سوالات، مشکلات و بحث در مورد Nintendo Switch

• Thread starter Thread starter Donger
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Donger

کاربر سایت
NintendoSwitchLogo_svg.png

از این تاپیک ها برای همه کنسول ها داریم
توی این تاپیک سوالات و مشکلاتتون رو در مورد کنسول Switch مطرح کنید
مطلبی هم هست بگید :D

مشکلات تایید شده توسط نینتندو:

1- قطع شدن Joy-Con سمت جپ

Joy-Con سمت چپ ارتباط وایرلس خود را با کنسول از دست می دهد، این مشکل از سمت نینتندو تایید شده اما هنوز راهکار قطعی ای برای آن ارائه نشده
راه حل موقت برای حل این مشکل، نزدیک شدن به کنسول، عدم استفاده از Skin های Joy-Con، عدم قرار دادن گوشی موبایل و وسایلی که امواج الکترومغناطیس تولید می کنند در نزدیکی Joy-Con در زمان استفاده می باشد.
UPDATE1: به نظر این مشکل به دلیل این است که آنتن Joy-Con سمت جپ بر روی برد قرار دارد اما برای Joy-Con سمت راست یک آنتن مجزا در داخل آن تعبیه شده است.
راهکار های ابداعی کاربران باز کردن Joy-Con و تغییرات در بخش آنتن Joy-Con با لحیم برد می باشد.

2- پیکسل سوخته

صفحه نمایش برخی از کنسول ها دارای پیکسل سوخته هست.
نینتندو این مورد رو طبیعی می دونه و طبق اطلاعات مندرج در وب سایت نینتندو چند پیکسل سوخته معمولا در LCD ها دیده می شن و از نظز نینتندو این مورد، مورد خاصی نیست!!!

مشکلات گزارش شده توسط کاربران:

1- خط و خش انداختن داک بر روی صفحه نمایش

مشکلاتی توسط کاربران گزارش شده که صفحه نمایش کنسول بعد از چندین بار ورود و خروج به داک، خط و خش بر می دارد.
برای جلوگیری از بروز خط و خش می توان با قرار دادن دستمال میکروفایبر در بخش جلویی داک مانع تماس مستقیم صفحه نمایش با بدنه داک شد و به این ترتیب از خط و خش جلوگیری کرد.
همچنین راهکار دیگر استفاده از محافظ صفحه های Glass هست.
UPDATE1: به نظر این مشکل به دلیل خم بودن جلوی داک هست.
برخی از داک ها در بخش جلویی خودشون خمیدگی دارند و صاف نیستند.

2- مشکلات باند وایرلس 2.4Ghz

این باند که در حال حاضر محبوب ترین باند فرکانسی وایرلس می باشد، با مشکلاتی در کنسول سویچ مواجه هست.
کاربران گزارشاتی مبنی بر قطعی و وصلی وایرلس، عدم اتصال به وایرلس و کندی سرعت وایرلس در این باند گزارش کرده اند.
در حال حاضر راهکاری برای حل این مشکل وجود ندارد و استفاده از باند 5Ghz (که نیاز به پشتیبانی مودم/روتر/اکسس پوینت شما از این باند را دارد) توصیه می گردد.

مشکلات گزارش شده با فراوانی کم و به صورت نادر: (عموما توسط یک کاربر گزارش شده اند)

1- صفحه آبی مرگ

صفحه نمایش کنسول بعد از روشن شدن صفحه آبی به نمایش در می آورد.
در حال حاضر راهکاری برای این مشکل نیست

2- صفحه نارنجی مرگ

صفحه نمایش در زمان کار ناگهان به رنگ نارجی در میاید.
راهکار این مشکل ریست کردن کنسول با نگه داشتن دکمه پاور است.

3- رنگ صفحه نمایش

رنگ صفحه نمایش به زردی و یا قرمزی متمایل است.
در حال حاضر راهکاری برای حل این مشکل نیست

4- پریدن صفحه نمایش

صفحه نمایش در زمان بازی به صورت مکرر پرش پیدا می کند، اصطلاحا Flicker
در حال حاضر راهکاری برای حل این مشکل نیست

آخرین ویرایش:
مرسی داداش
میگم من اخرین ورژن نصب کردم 20.4.0هم اپدیت هم پک هچ ولی بازی شینوبی بالا نمیاد انگار سیگ پچش جدید نیست
جدیدشو داری ؟

سیگ پچ همیشه تو سایت gbatemp میزاره که برای دانلود یه ثبت نام باید بکنی و پک اماده hats هم نباید مشکلی داشته باشه اونم میتونی بریزی.

