سوالات، مشکلات و بحث در مورد Nintendo Switch

• Thread starter Thread starter Donger
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Donger

کاربر سایت
NintendoSwitchLogo_svg.png

از این تاپیک ها برای همه کنسول ها داریم
توی این تاپیک سوالات و مشکلاتتون رو در مورد کنسول Switch مطرح کنید
مطلبی هم هست بگید :D

مشکلات تایید شده توسط نینتندو:

1- قطع شدن Joy-Con سمت جپ

Joy-Con سمت چپ ارتباط وایرلس خود را با کنسول از دست می دهد، این مشکل از سمت نینتندو تایید شده اما هنوز راهکار قطعی ای برای آن ارائه نشده
راه حل موقت برای حل این مشکل، نزدیک شدن به کنسول، عدم استفاده از Skin های Joy-Con، عدم قرار دادن گوشی موبایل و وسایلی که امواج الکترومغناطیس تولید می کنند در نزدیکی Joy-Con در زمان استفاده می باشد.
UPDATE1: به نظر این مشکل به دلیل این است که آنتن Joy-Con سمت جپ بر روی برد قرار دارد اما برای Joy-Con سمت راست یک آنتن مجزا در داخل آن تعبیه شده است.
راهکار های ابداعی کاربران باز کردن Joy-Con و تغییرات در بخش آنتن Joy-Con با لحیم برد می باشد.

2- پیکسل سوخته

صفحه نمایش برخی از کنسول ها دارای پیکسل سوخته هست.
نینتندو این مورد رو طبیعی می دونه و طبق اطلاعات مندرج در وب سایت نینتندو چند پیکسل سوخته معمولا در LCD ها دیده می شن و از نظز نینتندو این مورد، مورد خاصی نیست!!!

مشکلات گزارش شده توسط کاربران:

1- خط و خش انداختن داک بر روی صفحه نمایش

مشکلاتی توسط کاربران گزارش شده که صفحه نمایش کنسول بعد از چندین بار ورود و خروج به داک، خط و خش بر می دارد.
برای جلوگیری از بروز خط و خش می توان با قرار دادن دستمال میکروفایبر در بخش جلویی داک مانع تماس مستقیم صفحه نمایش با بدنه داک شد و به این ترتیب از خط و خش جلوگیری کرد.
همچنین راهکار دیگر استفاده از محافظ صفحه های Glass هست.
UPDATE1: به نظر این مشکل به دلیل خم بودن جلوی داک هست.
برخی از داک ها در بخش جلویی خودشون خمیدگی دارند و صاف نیستند.

2- مشکلات باند وایرلس 2.4Ghz

این باند که در حال حاضر محبوب ترین باند فرکانسی وایرلس می باشد، با مشکلاتی در کنسول سویچ مواجه هست.
کاربران گزارشاتی مبنی بر قطعی و وصلی وایرلس، عدم اتصال به وایرلس و کندی سرعت وایرلس در این باند گزارش کرده اند.
در حال حاضر راهکاری برای حل این مشکل وجود ندارد و استفاده از باند 5Ghz (که نیاز به پشتیبانی مودم/روتر/اکسس پوینت شما از این باند را دارد) توصیه می گردد.

مشکلات گزارش شده با فراوانی کم و به صورت نادر: (عموما توسط یک کاربر گزارش شده اند)

1- صفحه آبی مرگ

صفحه نمایش کنسول بعد از روشن شدن صفحه آبی به نمایش در می آورد.
در حال حاضر راهکاری برای این مشکل نیست

2- صفحه نارنجی مرگ

صفحه نمایش در زمان کار ناگهان به رنگ نارجی در میاید.
راهکار این مشکل ریست کردن کنسول با نگه داشتن دکمه پاور است.

3- رنگ صفحه نمایش

رنگ صفحه نمایش به زردی و یا قرمزی متمایل است.
در حال حاضر راهکاری برای حل این مشکل نیست

4- پریدن صفحه نمایش

صفحه نمایش در زمان بازی به صورت مکرر پرش پیدا می کند، اصطلاحا Flicker
در حال حاضر راهکاری برای حل این مشکل نیست

آخرین ویرایش:
سلام علی آقای عزیز
چطوری میشه پلاگینها مثل saltynx و غیره رو غیرفعال کرد؟
سوال بعدی که داشتم لینکی که برای دانلود سیگپچ ها قرار دادید کار نمیکنه از کجا میتونم دانلود کنم؟
با تشکر از لطف شما

سلام علی آقای عزیز
چطوری میشه پلاگینها مثل saltynx و غیره رو غیرفعال کرد؟
سوال بعدی که داشتم لینکی که برای دانلود سیگپچ ها قرار دادید کار نمیکنه از کجا میتونم دانلود کنم؟
با تشکر از لطف شما

سلام داداش
با برنامه HekateToolbox میشه در بخش بکگراند اینکار کرد و اگر در قسمت بکگراند پلاگین مورد نظر نبود باید خودت دستی فایل config با نوت پد باز کنی و اضاف کنی طبق الگویی که داره و البته من یه فایل کانفیگ خودم قبلا درست کردم با لینک برنامه همین saltynx درش هست و دیفالت غیره فعاله و یه بار فعالش کن ریستارت کن و دوباره غیرفعالش کن و ریستارت باید دیگه غیر فعال کامل بشه.

