سوالات، مشکلات و بحث در مورد Nintendo Switch

• Thread starter Thread starter Donger
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Donger

کاربر سایت
NintendoSwitchLogo_svg.png

از این تاپیک ها برای همه کنسول ها داریم
توی این تاپیک سوالات و مشکلاتتون رو در مورد کنسول Switch مطرح کنید
مطلبی هم هست بگید :D

مشکلات تایید شده توسط نینتندو:

1- قطع شدن Joy-Con سمت جپ

Joy-Con سمت چپ ارتباط وایرلس خود را با کنسول از دست می دهد، این مشکل از سمت نینتندو تایید شده اما هنوز راهکار قطعی ای برای آن ارائه نشده
راه حل موقت برای حل این مشکل، نزدیک شدن به کنسول، عدم استفاده از Skin های Joy-Con، عدم قرار دادن گوشی موبایل و وسایلی که امواج الکترومغناطیس تولید می کنند در نزدیکی Joy-Con در زمان استفاده می باشد.
UPDATE1: به نظر این مشکل به دلیل این است که آنتن Joy-Con سمت جپ بر روی برد قرار دارد اما برای Joy-Con سمت راست یک آنتن مجزا در داخل آن تعبیه شده است.
راهکار های ابداعی کاربران باز کردن Joy-Con و تغییرات در بخش آنتن Joy-Con با لحیم برد می باشد.

2- پیکسل سوخته

صفحه نمایش برخی از کنسول ها دارای پیکسل سوخته هست.
نینتندو این مورد رو طبیعی می دونه و طبق اطلاعات مندرج در وب سایت نینتندو چند پیکسل سوخته معمولا در LCD ها دیده می شن و از نظز نینتندو این مورد، مورد خاصی نیست!!!

مشکلات گزارش شده توسط کاربران:

1- خط و خش انداختن داک بر روی صفحه نمایش

مشکلاتی توسط کاربران گزارش شده که صفحه نمایش کنسول بعد از چندین بار ورود و خروج به داک، خط و خش بر می دارد.
برای جلوگیری از بروز خط و خش می توان با قرار دادن دستمال میکروفایبر در بخش جلویی داک مانع تماس مستقیم صفحه نمایش با بدنه داک شد و به این ترتیب از خط و خش جلوگیری کرد.
همچنین راهکار دیگر استفاده از محافظ صفحه های Glass هست.
UPDATE1: به نظر این مشکل به دلیل خم بودن جلوی داک هست.
برخی از داک ها در بخش جلویی خودشون خمیدگی دارند و صاف نیستند.

2- مشکلات باند وایرلس 2.4Ghz

این باند که در حال حاضر محبوب ترین باند فرکانسی وایرلس می باشد، با مشکلاتی در کنسول سویچ مواجه هست.
کاربران گزارشاتی مبنی بر قطعی و وصلی وایرلس، عدم اتصال به وایرلس و کندی سرعت وایرلس در این باند گزارش کرده اند.
در حال حاضر راهکاری برای حل این مشکل وجود ندارد و استفاده از باند 5Ghz (که نیاز به پشتیبانی مودم/روتر/اکسس پوینت شما از این باند را دارد) توصیه می گردد.

مشکلات گزارش شده با فراوانی کم و به صورت نادر: (عموما توسط یک کاربر گزارش شده اند)

1- صفحه آبی مرگ

صفحه نمایش کنسول بعد از روشن شدن صفحه آبی به نمایش در می آورد.
در حال حاضر راهکاری برای این مشکل نیست

2- صفحه نارنجی مرگ

صفحه نمایش در زمان کار ناگهان به رنگ نارجی در میاید.
راهکار این مشکل ریست کردن کنسول با نگه داشتن دکمه پاور است.

3- رنگ صفحه نمایش

رنگ صفحه نمایش به زردی و یا قرمزی متمایل است.
در حال حاضر راهکاری برای حل این مشکل نیست

4- پریدن صفحه نمایش

صفحه نمایش در زمان بازی به صورت مکرر پرش پیدا می کند، اصطلاحا Flicker
در حال حاضر راهکاری برای حل این مشکل نیست

آخرین ویرایش:
سلام علی اقا وقتتون بخیر. من بازی مترو ۲۰۳۳ دانلود کردم. با هر برنامه ای سعی کردم که نصبش کنم این ارور را میده. faield to install metro 2033 partially installed contents can be removed from system settings applets. از حالت applet mode هم خارج کردم ولی درست نمیشه.

