سوالات، مشکلات و بحث پیرامون هک PS4

آقا بازی های قابل اجرا برای این هک جدید چی هست
اگه کسی لیست داره بده لطفا؟؟؟؟
8.00 :
Resident Evil Village
Devil may cry 5 vergil dlc
Borderlands3: designer's cut
Visage
The pathless
The dark pictures anthology
Warhammer chaosbane: complete dlc collction

8.01:
DRAGON QUEST XI S: Echoes of an Elusive Age-Definitive Edition
Morbid the seven acolytes
Darq:complete edition
Dying light: anniversary edition
Twin mirror
Wildfire
Chronos: before the ashes
Serious Sam collection

8.03:
Nioh Remastered – The Complete Edition
DOOM Eternal: The Ancient Gods - Part Two
Outriders
It takes two
Mortal shell enhanced edition
Hitman 3
Disco elysium
Outer worlds: morder of eridanos
Starwars republic commando
Oddworld soulstorm
Werewolf: The Apocalypse – Earthblood
King of fighters xv
Postal redux

8.50:
Mass effect: legendary edition
Hired gun
Nier replicant
Song of horror
Biomutant
Guilty Gear strive
Ninja gaiden:master collction
Sniper ghost warrior:contracts 2
Assassin's Creed Valhalla: Wrath of the Druids(dlc)
Green hell
Shin Megami Tensei III: Nocturne

8.52:
Cyberpunk 2077 patch 1.31
Aliens: fire team elite
Hades
Tales of arise
Godfall: fire&darkness
Scarlet nexus
Ghost of tsushima:director's cut
Watch dogs legion:bloodline(dlc)
Ultra age
Psychonauts 2
Madden 22
Observer:system redux
Chernobylite
Life is strange:true colors
Nba 2k22
King's bounty
Assassin's creed valhalla:the siege of paris(dlc)
Greed fall:gold edition
The forgotten city
F1 2021

9.00:
World war z:after math
Horizon:forbidden west
Farcry6
Guardians of the galaxy
Elden ring
There is no light
Alan wake remastered
Back4blood
Castlevania: advance collection
Dying light 2 stay human
Fatal frame
Diablo 2: resurrected
Crysis: remastered trilogy
Mechwarrior 5
Demon slayer
Kena: bridge of spirits
Lost judgment
Dark pictures: house of ashes
Riders republic
Aragami 2
Evil genius 2

اگه خواستین تاپیک های دیگه هم استفاده کنین

نظر شخصی بنده راجب فریمور ها و گیم ها:
به نظر من تا فریمور ۸.۵۲ تمامی گیم ها(به جز سایبرپانک) واسه این نسل هستن و با ps4 پلی بدینشون فرق انچنانی با نسل قبلی ندارن
ولی تو فریمور ۹.۰۰ بهتره گیم های aaa مثل هورایزن،فارکرای۶،گاردینز او د گلگسی،الدن رینگ و... رو پلی ندین چون این گیم ها خود واقعیشون رو توی کنسول های نسل نهمی نشون میدن و به نظرم تجربه رو برای خودمون خراب نکنیم
همونطور که اطلاع دارین ps5 هم با این که هک رسمی براش منتشر نشده ولی تایید شده که قابل نفوذه و هک شده
من خودم به شخصه گیم های aaa امسال رو روی ps4 ام پلی نمیدم چون همونطور که گفتم این بازی ها خود واقعیشون رو نسل ۹ نشون میدن

آخرین ویرایش:
سلام
دوستان راهنمایی میخواستم از شما
PS4 یک ترا دارم پر بازی ورژن 7.50 میخوام بدونم راهی هست بدون قفل شدن بازی ها دستگاه رو کپی خور کرد .
تغییر DNS برای این کار به درد میخوره یا نه
و یکی هم اینکه میگن 7.5X خیلی ناپایداره و خاموشیش خیلی زیاده . به نظر شما ارزش هک داره ؟

سلام
دوستان راهنمایی میخواستم از شما
PS4 یک ترا دارم پر بازی ورژن 7.50 میخوام بدونم راهی هست بدون قفل شدن بازی ها دستگاه رو کپی خور کرد .
تغییر DNS برای این کار به درد میخوره یا نه
و یکی هم اینکه میگن 7.5X خیلی ناپایداره و خاموشیش خیلی زیاده . به نظر شما ارزش هک داره ؟
قطعا ارزش هک بیشتر از خرید گیم اصلی یا اکانتی هست

• Like
Reactions: vahiddragon
سلام دوستان. میخواستم بدونم پایدارترین ورژن برای هک ps4 چی هست. من الان کنسولم روی فریمور ورژن 5.05 اگر اشتباه نکنم هک شده. میخوام tlou 2 ,و آخرین اسپایدر من رو بازی کنم. و اینکه فرمت هارد اکسترنالم چی باید باشه . ممنون.

