سوالات، مشکلات و بحث در مورد Nintendo Switch

• Thread starter Thread starter Donger
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Donger

کاربر سایت
NintendoSwitchLogo_svg.png

از این تاپیک ها برای همه کنسول ها داریم
توی این تاپیک سوالات و مشکلاتتون رو در مورد کنسول Switch مطرح کنید
مطلبی هم هست بگید :D

مشکلات تایید شده توسط نینتندو:

1- قطع شدن Joy-Con سمت جپ

Joy-Con سمت چپ ارتباط وایرلس خود را با کنسول از دست می دهد، این مشکل از سمت نینتندو تایید شده اما هنوز راهکار قطعی ای برای آن ارائه نشده
راه حل موقت برای حل این مشکل، نزدیک شدن به کنسول، عدم استفاده از Skin های Joy-Con، عدم قرار دادن گوشی موبایل و وسایلی که امواج الکترومغناطیس تولید می کنند در نزدیکی Joy-Con در زمان استفاده می باشد.
UPDATE1: به نظر این مشکل به دلیل این است که آنتن Joy-Con سمت جپ بر روی برد قرار دارد اما برای Joy-Con سمت راست یک آنتن مجزا در داخل آن تعبیه شده است.
راهکار های ابداعی کاربران باز کردن Joy-Con و تغییرات در بخش آنتن Joy-Con با لحیم برد می باشد.

2- پیکسل سوخته

صفحه نمایش برخی از کنسول ها دارای پیکسل سوخته هست.
نینتندو این مورد رو طبیعی می دونه و طبق اطلاعات مندرج در وب سایت نینتندو چند پیکسل سوخته معمولا در LCD ها دیده می شن و از نظز نینتندو این مورد، مورد خاصی نیست!!!

مشکلات گزارش شده توسط کاربران:

1- خط و خش انداختن داک بر روی صفحه نمایش

مشکلاتی توسط کاربران گزارش شده که صفحه نمایش کنسول بعد از چندین بار ورود و خروج به داک، خط و خش بر می دارد.
برای جلوگیری از بروز خط و خش می توان با قرار دادن دستمال میکروفایبر در بخش جلویی داک مانع تماس مستقیم صفحه نمایش با بدنه داک شد و به این ترتیب از خط و خش جلوگیری کرد.
همچنین راهکار دیگر استفاده از محافظ صفحه های Glass هست.
UPDATE1: به نظر این مشکل به دلیل خم بودن جلوی داک هست.
برخی از داک ها در بخش جلویی خودشون خمیدگی دارند و صاف نیستند.

2- مشکلات باند وایرلس 2.4Ghz

این باند که در حال حاضر محبوب ترین باند فرکانسی وایرلس می باشد، با مشکلاتی در کنسول سویچ مواجه هست.
کاربران گزارشاتی مبنی بر قطعی و وصلی وایرلس، عدم اتصال به وایرلس و کندی سرعت وایرلس در این باند گزارش کرده اند.
در حال حاضر راهکاری برای حل این مشکل وجود ندارد و استفاده از باند 5Ghz (که نیاز به پشتیبانی مودم/روتر/اکسس پوینت شما از این باند را دارد) توصیه می گردد.

مشکلات گزارش شده با فراوانی کم و به صورت نادر: (عموما توسط یک کاربر گزارش شده اند)

1- صفحه آبی مرگ

صفحه نمایش کنسول بعد از روشن شدن صفحه آبی به نمایش در می آورد.
در حال حاضر راهکاری برای این مشکل نیست

2- صفحه نارنجی مرگ

صفحه نمایش در زمان کار ناگهان به رنگ نارجی در میاید.
راهکار این مشکل ریست کردن کنسول با نگه داشتن دکمه پاور است.

3- رنگ صفحه نمایش

رنگ صفحه نمایش به زردی و یا قرمزی متمایل است.
در حال حاضر راهکاری برای حل این مشکل نیست

4- پریدن صفحه نمایش

صفحه نمایش در زمان بازی به صورت مکرر پرش پیدا می کند، اصطلاحا Flicker
در حال حاضر راهکاری برای حل این مشکل نیست

آخرین ویرایش:
یکی از دوستان سوییچ لایت خریده یه مدتیه
ولی میگه یکی از اسپیکرهاش خرابه و بد رو مخشه
جایی هست قطعه اش رو داشته باشه که بشه تعویض کرد
خودشم میتونه تعویض کنه
فقط قطعه رو میخواد

سلام
تو نت فقط این لینک من دیدم داره اونم باید زنگ بزنی بپرسی از فروشنده که به مدل لایت میخوره یا نه یا ببری پیش یه تعمیرکار و شاید کابل یا فلتی قطع شده همون رو درست کنه حتی و اسپیکر سوییچ نباید به این راحتیها خراب بشه و حالا یا جسمی داخلش رفته باعث خرابیش شده یا اب رسیده.

