سوالات، مشکلات و بحث پیرامون هک PS4

برای بازی های tlou 2 - spiderman- spiderman miles morales- red dead 2 -ghost of tsushima - battlefield v - بک پورت به 5.05 اومده؟
بعد برای این ورژن چه هاستی و hen پیشنهاد میکنید؟
بقیه دوستان هم اگر میدونن ممنون میشم جواب بدن.
خصوصا اینکه red dead 2 رو از کجا میشه دان کرد.
بله برای همشون منتشر شده
حالا چون بعضی شون فیل.ر شدن لینکشون رو براتون قرار میدم(فقط کافیه رو اسم هر گیم کلیک کنی تا سایتش باز شه)
red dead 2
(نسخه duplex رو دانلود کن بعدشم اپدیتی که نوشته بکپورت+اپدیت)
the last of us 2 (اینم مثل همون رد دد)
spiderman (نیاز به بکپورت+اپدیت نداره و نسخه هکش روی 5.05 اجرا میشه. حتما dlc پکش رو دانلود کن گیم واقعا dlc های جالبی داره)
spiderman miles morales(روش رد دد)
ghost of tsushima(روش رد دد)
بتلفیلد v رو لینکش رو نمیذارم چون واقعا یه زباله است و ارزش خرج نت و وقت رو نداره حتی:D

بله برای همشون منتشر شده
حالا چون بعضی شون فیل.ر شدن لینکشون رو براتون قرار میدم(فقط کافیه رو اسم هر گیم کلیک کنی تا سایتش باز شه)
red dead 2
(نسخه duplex رو دانلود کن بعدشم اپدیتی که نوشته بکپورت+اپدیت)
the last of us 2 (اینم مثل همون رد دد)
spiderman (نیاز به بکپورت+اپدیت نداره و نسخه هکش روی 5.05 اجرا میشه. حتما dlc پکش رو دانلود کن گیم واقعا dlc های جالبی داره)
spiderman miles morales(روش رد دد)
ghost of tsushima(روش رد دد)
بتلفیلد v رو لینکش رو نمیذارم چون واقعا یه زباله است و ارزش خرج نت و وقت رو نداره حتی:D
واقعا ممنون. فقط من تو سایتا که میگشتم دیدم برای فیفا 22 هم نسخه هک شدش اومده. اون به 5.05 میخوره یا شما امتحان کردی؟

شما از چه روشی کنسول رو هک کردید . امکانش هست هاست یا هنی که استفاده کردید و یا آموزشش رو بذارید. بعد کنسول شما fat هست یا اسلیم. کنسول من fatک

شما از چه روشی کنسول رو هک کردید . امکانش هست هاست یا هنی که استفاده کردید و یا آموزشش رو بذارید. بعد کنسول شما fat هست یا اسلیم. کنسول من fat هست
کنسول من فت هستش من از این روش که لینکش رو میذارم هک کردم لینکش برای یوتیوب هستش که چون فیلتره بدون فیلتر شکن باز نمیشه

• Like
Reactions: rezagoli
کنسول من فت هستش من از این روش که لینکش رو میذارم هک کردم لینکش برای یوتیوب هستش که چون فیلتره بدون فیلتر شکن باز نمیشه
این روش که برای 7.5 هستش!
اصلا 5.05 نیازی به این روش نداره از طریق خود کنسول با یه هاست حل میشه

این روش که برای 7.5 هستش!
اصلا 5.05 نیازی به این روش نداره از طریق خود کنسول با یه هاست حل میشه
ممنون واقعا. فقط یه سوال دیگه. من هارد کنسولم تقریبا پره. راهی هست که بازی ها رو هارد اکسترنال باشه ولی بازیو بشه اجرا کرد. اخه red dead و tlou 2 نزدیک 90 گیگ هستن هرکدوم

ممنون واقعا. فقط یه سوال دیگه. من هارد کنسولم تقریبا پره. راهی هست که بازی ها رو هارد اکسترنال باشه ولی بازیو بشه اجرا کرد. اخه red dead و tlou 2 نزدیک 90 گیگ هستن هرکدوم
نه متاسفانه خب گیم هایی که تموم کردی روی کنسولت رو پاک کن جا باز شه
اگه هم تمومشون نکردی خب تمومشون کن!
اگه هم کیلویی و رندوم بازی ریختی میتونی لیست گیم هات رو یا اینجا یا پیام خصوصی بفرستی که بهت بگم کدوماشون ارزش بازی دارن

اگه هم کیلویی و رندوم بازی ریختی میتونی لیست گیم هات رو یا اینجا یا پیام خصوصی بفرستی که بهت بگم کدوماشون ارزش بازی دارن
1639129925295.png
من الان میخوام فیفا 22 نصب کنم. تا اخراش رفت بعد این پیغامو داد . اصلا به مراحل بک پورت نرسید. کنسولم رو هم با hen 2.1.4 هک کردم. مشکل چیه؟

1639129925295.png
من الان میخوام فیفا 22 نصب کنم. تا اخراش رفت بعد این پیغامو داد . اصلا به مراحل بک پورت نرسید. کنسولم رو هم با hen 2.1.4 هک کردم.
با گلدن هن هک کردم درست شد.

بازی شوتر چی پیشنهاد میکنید؟

• Like
Reactions: mobile1199
اقا دوتا سوال
یکی اینکه هک پلی 4 انجام بدیم دستگاه دچار مشکلاتی مثل ری استارت خود به خود هنگ و لگ نمیشه؟
سوال دوم: اگ هک کردیم بعدا میتونیم برگردیم به حالت بدون هک بدون اینکه از سمت سونی بن بشیم؟

• Like
اقا دوتا سوال
یکی اینکه هک پلی 4 انجام بدیم دستگاه دچار مشکلاتی مثل ری استارت خود به خود هنگ و لگ نمیشه؟
سوال دوم: اگ هک کردیم بعدا میتونیم برگردیم به حالت بدون هک بدون اینکه از سمت سونی بن بشیم؟
اگه میخواین هک 9.00 رو انجام بدین بهتره چند روز صبر کنید
بله با یه ریست فکتوری دستگاه شما به حالت اولیه برمیگرده

• Like
سلام شب خوش دوستان سوالی دارم بعد از اینکه گلد هن نصب شد بند 2 آن یعنی enable binloader server که تیک بزنیم باید از پی لودر کدام فایل را سند کنیم تا update disable شه تو آموزش فیلم میگه send payload for disable update کدام فایل باید سند شود اینجا گیرکردم چکار کنم دفعه اوله ممنون میشم راهنمایی فرمایید

• Like
Reactions: شوکی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or