سلام دوستان. میخواستم بدونم پایدارترین ورژن برای هک ps4 چی هست. من الان کنسولم روی فریمور ورژن 5.05 اگر اشتباه نکنم هک شده. میخوام tlou 2 ,و آخرین اسپایدر من رو بازی کنم. و اینکه فرمت هارد اکسترنالم چی باید باشه . ممنون.
پایدارترین ورژن همون ۵.۰۵ هست
من خودم ۵.۰۵ بودم به ۷.۰۲ اومدم و با اینکه دردسرش انچنان زیاد نیست ولی بعضی موقع ها خاموشی در حالت رست مود و ارور های مربوط به هک میره روی مخ

برای اکثر گیم ها هم بکپورت ۵.۰۵ میاد که با دانلودش میتونی گیم رو روی همون ۵.۰۵ دانلود کنی(اکثرا بکپورت رو باید جدا از فایل اصلی گیم دانلود کنی)
واسه دانلود هم سایت p30day رو پیشنهاد میکنم که هم اموزش گذاشته هم بکپورت

برای فرمت هم فقط کافیه هارد رو وصل کنی به پیسی با کلیک راست فرمت رو بزنی و به exfat فرمت کنی
حواست باشه با فرمت همه اطلاعات هارد پاک میشه پس اگه اطلاعات مهمی داری قبل فرمت حتما یه کپی ازشون بگیر

• Like
Reactions: شوکی
سلام. کنسول من هم ۷.۵۵ هستش با کرنل و اکسپلویت های جدید بسیار پایدار هستش و بعد از اولین هک یکبار ریستارت میشه و بعد اون تا دو ماه هم بدون مشکلی در حالت ریست مود میمونه و تا برق قطع نشه هکش نمیپره من از سرور مجازی با گوشی کارو شریفی استفاده میکنم. ترینر هم همراهش هست و بسیار راحت هست کار باهاش.

من خودم ۵.۰۵ بودم به ۷.۰۲ اومدم و با اینکه دردسرش انچنان زیاد نیست ولی بعضی موقع ها خاموشی در حالت رست مود و ارور های مربوط به هک میره روی مخ

برای اکثر گیم ها هم بکپورت ۵.۰۵ میاد که با دانلودش میتونی گیم رو روی همون ۵.۰۵ دانلود کنی(اکثرا بکپورت رو باید جدا از فایل اصلی گیم دانلود کنی)

برای فرمت هم فقط کافیه هارد رو وصل کنی به پیسی با کلیک راست فرمت رو بزنی و به exfat فرمت کنی
حواست باشه با فرمت همه اطلاعات هارد پاک میشه پس اگه اطلاعات مهمی داری قبل فرمت حتما یه کپی ازشون بگیر
برای بازی های tlou 2 - spiderman- spiderman miles morales- red dead 2 -ghost of tsushima - battlefield v - بک پورت به 5.05 اومده؟
بعد برای این ورژن چه هاستی و hen پیشنهاد میکنید؟
بقیه دوستان هم اگر میدونن ممنون میشم جواب بدن.
خصوصا اینکه red dead 2 رو از کجا میشه دان کرد.

سلام. کنسول من هم ۷.۵۵ هستش با کرنل و اکسپلویت های جدید بسیار پایدار هستش و بعد از اولین هک یکبار ریستارت میشه و بعد اون تا دو ماه هم بدون مشکلی در حالت ریست مود میمونه و تا برق قطع نشه هکش نمیپره من از سرور مجازی با گوشی کارو شریفی استفاده میکنم. ترینر هم همراهش هست و بسیار راحت هست کار باهاش.
شما از چه روشی کنسول رو هک کردید . امکانش هست هاست یا هنی که استفاده کردید و یا آموزشش رو بذارید. بعد کنسول شما fat هست یا اسلیم. کنسول من fat هست

برای بازی های tlou 2 - spiderman- spiderman miles morales- red dead 2 -ghost of tsushima - battlefield v - بک پورت به 5.05 اومده؟

آره برای تمام بازی هایی که نوشتی بک پورتش هم هست برای 5.05 و فریمور 5.05 پایداریش عالی از هر هنی استفاده کنی جواب میگیری

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or