• Like
Reactions: darkmode
سلام علی جان شرمنده دوباره مزاحمت میشم داداش . راستش من دستگاه ک خریدم و بازیها رو دیدم ک نصب کردن خیلی کم ریخته بودن ولی گفتم شاید سرشون شلوغ بوده یا حجم بازیها زیاد بوده همین قدر نصب کردن تا اینکه من تو این دو سه روزه دستگاه رو زیاد انگولک نکرده بودم ولی دیشب تو بخش تنظیمات قسمت data management اون بخشی که بازیهای نصب شده و حجمشون رو نشون میده رفتم دیدم ب نسبت ب اون بازیهای که در قسمت home بازی میکنم بیشتره .... من هنگام خریدن چند تا بازی سفارش دادم ک نصب کنن تو بخشی که گفتم همون data management این بازیها هستند مورتال کمبات . الن ویک . کراش مسابقه ای و کراش باندیکوت 4 .نید فور اسپید . ماریو و سونیک 2020 المپیک . تنیس و metal slug هشت بازی هستند اما فقط در بین این بازیها در قسمت home این بازیها هستن ک بازی میکنم . کمبات . کراش مسابقه ای . نید فور اسپید. ماریو و سونیک المپیک 2020 و metal slug مابقی اون بازیها رو ندارم تو لیست . مشکلش چیه داداش .

سلام علی جان شرمنده دوباره مزاحمت میشم داداش . راستش من دستگاه ک خریدم و بازیها رو دیدم ک نصب کردن خیلی کم ریخته بودن ولی گفتم شاید سرشون شلوغ بوده یا حجم بازیها زیاد بوده همین قدر نصب کردن تا اینکه من تو این دو سه روزه دستگاه رو زیاد انگولک نکرده بودم ولی دیشب تو بخش تنظیمات قسمت data management اون بخشی که بازیهای نصب شده و حجمشون رو نشون میده رفتم دیدم ب نسبت ب اون بازیهای که در قسمت home بازی میکنم بیشتره .... من هنگام خریدن چند تا بازی سفارش دادم ک نصب کنن تو بخشی که گفتم همون data management این بازیها هستند مورتال کمبات . الن ویک . کراش مسابقه ای و کراش باندیکوت 4 .نید فور اسپید . ماریو و سونیک 2020 المپیک . تنیس و metal slug هشت بازی هستند اما فقط در بین این بازیها در قسمت home این بازیها هستن ک بازی میکنم . کمبات . کراش مسابقه ای . نید فور اسپید. ماریو و سونیک المپیک 2020 و metal slug مابقی اون بازیها رو ندارم تو لیست . مشکلش چیه داداش .

سلام داداش
ممکنه بازی نصب شده باشه ولی بنا به دلایلی مثل ارور چک که میاد بعضی وقتها که بازی کرش میکنه تو سوییچ هکی نباید روش بزنی که چک کنه ممکنه بازیها اجرا نشن یا تو منوی اصلی ایکونش بره و تنها کاری که میشه کرد همون بازیها از نو نصب کنی و دیتاش هم میشنه جای دیتای قبلی جایی پر نمیکنه البته باید همون مقدار فضای خالی داشته باشی همون اول ارور نداشتن فضای خالی نده و اگرم تو همون data management هست ولی تو منو نیست پاک کن از همونجا و ببین فضا ازاد میشه یا نه و البته سیو بازیها هم اونجا هست بپا سیو بازی با دیتا اشتباه نگیری فکر کنی چون سیو هست دیتا هم باید باشه و بازی که پاک کنی سیوش میمونه.

احتمالا با همون کارهای بالا درست بشه ولی تخصصی بخوای متن زیر بخون ولی به پا کار اشتباهی نکنی.

اگرم دیدی درست نمیشه و فضا بیخودی اشغال شده و نمیتونی بفهمی اشکال از کدوم بازیهاست بهتره از همه اطلاعات مهم مثل سیوهات و فایلهای هک بکاب بگیری و کنسول و مموری یه فرمت بکنی از نو بازیها نصب کنی و سیوها با برنامه چک پوینت بکاب بگیر (اموزش برنامه چک پوینت) و فایلهای هک هم از مموری کپی کن تو کامپیوتر و یا گوشی و پوشه نینتندو نمیخواد کپی کنی چون اگه فرمت بخوای بکنی دستگاه اونم باید پاک بشه و بدرد نمیخوره و حتی از بازیهات هم میتونی بکاب بگیری و تبدیل به nsp کنی و روشهای زیادی هست ولی در حال حاضر راحت ترین روش با برنامه DBI هست که نیاز به کامپیوتره و حالت MTP اون فعال میکنی و تو کامپیوتر میری راحت فایلهای nsp بازی کپی میکنی میکنی و حتی اپدیت و dlc در صورت نصب بودن و اموزش این ویدیو ببینی میفهمی و خیلی سادس و فقط از دقیقه 2.37 ویدیو کافیه نگاه کنی و فقط نکته اینه بازیها کپی کن و کات نکنی و دست به فایلهای ناند هم نزنی چیزی پاک کنی یا تغیر بدی یه موقع.