فرمت مموریت exfat نیست؟اگه هست fat32 کن و تست کن.
مال سیگ پچم میتونه باشه ولی میگی از فریمور قبل مشکل داشتی باهاش مال سیگ پچ نمیتونه باشه و اینکه همون فایلهای هک کلین بریز و چیزی اضاف نکن شاید مال پلاگین یا چیزی باشه و ورژنهای قدیمی تر retroarch هم تست کن مثل ورژن 1.15.0 و از این لینک دانلود کن.
با هیچ برنامه ای مشکل نداره جز این
این ورژنی هم که زحمتشو کشیدی ریختم باز همون شد تا میزنی رو برنامه کراش میکنه ارور کد 21680002 (ox4a8) میده

با هیچ برنامه ای مشکل نداره جز این
این ورژنی هم که زحمتشو کشیدی ریختم باز همون شد تا میزنی رو برنامه کراش میکنه ارور کد 21680002 (ox4a8) میده

گویا مال این ماژوله و راه حلشم اینه یا اپدیتش کنی از همون لینک ببینی درست شده یا نه یا disable کنی یا حذفش کنی که فولدر 4200000000000010 از مسیر atmosphere\contents پیدا و حذف کن.

گویا مال این ماژوله و راه حلشم اینه یا اپدیتش کنی از همون لینک ببینی درست شده یا نه یا disable کنی یا حذفش کنی که فولدر 4200000000000010 از مسیر atmosphere\contents پیدا و حذف کن.
سلام داداش خسته نباشید . ی سوال داشتم . نمیخوام الکی پول کابل بخرم خواستم بپرسم اگه با کابل یو اس بی از سیستم بازیها رو بریزم . بازیها اتومات داخل مموری ذخیره میشه یا حافظه داخلی دستگاه .

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان
من امروز یک بازی دانلود کردم نرم افزار DBI هم دانلود کردم از خوده سایتش گرفتم طبق آموزش دوتا فایل بود هر دوتاشو دانلود کردم به وسیله رم ریدر مموری رو زدم به سیستم و اون دوتا فایل DBI رو ریختم تو پوشه سوییچ، ولی الان وقتی کنسول رو روشن میکنم تو قسمت آلبوم که میرم هیچی وجود نداره انگار ریخته نشده کار خاصی باید بکنم؟ درضمن اینم بگم من خیلی وارد به نینتندو نیستم دو ماهه کنسولو خریدم حالا میخوام خودم بازی بریزم کنسولمم کپی خوره سخت افزاریه ممنون میشم راهنمایی کنید، در ضمن اینم بگم وقتی مموریو وارد سیستم کردم یک اروره فرمت داد نمیدونم مشکل چی بود که من کنسلش کردم

سلام داداش خسته نباشید . ی سوال داشتم . نمیخوام الکی پول کابل بخرم خواستم بپرسم اگه با کابل یو اس بی از سیستم بازیها رو بریزم . بازیها اتومات داخل مموری ذخیره میشه یا حافظه داخلی دستگاه .

سلام
بله با برنامه dbi و لیتیوم و tinfiol مستقیم بدون برنامه جانبی میشه و اموزش هم در زیره همون قرمز نوشتم اول اموزش چیکار کنید.

اموزش نصب بازیهای nsp و xci و nsz و xcz از طریق pc با برنامه Tinfoil و lithium

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان
من امروز یک بازی دانلود کردم نرم افزار DBI هم دانلود کردم از خوده سایتش گرفتم طبق آموزش دوتا فایل بود هر دوتاشو دانلود کردم به وسیله رم ریدر مموری رو زدم به سیستم و اون دوتا فایل DBI رو ریختم تو پوشه سوییچ، ولی الان وقتی کنسول رو روشن میکنم تو قسمت آلبوم که میرم هیچی وجود نداره انگار ریخته نشده کار خاصی باید بکنم؟ درضمن اینم بگم من خیلی وارد به نینتندو نیستم دو ماهه کنسولو خریدم حالا میخوام خودم بازی بریزم کنسولمم کپی خوره سخت افزاریه ممنون میشم راهنمایی کنید، در ضمن اینم بگم وقتی مموریو وارد سیستم کردم یک اروره فرمت داد نمیدونم مشکل چی بود که من کنسلش کردم

سلام
هر دو فایل باید بریزی تو پوشه switch در مموری باید تو قسمت برنامه هات ببینی ولی میتونی یه پوشه بسازی به اسم DBI و هر دو فایل بریزی داخلش بعد بریزی تو پوشه switch و فرقی در دو حالت نداره باید نشون بده در قسمت برنامه هات و شاید مال همون ارور باشه مموریت بزن به کامپیوتر چک کن ببین فایلها اصلا هست همون مسیر.