لینک دانلود HekateToolbox

دیگه لینک سیگ پچ همیشه از طرف نینتندو هدف قرار میگیره باید جایگزین بگردید پیدا کنید و میتونید از پک hats استفاده کنید یا سیگ پچ از پکش بردارید یا از سایت gbatemp همیشه میزارن در این تابیک و البته برای دانلود یه ثبت نام لازمه و حالا من ایندفه برات میزارم.

دانلود اخرین سیگ پچ با ساپورت فریمور 20.0.1 و اتمسفر 1.9.0

یه نکته هم بگم عجله نکن برای اپدیت به فریمور 20 صبر کن اتمسفر ورژن استیبل بیاد.

سلام داداش
با برنامه HekateToolbox میشه در بخش بکگراند اینکار کرد و اگر در قسمت بکگراند پلاگین مورد نظر نبود باید خودت دستی فایل config با نوت پد باز کنی و اضاف کنی طبق الگویی که داره و البته من یه فایل کانفیگ خودم قبلا درست کردم با لینک برنامه همین saltynx درش هست و دیفالت غیره فعاله و یه بار فعالش کن ریستارت کن و دوباره غیرفعالش کن و ریستارت باید دیگه غیر فعال کامل بشه.

دیگه لینک سیگ پچ همیشه از طرف نینتندو هدف قرار میگیره باید جایگزین بگردید پیدا کنید و میتونید از پک hats استفاده کنید یا سیگ پچ از پکش بردارید یا از سایت gbatemp همیشه میزارن در این تابیک و البته برای دانلود یه ثبت نام لازمه و حالا من ایندفه برات میزارم.

سیگ پچ جدید با ساپورت اتمسفر 1.9.1
لینک دانلود

سلام داداش

سلام علی آقا ممنون. ورژن فریمورم ۱۹ و اتمسفرم ۱.۸.۰ هست. یه مقدار اطلاعاتم راجع به نینتندو کم هست. واقعیتش فریمورم رو بیرون آپدیت کردند. الان بعد آپدیت من سه تا بازی با dbi خودم ریختم red dead و crash racing و hell blade این ارور صفحه آبی اومد و دستگاه ریست شد. الان این سیگپچ که شما زحمت کشیدید لینک گذاشتید اگه بریزم رو دستگاه کپی خورم نمیپره چون با ورژن فریمورم همخونی نداره؟ چیکار کنم کلا این مشکل نخوندن بازیها رفع بشه. اینم بگم رم ۵۱۲ روش هست که پر بازیه نمیخام بازیها رو از دست بدم بنظرتون چکار کنم؟ خیلی ممنونم که پاسخ میدید.

Attachments

• 20250529_215359.jpg
    20250529_215359.jpg
    892.9 KB · مشاهده: 7
  • 20250529_215511.jpg
    20250529_215511.jpg
    987.8 KB · مشاهده: 7
سلام علی آقا ممنون. ورژن فریمورم ۱۹ و اتمسفرم ۱.۸.۰ هست. یه مقدار اطلاعاتم راجع به نینتندو کم هست. واقعیتش فریمورم رو بیرون آپدیت کردند. الان بعد آپدیت من سه تا بازی با dbi خودم ریختم red dead و crash racing و hell blade این ارور صفحه آبی اومد و دستگاه ریست شد. الان این سیگپچ که شما زحمت کشیدید لینک گذاشتید اگه بریزم رو دستگاه کپی خورم نمیپره چون با ورژن فریمورم همخونی نداره؟ چیکار کنم کلا این مشکل نخوندن بازیها رفع بشه. اینم بگم رم ۵۱۲ روش هست که پر بازیه نمیخام بازیها رو از دست بدم بنظرتون چکار کنم؟ خیلی ممنونم که پاسخ میدید.

سلام
ببین فریمور 20 که اومد خیلی از پلاگینها به مشکل خوردن و باید اپدیت بشن یا اگه نیومده صبر کنی تا بیان و برای همین ممکنه ارور بگیری حین بوت یا اجرای بازی و موقتا همش غیر فعال کن یا اگه حین بوت ارور میده برو مسیر atmosphere\contents و اون اسم فولدری که ارور داده مثل 0100000000000014 پیدا و حذف کن باید درست بشه و کلا پلاگینهایی مثل میشن کنترل و sys-tune و نصب تم و غیره معمولا مشکل ایجاد میکنن با اپدیت فریمور باید به روز بشن یا غیر فعال .

