Ali.Scorpino
کاربر سایت
داداش یه آپدیت جدید اومده ورژن 1.9 .رو سایت p30day .من هنوز چک نکردم بریز ببین درست میشه؟به منم خبر بده.منم خودم چک میکنموالا نمیدونم چیکار کنم.
نسخه بازی منم هکیه.
داداش یه آپدیت جدید اومده ورژن 1.9 .رو سایت p30day .من هنوز چک نکردم بریز ببین درست میشه؟به منم خبر بده.منم خودم چک میکنموالا نمیدونم چیکار کنم.
نسخه بازی منم هکیه.
اطلاعات دقیق تر بدهسلام دوستان ps4 کم کار ورژن6.72 ریجن 2 500 گیگ و به نظرتون چند قیمت میشه روش بزارین ممنون
اگه در حد تست کم کار باشه ۸اسلیم تک دسته
8.00 :آقا بازی های قابل اجرا برای این هک جدید چی هست
اگه کسی لیست داره بده لطفا؟؟؟؟
قطعا ارزش هک بیشتر از خرید گیم اصلی یا اکانتی هستسلام
دوستان راهنمایی میخواستم از شما
PS4 یک ترا دارم پر بازی ورژن 7.50 میخوام بدونم راهی هست بدون قفل شدن بازی ها دستگاه رو کپی خور کرد .
تغییر DNS برای این کار به درد میخوره یا نه
و یکی هم اینکه میگن 7.5X خیلی ناپایداره و خاموشیش خیلی زیاده . به نظر شما ارزش هک داره ؟
پایدارترین ورژن همون ۵.۰۵ هستسلام دوستان. میخواستم بدونم پایدارترین ورژن برای هک ps4 چی هست. من الان کنسولم روی فریمور ورژن 5.05 اگر اشتباه نکنم هک شده. میخوام tlou 2 ,و آخرین اسپایدر من رو بازی کنم. و اینکه فرمت هارد اکسترنالم چی باید باشه . ممنون.
سلام. کنسول من هم ۷.۵۵ هستش با کرنل و اکسپلویت های جدید بسیار پایدار هستش و بعد از اولین هک یکبار ریستارت میشه و بعد اون تا دو ماه هم بدون مشکلی در حالت ریست مود میمونه و تا برق قطع نشه هکش نمیپره من از سرور مجازی با گوشی کارو شریفی استفاده میکنم. ترینر هم همراهش هست و بسیار راحت هست کار باهاش.سلام دوستان. میخواستم بدونم پایدارترین ورژن برای هک ps4 چی هست. من الان کنسولم روی فریمور ورژن 5.05 اگر اشتباه نکنم هک شده. میخوام tlou 2 ,و آخرین اسپایدر من رو بازی کنم. و اینکه فرمت هارد اکسترنالم چی باید باشه . ممنون.
برای بازی های tlou 2 - spiderman- spiderman miles morales- red dead 2 -ghost of tsushima - battlefield v - بک پورت به 5.05 اومده؟پایدارترین ورژن همون ۵.۰۵ هست
من خودم ۵.۰۵ بودم به ۷.۰۲ اومدم و با اینکه دردسرش انچنان زیاد نیست ولی بعضی موقع ها خاموشی در حالت رست مود و ارور های مربوط به هک میره روی مخ
برای اکثر گیم ها هم بکپورت ۵.۰۵ میاد که با دانلودش میتونی گیم رو روی همون ۵.۰۵ دانلود کنی(اکثرا بکپورت رو باید جدا از فایل اصلی گیم دانلود کنی)
واسه دانلود هم سایت p30day رو پیشنهاد میکنم که هم اموزش گذاشته هم بکپورت
برای فرمت هم فقط کافیه هارد رو وصل کنی به پیسی با کلیک راست فرمت رو بزنی و به exfat فرمت کنی
حواست باشه با فرمت همه اطلاعات هارد پاک میشه پس اگه اطلاعات مهمی داری قبل فرمت حتما یه کپی ازشون بگیر
شما از چه روشی کنسول رو هک کردید . امکانش هست هاست یا هنی که استفاده کردید و یا آموزشش رو بذارید. بعد کنسول شما fat هست یا اسلیم. کنسول من fat هستسلام. کنسول من هم ۷.۵۵ هستش با کرنل و اکسپلویت های جدید بسیار پایدار هستش و بعد از اولین هک یکبار ریستارت میشه و بعد اون تا دو ماه هم بدون مشکلی در حالت ریست مود میمونه و تا برق قطع نشه هکش نمیپره من از سرور مجازی با گوشی کارو شریفی استفاده میکنم. ترینر هم همراهش هست و بسیار راحت هست کار باهاش.
برای بازی های tlou 2 - spiderman- spiderman miles morales- red dead 2 -ghost of tsushima - battlefield v - بک پورت به 5.05 اومده؟پایدارترین ورژن همون ۵.۰۵ هست
من خودم ۵.۰۵ بودم به ۷.۰۲ اومدم و با اینکه دردسرش انچنان زیاد نیست ولی بعضی موقع ها خاموشی در حالت رست مود و ارور های مربوط به هک میره روی مخ
برای اکثر گیم ها هم بکپورت ۵.۰۵ میاد که با دانلودش میتونی گیم رو روی همون ۵.۰۵ دانلود کنی(اکثرا بکپورت رو باید جدا از فایل اصلی گیم دانلود کنی)
واسه دانلود هم سایت p30day رو پیشنهاد میکنم که هم اموزش گذاشته هم بکپورت
برای فرمت هم فقط کافیه هارد رو وصل کنی به پیسی با کلیک راست فرمت رو بزنی و به exfat فرمت کنی
حواست باشه با فرمت همه اطلاعات هارد پاک میشه پس اگه اطلاعات مهمی داری قبل فرمت حتما یه کپی ازشون بگیر
آره برای تمام بازی هایی که نوشتی بک پورتش هم هست برای 5.05 و فریمور 5.05 پایداریش عالی از هر هنی استفاده کنی جواب میگیریبرای بازی های tlou 2 - spiderman- spiderman miles morales- red dead 2 -ghost of tsushima - battlefield v - بک پورت به 5.05 اومده؟
بعد برای این ورژن چه هاستی و hen پیشنهاد میکنید؟
بقیه دوستان هم اگر میدونن ممنون میشم جواب بدن.
خصوصا اینکه red dead 2 رو از کجا میشه دان کرد.