لینک پک hats

لینک سیگ پچ

• Like
Reactions: dishdish
سلام دوستان .یه سوالی از کسانی که سویچ 2 دارن دارم.تو حالت هندهلد ، جویکان سمت چپ کمی تو جاش لغزش داره.یه سرچی کردم مثل اینکه خود نینتندو اینطور ساخته که در اثر فشار پورت اتصال نشکنه.نگران شدم نکنه دستگاهه من مشکل داره.برای شما هم اینطوره؟

سلام دوستان .یه سوالی از کسانی که سویچ 2 دارن دارم.تو حالت هندهلد ، جویکان سمت چپ کمی تو جاش لغزش داره.یه سرچی کردم مثل اینکه خود نینتندو اینطور ساخته که در اثر فشار پورت اتصال نشکنه.نگران شدم نکنه دستگاهه من مشکل داره.برای شما هم اینطوره؟
اونوقت فقط سمت چپ رو اینجوری ساخته که نشکنه؟سمت راست به پورت فشار نمیاد؟؟

اونوقت فقط سمت چپ رو اینجوری ساخته که نشکنه؟سمت راست به پورت فشار نمیاد؟؟
سمت راست هم لغزش داره ولی کمتره چون به سمت چپ فشار بیشتر میاد.امروز Nintendo world tour رو دیدم و پورت رو متحرک ساختن تا فشار یا افتادن نشکونتش.

سلام خدمت دوستان
عزیزان یک سوال داشتم راجب ضبط ویدئو از switch 1
من میخوام یک سوئیچ 1 بگیرم و باهاش گیمپلی ضبط کنم و بعدا منتشرش کنم.چندتا سوال داشتم
1-باید سوئیچ معمولی یا اولد بگیرم.درسته؟ چون فکر کنم با مدل lite نمیشه کپچر کارت رو بهش وصل کرد.چون تو یوتوب دیدم حتما از داک استفاده میکردن که نسخه لایت داک نداره
2-مد مدل لپ تاپم asus k456u هستش که مال سال 2017 هست.میخواستم بدونم چه مدل کپچر کارتی بهش میخوره؟ میخوام بگم دوستم از ایتالیا بگیره برام.راستش چندتا مدل نشون داد تو یوتوب (که البته ار مدل های جدید بودن) و جلدش رو که میچرخوند روش نوشته بود رم 16 میخواد و گرافیک بالا. مال من رم 8 هست و گرافیک 930mx از nvidia. مدلی هست که هم ارزون باشه و هم به سوئیچ 1 وصل بشه؟از 20 دلار دیدم تا بالای 250 دلار. ارزون ترین مدلی که کار رو راه بندازه چیه؟
3-اصلا حداکصر رزولوشنی که از سوئیچ میشه گرفت چقدر هست؟
4-عزیزان موقع ضبط گیمپلی از اسپیکر لپ تاپ ضبط میشه یا خود سوئیچ؟
سپاس از عزیزان به خصوص @alitriple عزیز

سلام خدمت دوستان
عزیزان یک سوال داشتم راجب ضبط ویدئو از switch 1
من میخوام یک سوئیچ 1 بگیرم و باهاش گیمپلی ضبط کنم و بعدا منتشرش کنم.چندتا سوال داشتم
1-باید سوئیچ معمولی یا اولد بگیرم.درسته؟ چون فکر کنم با مدل lite نمیشه کپچر کارت رو بهش وصل کرد.چون تو یوتوب دیدم حتما از داک استفاده میکردن که نسخه لایت داک نداره
2-مد مدل لپ تاپم asus k456u هستش که مال سال 2017 هست.میخواستم بدونم چه مدل کپچر کارتی بهش میخوره؟ میخوام بگم دوستم از ایتالیا بگیره برام.راستش چندتا مدل نشون داد تو یوتوب (که البته ار مدل های جدید بودن) و جلدش رو که میچرخوند روش نوشته بود رم 16 میخواد و گرافیک بالا. مال من رم 8 هست و گرافیک 930mx از nvidia. مدلی هست که هم ارزون باشه و هم به سوئیچ 1 وصل بشه؟از 20 دلار دیدم تا بالای 250 دلار. ارزون ترین مدلی که کار رو راه بندازه چیه؟
3-اصلا حداکصر رزولوشنی که از سوئیچ میشه گرفت چقدر هست؟
4-عزیزان موقع ضبط گیمپلی از اسپیکر لپ تاپ ضبط میشه یا خود سوئیچ؟
سپاس از عزیزان به خصوص @alitriple عزیز

سلام دوست گرامی

1.اگه حرفه ای میخوای برای ضبط با کارت کپچر باید سوییچ مدلی بگیری که hdmi ساپورت کنه مثل مدل اولد یا معمولی که مدل اولد پیشنهاد میشه.

2.در مورد کپچر کارت من تجربه ای ندارم ولی کافیه سرچ کنی "کپچر کارت مناسب یوتیوب با قیمت معقول" یا برای ضبط با نینتندو سوییچ مثل این لینک.

3.حداکثر رزلوشن با سوییچ در حالت داک 1080p هست و در حالت دستی 720p

4.با همون کارت کپچر وصل کنی همون صدای اورجینال که توسط hdmi گرفته میشه ضبط میکنه دیگه و معمولا یه برنامه داره مثل obs یا برنامه مخصوص خود کارت کپچر که با اون ضبط میکنی.

