درودسلام. این بازیهایی هک شده که برای دانلود در سایت ها قرار داره بعضا مثلا نوشته مخصوص فریمور ٧.٠۵ ، اینها بر روی فریمور ٩ هم قابل اجراست؟ و دوم اینکه چون من تا حالا کنسول رو هک نکردم ، این بازیها رو باید از طریق pc با کابل لن روی کنسول نصب کرد یا راه دیگه ای هم داره؟
مرسی. هادر اکسترنال نیازه که حتما فرمت بشه؟درود
اجرا میشن مشکلی ندارن.
با لن میشه که یکم دردسر داره،با هارد اکسترنال هم میشه که راحترین راهه.
باید حتما فرمتش exFAT باشه که کنسول شناسایش کنه.مرسی. هادر اکسترنال نیازه که حتما فرمت بشه؟
اگه نمیخوای فورمت کنی بهترین کار اینه که حدود 100 تا 200 گیگ ازش جدا کنی یه پارتیشن جدید بسازی اونو فورمت کنی به exfat ، نرم افزار هم زیاده واسه این کار یه سرچ بزنی ریخته همه جامرسی. هادر اکسترنال نیازه که حتما فرمت بشه؟
سلام لینک های زیر هم آموزش است و هم بازیهای هک شده :سلام همسایتی های عزیز یک PS4 اسلیم با ورژن 7.50 خریدم.
اگر امکان داره آموزش و مراحل هک رو توضیح بدید بهم.
این بازیهای fpkg با اونایی که تو سایتها گذاشتن فرق داره؟
اگر بازی دانلود کردم از کجا بفهمم fpkg هست یا pkg ؟
ببین آخر عمری چه آلوده شدما
آپدیت کن برو 9 بهتره آموزش بالا که دوستمون گذاشته برای 9سلام همسایتی های عزیز یک PS4 اسلیم با ورژن 7.50 خریدم.
اگر امکان داره آموزش و مراحل هک رو توضیح بدید بهم.
این بازیهای fpkg با اونایی که تو سایتها گذاشتن فرق داره؟
اگر بازی دانلود کردم از کجا بفهمم fpkg هست یا pkg ؟
ببین آخر عمری چه آلوده شدما
فرمت نکن پارتیشن بندی کن اموزش می خوای گوگل سرچ کن اطلاعات هاردت سرجاش میمونهمرسی. هادر اکسترنال نیازه که حتما فرمت بشه؟
اره دوستان بالاتر گفتن منتها میترسم دست بزنم اطلاعاتش پاک شه. حالا یه هارد اینترنال دارم بلاستفاده است احتمالا تبدیلش کنم به اکسترنال و از اون استفاده کنم. مرسی بهرجهت.فرمت نکن پارتیشن بندی کن اموزش می خوای گوگل سرچ کن اطلاعات هاردت سرجاش میمونه
خب من براحتی ps رو جیلبریک کردم و خداروشکر مشکلی برام پیش نیومد. حالا چند تا سوال داشتم
1. من از هاست karo استفاده کردم . توی قسمتی که باید گزینه ی فریمور انتخاب میکردم دوتا گزینه داشت یکی با پیلود بود یکی بدون پیلود (پیلود هم دیدم اسمش رو میبرید ولی نمیدونم چیه!) من گزینه ی با پیلود رو انتخاب کردم، مشکلی که نداره؟
2. توی قسمت بعدی هم دوباره دوتا گزینه داشت یکی goldhen v2b بود و یکی goldhen v2b2 که من دومی رو انتخاب کردم. این دوتا باهم چه فرقی میکنه؟ البته این راهی که رفتم سرانجام بی دردسر جیلبریک شد ولی خب بدونم اینها چی هستن بهتره.
3. جایی هست اموزش انتقال بازیهای هکی از طریق کابل و هارد رو کامل توضیح داده باشه؟ من قبلا دیتای بازیها رو از طریق کابل لن و نرم افزار psx انجام میدادم اینم به همین صورته؟
همین.مرسی.
Method | Windows Side App | PS4 Side App |
---|---|---|
خواندن info فایل های fpkg | PKG Viewer | - |
Payload | sender.exe | Browser + Host |
FTP | FileZilla | Internal PKG Installer |
PKG Sender | PKG Sender 1.3 | Remote PKG Installer |
ممنون از توضیحات کامل شما. من نهایتا مجبور شدم از طریق همون هارد اقدام کنم چون از طریق کابل بنظر خیلی سخت و پیچیدست. الان هم بازی مافیا نصب کردم و بدون مشکل اجرا میشه.اگه تا الان خودت تهشو درنیاورده باشی ، راه شبکه اش الان بروز ترین روشهایی که دیدم رو به شما میگم ، این ویدیو زیر رو کامل ببینی حله!
بقیه اشو تو پست بعدی توضیح میدم.