در کل بازیهاتون مشکلی براش پیش نمیاد کافیه همون هکتون موارد بالا تنظیم بشه و میتونید از پک اماده hats هم استفاده کنید و کافیه این پک اماده رو دانلود کنید همیشه و بعد همه فایلها و فولدرهای هک پاک کنید یا منتقل کنید یه جا مثل کامپیوتر و فقط دست به پوشه nintendo به هیچ وجه نزنید چون بازیهاتون داخل این پوشه هست و بقیه پوشه ها همه رو هم پاک کنید مشکلی نداره و بعد پک hats برزید باید بالا بیاد و نیازی هم نیست دیگه بدید بیرون اپدیت کنن.

لینک دانلود پک hats

سلام
ببین فریمور 20 که اومد خیلی از پلاگینها به مشکل خوردن و باید اپدیت بشن یا اگه نیومده صبر کنی تا بیان و برای همین ممکنه ارور بگیری حین بوت یا اجرای بازی و موقتا همش غیر فعال کن یا اگه حین بوت ارور میده برو مسیر atmosphere\contents و اون اسم فولدری که ارور داده مثل 0100000000000014 پیدا و حذف کن باید درست بشه و کلا پلاگینهایی مثل میشن کنترل و sys-tune و نصب تم و غیره معمولا مشکل ایجاد میکنن با اپدیت فریمور باید به روز بشن یا غیر فعال .

در کل بازیهاتون مشکلی براش پیش نمیاد کافیه همون هکتون موارد بالا تنظیم بشه و میتونید از پک اماده hats هم استفاده کنید و کافیه این پک اماده رو دانلود کنید همیشه و بعد همه فایلها و فولدرهای هک پاک کنید یا منتقل کنید یه جا مثل کامپیوتر و فقط دست به پوشه nintendo به هیچ وجه نزنید چون بازیهاتون داخل این پوشه هست و بقیه پوشه ها همه رو هم پاک کنید مشکلی نداره و بعد پک hats برزید باید بالا بیاد و نیازی هم نیست دیگه بدید بیرون اپدیت کنن.

لینک دانلود پک hats
علی آقا دست شما درد نکنه. مشکل بازیها با ریختن پک Hats رفع شد. اگر بخوام فریمور جدید بریزم هرموقع پایدار شد باید چکار کنم؟
سپاس فراوان

علی آقا دست شما درد نکنه. مشکل بازیها با ریختن پک Hats رفع شد. اگر بخوام فریمور جدید بریزم هرموقع پایدار شد باید چکار کنم؟
سپاس فراوان

خواهش میکنم و همین الانم میتونید بریزید با اموزش زیر و اتمسفر پایداراش دیروز منتشر شد و پک هتس هم به روز اپدیتش کرد برای فریمور 20.1.0

برنامه Daybreak برنامه ای ساده و جدید برای اپدیت فریمور و جایزگزین برنامه ChoiDujourNX

دوستان به خصوص علی اقا سلام
من یه سویچ لایت بهم ارث رسیده کپی خور پیکو فلای هست.
قبلا تجربه کپی خور با جیگ رو دارم ولی در مورد این مدل کپی خورا چیزی نمیدونم میشه راهنمایی کنید برای نگهداری و اجرای بازی و محدودیت های این مدل کپی خور یکم راهنمایی کنید؟

دوستان به خصوص علی اقا سلام
من یه سویچ لایت بهم ارث رسیده کپی خور پیکو فلای هست.
قبلا تجربه کپی خور با جیگ رو دارم ولی در مورد این مدل کپی خورا چیزی نمیدونم میشه راهنمایی کنید برای نگهداری و اجرای بازی و محدودیت های این مدل کپی خور یکم راهنمایی کنید؟

سلام دوست گرامی
محدودیتی نداری که هیچ دستت هم باز تره دیگه نیازی نیست پیلودی بزنی و حتی مثل مدل هک قدیم باتری هم صفر نمیشه بخاطر موندن روی حالت rcm و راحت خاموش و روشن میکنی و کاربرد هکش هم مثل جیگ هست فرقی نداره و هر کاری برای مدل با جیگ میکردی غیر از پیلود زدن برای بالا اومدن دستگاه که نیازی نیست با اینم میتونی بکنی و اون اولها میشد بگی بعضی چیزها براش اوکی نشده بودن مثل نصب اندروید و غیره که به مرور زمان همه اینها الان اوکی شده و چیز خاصه دیگه ای نیست بخوام بگم.