• Like
سلام داداش
ممکنه بازی نصب شده باشه ولی بنا به دلایلی مثل ارور چک که میاد بعضی وقتها که بازی کرش میکنه تو سوییچ هکی نباید روش بزنی که چک کنه ممکنه بازیها اجرا نشن یا تو منوی اصلی ایکونش بره و تنها کاری که میشه کرد همون بازیها از نو نصب کنی و دیتاش هم میشنه جای دیتای قبلی جایی پر نمیکنه البته باید همون مقدار فضای خالی داشته باشی همون اول ارور نداشتن فضای خالی نده و اگرم تو همون data management هست ولی تو منو نیست پاک کن از همونجا و ببین فضا ازاد میشه یا نه و البته سیو بازیها هم اونجا هست بپا سیو بازی با دیتا اشتباه نگیری فکر کنی چون سیو هست دیتا هم باید باشه و بازی که پاک کنی سیوش میمونه.

احتمالا با همون کارهای بالا درست بشه ولی تخصصی بخوای متن زیر بخون ولی به پا کار اشتباهی نکنی.

اگرم دیدی درست نمیشه و فضا بیخودی اشغال شده و نمیتونی بفهمی اشکال از کدوم بازیهاست بهتره از همه اطلاعات مهم مثل سیوهات و فایلهای هک بکاب بگیری و کنسول و مموری یه فرمت بکنی از نو بازیها نصب کنی و سیوها با برنامه چک پوینت بکاب بگیر (اموزش برنامه چک پوینت) و فایلهای هک هم از مموری کپی کن تو کامپیوتر و یا گوشی و پوشه نینتندو نمیخواد کپی کنی چون اگه فرمت بخوای بکنی دستگاه اونم باید پاک بشه و بدرد نمیخوره و حتی از بازیهات هم میتونی بکاب بگیری و تبدیل به nsp کنی و روشهای زیادی هست ولی در حال حاضر راحت ترین روش با برنامه DBI هست که نیاز به کامپیوتره و حالت MTP اون فعال میکنی و تو کامپیوتر میری راحت فایلهای nsp بازی کپی میکنی میکنی و حتی اپدیت و dlc در صورت نصب بودن و اموزش این ویدیو ببینی میفهمی و خیلی سادس و فقط از دقیقه 2.37 ویدیو کافیه نگاه کنی و فقط نکته اینه بازیها کپی کن و کات نکنی و دست به فایلهای ناند هم نزنی چیزی پاک کنی یا تغیر بدی یه موقع.
داداش ببخشید منظور از اینکه تو خط اول گفتی ( بعضی وقتها که بازی کرش میکنه تو سوییچ هکی نباید روش بزنی که چک کنه ) منظورت یعنی همون قسمت check for corrupt data هستش؟؟؟ راستش من تو همون قسمت manage software که حجم بازیها و سیو بازی مربوطه رو چه اونایی ک تو منو هستش چه نیستش رو زدم از روی کنجکاوی ک ببینم چه فرقی بین بازیهای ک منو هستن و نیستن روش زدم رفت تو قسمت prevent auto archiving که on off داره on رو زدم ولی دیدم هیچ تغییری نکرده زدم به off . البته همه کارهای ک کردم تو مد هواپیما airplane mode بود . داداش مشکلی برای دستگاه پیش میادش ؟
فضای خالی داره داداش چه تو حافظه داخلی چه مموری هر جفتشون فضای خالی دارن . والا همون بازیهای که تو منو نیستن بازی نکردم فقط خود بازی نصب شده هستش و هیچ . در واقع بهتر بگم بلد نیستم ک اون بازیها رو ک تو منو نیستن چطوری بازی کنم . البته تو قسمت انتقال از مموری به حافظه داخلی فقط یه بازی بود ولی من اون کارو نکردم .
داداش ببخشیذ زیاد سوال میپرسم فایل های هکی همون فایل های اتمسفر و این چیزاس؟
چشم داداش حتما باس بک اپ بگیرم میشه با رم ریدر و رمی که برام زدن بک اپ بگیرم؟ میترسم با سیم شارزر گوشی بزنم داخل دستگاه و باطریشو خراب کنه

