shampain
کاربر سایت
با چه هاستی؟بعضی بازی ها رو اسپوف ۵.٠۵ مشکل دارن
من خودم رو ۶.٧٢ هستم و با هاست نایت کینگ پایدار تقریبا نزدیک ١٠٠ هستش. لی فول هم پایداری ١٠٠ داره و بازی ها هم کامل اجرا میشه
با چه هاستی؟بعضی بازی ها رو اسپوف ۵.٠۵ مشکل دارن
من خودم رو ۶.٧٢ هستم و با هاست نایت کینگ پایدار تقریبا نزدیک ١٠٠ هستش. لی فول هم پایداری ١٠٠ داره و بازی ها هم کامل اجرا میشه
نه عزیز ربطی نداره. فقط باید فیک پکیج باشه.دوستان ریجن دیتایی که دانلود میکنیم مهم نیست که درسته ؟ چون توی دانلودها اصلا حرفی ازش نمیزنه من کلی دانلود کردم بدون توجه به ریجن ، مال کنسولم 2 هست
اولا اپدیت نکن چون 5.05 پایدار ترین و کم مشکل ترین هست. اسپوف جریانش از بکپورت جداست اسپوف یعنی بطور مجازی ورژن کنسول رو به یک ورژن دیگه جا بزنی این قابلیت رو بسیاری هاست ها دارن یعنی همون جایی که هک رو انجام میدی و hen رو ارسال میکنی کنارش یک اپشن هم داره بنام system tools روش کلیک کنی زیر مجموعه اون اسپوف علامتش f(x) هست اینو انتخاب کنی ورژن مورد نظرت مثلا 7.55 رو هم وارد میکنی و اوکی میشه. پس شما هربار میخوای هک کنی ابتدا به این روش ورژن رو به 7.55 اسپوف میکنی و بعد hen رو ارسال میکنی. اگر باز متوجه نشدی در یوتیوب به انگلیسی spoof ps4 رو سرچ کن آموزش تصویری هست. البته اینی که گفته شد برای کسانی هست که از ورژن های پایین hen استفاده میکنند شما بجای اینکار میتونی خود hen رو ارتقا بدی یعنی اگر از hen leeful 2.1.4 برای هک استفاده کنی خودش اوتومات اسپوف هم میکنه.من ورژن 5.05 نصب دارم
الان بک پورت بازی مثل vallhala رو نصب میکنم روی بازی علامت ضربدر میاره و میگه اپدیت کن به 7
با فایل بک پورت مگه اسپوف انجام نمیشه ؟
ممکنه بک پورتم خراب باشه ؟
و اگر بخوام اپدیت کنم الان بهترین نسخه پایدار هست که اپدیت کنم
پس اول اسپوف بعد جیلبریک ؟ابتدا به این روش ورژن رو به 7.55 اسپوف میکنی و بعد hen رو ارسال میکنی
هنوز مشکلات ٧.۵۵ برطرف نشده احتمالا یکی دو هفته زمان ببرههمه هاست ها رو تست کردم . یا اینکه خاموش میشه یامیزنه مشکل رم
هاست دارک / hakkuraifu امتحان کردم نمیشه ورژن من ۷.۵۵ هست و اینکه اگر اکسپولیت هم جواب بده هم تو هن هم میرا بازی های پکیجی را که نصب میکنم را باز نمیکنه
بله دوست گرامی شما به این دلیل پیغام اپدیت میگیرید که از hen ورژن پایین استفاده میکنید پس یا از hen 2.1.4 و یا 2.1.4b برای هک استفاده کنید که اینها خودشون اتومات تا ورژن 9 رو اسپوف میکنند و کار اضافی نیاز نداره یا اگر میخواهید از همون hen قدیمی که دارید استفاده کنید باید به روش دستی که گفته شد ابتدا اسپوف کنید بعد hen رو ارسال کنید من از نرم افزار موبایل xploit server لیفول استفاده میکنم که خیلی راضیم کش آفلاین میکنه چیزی بنام خاموشی ندارم همون 5.05 هستمپس اول اسپوف بعد جیلبریک ؟
هاست خوب برای 5.05 که اسپوف هم داشته باشه چی پیشنهاد میکنید ؟
میشه بصورت افلاین باشه ؟