• Like
Reactions: mkh-n71
سلام جوی کان برند غیر از نینتندو که توی بازار باشه با قیمت مناسب چیزی پیشنهاد می کنید؟ یه مدل دیدم DILITT تقریبا قیمتش یک سوم مدل اصلیه
کنترلرم دریفتش زیاد شده بود اسپری خشک زدم دیگه الان کلا کار نمی کنه8-|:D البته امیدوارم خشک بشه بعد دو سه روز کار کنه :دی

سلام جوی کان برند غیر از نینتندو که توی بازار باشه با قیمت مناسب چیزی پیشنهاد می کنید؟ یه مدل دیدم DILITT تقریبا قیمتش یک سوم مدل اصلیه
کنترلرم دریفتش زیاد شده بود اسپری خشک زدم دیگه الان کلا کار نمی کنه8-|:D البته امیدوارم خشک بشه بعد دو سه روز کار کنه :دی
من ۳-۴ سال پیش جوی کان های Binbok رو گرفتم

DOYOKY Classic RGB Joycon-Black

از نظر قیمتی به خوبی این DILITT نیستش،‌ ۵۰ دلاره.
ولی توی این چند سال مشکلی باهاش نداشتم، طراحیش که مثل Pro Controller ه حدودا ولی جوی کانه،‌ واسه همین توی دست حس خوبی داره توی حالت هندهلد. بعد این چند سال کار، یکم دکمه های A و B که زیاد مصرف میشن نرم شدن فقط.
از نظر کیفیت کلی هم، D-Pad اش به رو آدم موقع کار باهاش حس میکنه یک چیزی گذاشتن که فقط دهنمون رو ببندن :دی کیفیت بالایی نداره یه چیز کاملا معمولیه. ولی به جز این تیکه اش بقیه اش خوب بودن. چند تا دکمه اضافه هم زیر کنترلر گذاشتن که میشه کاستومشون کرد روی دکمه ها و حالت های دلخواهمون.
ولی اگه جوی کان هارو به صورت جداگونه (۲ تا کنترلر جدا) یا برای بازی های ورزشی استفاده میکنی، به خاطر طراحیش اصلا مناسب نیست و سمتش نرو. توی حالت افقی، و یا یکدونه توی دست مثلا برای تنیس بازی کردن، خیلی اذیت میکنه.

آخرین ویرایش:
  • Angry
Reactions: farhad_fr2
من ۳-۴ سال پیش جوی کان های Binbok رو گرفتم

DOYOKY Classic RGB Joycon-Black

از نظر قیمتی به خوبی این DILITT نیستش،‌ ۵۰ دلاره.
ولی توی این چند سال مشکلی باهاش نداشتم، طراحیش که مثل Pro Controller ه حدودا ولی جوی کانه،‌ واسه همین توی دست حس خوبی داره توی حالت هندهلد. بعد این چند سال کار، یکم دکمه های A و B که زیاد مصرف میشن نرم شدن فقط.
از نظر کیفیت کلی هم، D-Pad اش به رو آدم موقع کار باهاش حس میکنه یک چیزی گذاشتن که فقط دهنمون رو ببندن :دی کیفیت بالایی نداره یه چیز کاملا معمولیه. ولی به جز این تیکه اش بقیه اش خوب بودن. چند تا دکمه اضافه هم زیر کنترلر گذاشتن که میشه کاستومشون کرد روی دکمه ها و حالت های دلخواهمون.
ولی اگه جوی کان هارو به صورت جداگونه (۲ تا کنترلر جدا) یا برای بازی های ورزشی استفاده میکنی، به خاطر طراحیش اصلا مناسب نیست و سمتش نرو. توی حالت افقی، و یا یکدونه توی دست مثلا برای تنیس بازی کردن، خیلی اذیت میکنه.
تو بازار ایران هست؟ ندیدم روی سایت ها

• Like
Reactions: Parsa13
سلام علی آقا(alitriple)
من مدتهاست سوییچ رو آپدیت نکردم.نسخه اتمسفر و os دستگاه این هست:
1751387935343.jpeg

میخواستم ازتون راهنمایی بگیرم در حال حاضر نسخه اتمسفر و firmware پایدار که بخوام بهش آپدیت کنم چه نسخه ای هست؟ همچنین با توجه به اینکه کنسول تون رو گفتید فروختید و دیگه پک شامل اتمسفر و firmware و دیگر tools که قبلا اینجا برا دانلود میزاشتید و خیلی کار امثال من که آماتور هستن تو به روز رسانی سوییچ رو راه مینداخت ، قرار نمیدید، ممنون میشم یک لینک برای دانلود اتمسفر و firmware و دیگر tools کابردی مانند Daybreak و teanleaf installer که برای کپی کردن دیتای game ازش استفاده میکردم قرار بدید.
متشکر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or