مموری هم لازم نیست دربیاری با اموزش زیر

اموزش USB Mass Storage بدون نیاز به دراوردن مموری با Hekate Ctcaer

• Like
Reactions: darkmode
سلام
بله با برنامه dbi و لیتیوم و tinfiol مستقیم بدون برنامه جانبی میشه و اموزش هم در زیره همون قرمز نوشتم اول اموزش چیکار کنید.

سلام
هر دو فایل باید بریزی تو پوشه switch در مموری باید تو قسمت برنامه هات ببینی ولی میتونی یه پوشه بسازی به اسم DBI و هر دو فایل بریزی داخلش بعد بریزی تو پوشه switch و فرقی در دو حالت نداره باید نشون بده در قسمت برنامه هات و شاید مال همون ارور باشه مموریت بزن به کامپیوتر چک کن ببین فایلها اصلا هست همون مسیر.

مموری هم لازم نیست دربیاری با اموزش زیر

اموزش USB Mass Storage بدون نیاز به دراوردن مموری با Hekate Ctcaer
ممنون ازتون
موقعی که میخواستم بریزم پوشه DBI داخل پوشه سوییچ بود که همون دوتا فایل توش بود تعجب کردم ولی بازم دوباره ریختم، اگه بخوام مموریو فرمت کنم کپی خورم میپره؟

ممنون ازتون
موقعی که میخواستم بریزم پوشه DBI داخل پوشه سوییچ بود که همون دوتا فایل توش بود تعجب کردم ولی بازم دوباره ریختم، اگه بخوام مموریو فرمت کنم کپی خورم میپره؟

با فرمت مموری مشکلی پیش نمیاد ولی قبلش از همه فایلهای روی مموری یه کپی بگیرید و بعد از فرمت دوباره اون فایلها به مموری منتقل کنید.

• Like
Reactions: mortezaaa2731
با فرمت مموری مشکلی پیش نمیاد ولی قبلش از همه فایلهای روی مموری یه کپی بگیرید و بعد از فرمت دوباره اون فایلها به مموری منتقل کنید.
ممنون از پاسختون
یک سوال دیگه ام داشتم ازتون
دیروز موقعی که پوشه سوییچ رو واس اولین بار باز کردم یک عالم پوشه دیدم که همون پوشه DBI هم لا به لای همون پوشه ها بود، خواستم بپرسم اون همه پوشه داخل پوشه سوییچ همشون نرم افزارن؟ واقعا لازمه؟ اگه اونارو نریزم فقط همون DBI رو بریزم مشکلی پیش میاد؟

ممنون از پاسختون
یک سوال دیگه ام داشتم ازتون
دیروز موقعی که پوشه سوییچ رو واس اولین بار باز کردم یک عالم پوشه دیدم که همون پوشه DBI هم لا به لای همون پوشه ها بود، خواستم بپرسم اون همه پوشه داخل پوشه سوییچ همشون نرم افزارن؟ واقعا لازمه؟ اگه اونارو نریزم فقط همون DBI رو بریزم مشکلی پیش میاد؟

با پاک کردنشون مشکلی پیش نمیاد و کلا برنامه ها و امولاتورها و بازیهای ساخته شده یا پورت شده توسط هکرها تو پوشه سوییچ میریزن و بهتره پاک نکنی و هر کدوم باید ببینی چی هست و کجا بدرد میخوره و یه روزی ممکنه بکار بیاد و معمولا حجمی هم ندارن اگه بازی نباشن.

• Like
Reactions: mortezaaa2731
سلام

سلام داداش ممنونم .
امروز صبح ساعت 6 برقا رفته بود و دستگاه تو شارز نبود ولی حدودای ساعت 12 زدم ب شارز . حس کردم امروز داغی دستگاه یکم زیاده طبیعیه یا براش مشکلی پیش اومده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or