا روی کنسول جیلبریک) بعضی وقتا بازی درمیارن بخصوص با PKG Sender که مجبور میشیم از دو روش دیگه استفاده کنیم که اگه FTP جواب نداد ، دیگه Payload حتما جواب میده. هر سه تاش هم با فایلاش تو ویدیو بالایی توضیح داده حتما دقیق ببینید.
-
در نهایت برای اینکه بفهمی pkg هایی که دانلود کردید چه مشخصاتی دارن یه برنامه کوچیک ویندوزی میخواد به اسم PKGViewer که اجباری نیست ، اونم برا آشنایی باهاش اینو ببینید :

برنامه های مورد نیاز برای ارسال بصورت شبکه به ps4 هکی
MethodWindows Side AppPS4 Side App
خواندن info فایل های fpkgPKG Viewer-
Payloadsender.exeBrowser + Host
FTPFileZillaInternal PKG Installer
PKG SenderPKG Sender 1.3Remote PKG Installer

برای ارسال همین فایلهای ابتدایی هم میتونید از روش Payload استفاده کنید. یا اینکه یک فلش به فرمت exfat آماده کنید و از طریق Package Installer داخل منوی گلدهن نصبشون کنید.

آخرین ویرایش:
اگه تا الان خودت تهشو درنیاورده باشی ، راه شبکه اش الان بروز ترین روشهایی که دیدم رو به شما میگم ، این ویدیو زیر رو کامل ببینی حله!
بقیه اشو تو پست بعدی توضیح میدم.
ممنون از توضیحات کامل شما. من نهایتا مجبور شدم از طریق همون هارد اقدام کنم چون از طریق کابل بنظر خیلی سخت و پیچیدست. الان هم بازی مافیا نصب کردم و بدون مشکل اجرا میشه.

• Like
Reactions: saeed_sg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or