اینم بگم سوییچ هکی یا کپیخور یه برنامه داره به اسم SysDVR (لینک دانلود) که میتونه خصوصا در حالت دستی در رزلوشن 720p و 30 فریم و فشرده سازی h264 ویدیو ضبط کنه و بفرسته به کامپیوتر با کابل usb و محدودیتهایی هم هست برای بعضی بازیها که قابلیت ضبط تصویر دارن میشه انجام داد و بقیه بازیها هم باید پچ نصب کرد و خودم باهاش کار نکردم و دیگه هم نمیتونم بکنم چون سوییچ ندارم ولی بزنی در مورد کار باهاش تو یوتیوب کلی ویدیو اموزشی میاد بالا.

• Like
Reactions: pouria.sh
سلام دوست گرامی

1.اگه حرفه ای میخوای برای ضبط با کارت کپچر باید سوییچ مدلی بگیری که hdmi ساپورت کنه مثل مدل اولد یا معمولی که مدل اولد پیشنهاد میشه.

2.در مورد کپچر کارت من تجربه ای ندارم ولی کافیه سرچ کنی "کپچر کارت مناسب یوتیوب با قیمت معقول" یا برای ضبط با نینتندو سوییچ مثل این لینک.

3.حداکثر رزلوشن با سوییچ در حالت داک 1080p هست و در حالت دستی 720p

4.با همون کارت کپچر وصل کنی همون صدای اورجینال که توسط hdmi گرفته میشه ضبط میکنه دیگه و معمولا یه برنامه داره مثل obs یا برنامه مخصوص خود کارت کپچر که با اون ضبط میکنی.

اینم بگم سوییچ هکی یا کپیخور یه برنامه داره به اسم SysDVR (لینک دانلود) که میتونه خصوصا در حالت دستی در رزلوشن 720p و 30 فریم و فشرده سازی h264 ویدیو ضبط کنه و بفرسته به کامپیوتر با کابل usb و محدودیتهایی هم هست برای بعضی بازیها که قابلیت ضبط تصویر دارن میشه انجام داد و بقیه بازیها هم باید پچ نصب کرد و خودم باهاش کار نکردم و دیگه هم نمیتونم بکنم چون سوییچ ندارم ولی بزنی در مورد کار باهاش تو یوتیوب کلی ویدیو اموزشی میاد بالا.
آقا ممنون ازت علی جان:Rose:
1-مدل اولد و معمولی فرقی دارن راجب کیفیتی که ضبط میکنن؟ کاری به صفحه نمایششون ندارم چون از خودش استفاده نمیکنم و میخوام بزنم به کامپیوتر.روی کامپیوتر جفتشون یک کیفیت رو میدن؟
3- من از همون حالت داک استفاده میکنم پس کپچر کارتی میگرم که 1080 رو ساپورت کنه.توی این زمینه اولد و معمولی یکی هستند؟ برای داک کردن منظورمه؟
4-اینو متوجه نشدم!:D منیه لپ تاپ قدیمی دارم که همین یک هفته پیش اسپیکرش رو عوض کردم.صدا از روی نسول ضبط میشه یا از لپ تاپ علی جان؟

دمت گرم.من میخوام بگم دوستم از ایتالیت یک کنسول دست دو بگیره و توی ایران بجای این که چیپ روش بذارم ، یک mig switch بگیرم و از روی اون اجرا کنم بازی هارو

آقا ممنون ازت علی جان:Rose:
1-مدل اولد و معمولی فرقی دارن راجب کیفیتی که ضبط میکنن؟ کاری به صفحه نمایششون ندارم چون از خودش استفاده نمیکنم و میخوام بزنم به کامپیوتر.روی کامپیوتر جفتشون یک کیفیت رو میدن؟
3- من از همون حالت داک استفاده میکنم پس کپچر کارتی میگرم که 1080 رو ساپورت کنه.توی این زمینه اولد و معمولی یکی هستند؟ برای داک کردن منظورمه؟
4-اینو متوجه نشدم!:D منیه لپ تاپ قدیمی دارم که همین یک هفته پیش اسپیکرش رو عوض کردم.صدا از روی نسول ضبط میشه یا از لپ تاپ علی جان؟

دمت گرم.من میخوام بگم دوستم از ایتالیت یک کنسول دست دو بگیره و توی ایران بجای این که چیپ روش بذارم ، یک mig switch بگیرم و از روی اون اجرا کنم بازی هارو

خواهش میکنم
1 و 3 . فرقی ندارن تو کیفیت ضبط و رزلوشن میتونی نسخه معمولی بگیری.
4. از روی کنسول ضبط میشه دیگه و شما hdmi میزنی به کارت کپچر که صدا و تصویر همزمان میره به کارت کپچر و با استفاده از برنامه واسط میتونی تصویر و صدا رو ببینی تو کامپیوتر و بعد ضبط که بزنی رکورد میشه.

• Like
Reactions: pouria.sh

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or