دمت گرم داداش شرمنده ک اذیتت کردم

داداش ببخشید منظور از اینکه تو خط اول گفتی ( بعضی وقتها که بازی کرش میکنه تو سوییچ هکی نباید روش بزنی که چک کنه ) منظورت یعنی همون قسمت check for corrupt data هستش؟؟؟ راستش من تو همون قسمت manage software که حجم بازیها و سیو بازی مربوطه رو چه اونایی ک تو منو هستش چه نیستش رو زدم از روی کنجکاوی ک ببینم چه فرقی بین بازیهای ک منو هستن و نیستن روش زدم رفت تو قسمت prevent auto archiving که on off داره on رو زدم ولی دیدم هیچ تغییری نکرده زدم به off . البته همه کارهای ک کردم تو مد هواپیما airplane mode بود . داداش مشکلی برای دستگاه پیش میادش ؟
فضای خالی داره داداش چه تو حافظه داخلی چه مموری هر جفتشون فضای خالی دارن . والا همون بازیهای که تو منو نیستن بازی نکردم فقط خود بازی نصب شده هستش و هیچ . در واقع بهتر بگم بلد نیستم ک اون بازیها رو ک تو منو نیستن چطوری بازی کنم . البته تو قسمت انتقال از مموری به حافظه داخلی فقط یه بازی بود ولی من اون کارو نکردم .
داداش ببخشیذ زیاد سوال میپرسم فایل های هکی همون فایل های اتمسفر و این چیزاس؟
چشم داداش حتما باس بک اپ بگیرم میشه با رم ریدر و رمی که برام زدن بک اپ بگیرم؟ میترسم با سیم شارزر گوشی بزنم داخل دستگاه و باطریشو خراب کنه

دمت گرم داداش شرمنده ک اذیتت کردم

بعضی وقتها که کرش میکنه همون check for corrupt data میاد بالا نباید زد اونم تو کنسول هکی.
نباید مشکلی باشه در مورد مورد رفتن تو اون قسمتهایی که گفتی.
بازی باید ایکونش تو منو باشه وگرنه مشکلی هست و دوباره باید نصب بشه.
همه فایلهای تو مموری غیر از پوشه nintendo مال هک هست.
در مورد بکاب گرفتن فقط از همون فایلهای هک میتونی کپی بگیری و اگه هیچی روی کنسول از جمله سیوها مهم نیستن میتونی بعدش هم کنسول ریست کارخونه ای بزنی و مموری هم فرمت میتونی بکنی و بهترین فرمت fat 32 هست برای سوییچ چون exfat درایورش ناقصه خصوصا تو حالت هکی فایلها به مرور خراب میشن و با این برنامه میتونی فرمت کنی و کلاستر هم بزار 32 یا 64.
شارژر هم فقط اورجینال استفاده کن برای شارژ دستگاه ولی اگه منظورت از شارژر کابل دیتا هست برای انتقال فایل اون مشکلی نداره.

اموزش نصب بازیهای nsp و xci و nsz و xcz از طریق pc با برنامه Tinfoil و lithium
نصب بازیهای سوییچ با استفاده از فلش یا هارد اکسترنال
اموزش USB Mass Storage بدون نیاز به دراوردن مموری با Hekate Ctcaer

یه چیزی هم که مهمه اینه یه بکاب کامل از ناند سوییچ داشته باشی اونم در حالتی که دستگاه بالا میاد و مشکلی نداره و چون شما مبتدی هستی قبل از هر کاری روی دستگات حتما این بکاب هم بگیر بزار فایلهاش تو کامپیوترت و این بکاب برای روزی که یه موقع دستگاه بریک کرد یا بالا نیومد بتونی درستش کنی.

اموزش بکاب گرفتن کامل از ناند نینتندو سوییچ

• Like
بعضی وقتها که کرش میکنه همون check for corrupt data میاد بالا نباید زد اونم تو کنسول هکی.
نباید مشکلی باشه در مورد مورد رفتن تو اون قسمتهایی که گفتی.
بازی باید ایکونش تو منو باشه وگرنه مشکلی هست و دوباره باید نصب بشه.
همه فایلهای تو مموری غیر از پوشه nintendo مال هک هست.
در مورد بکاب گرفتن فقط از همون فایلهای هک میتونی کپی بگیری و اگه هیچی روی کنسول از جمله سیوها مهم نیستن میتونی بعدش هم کنسول ریست کارخونه ای بزنی و مموری هم فرمت میتونی بکنی و بهترین فرمت fat 32 هست برای سوییچ چون exfat درایورش ناقصه خصوصا تو حالت هکی فایلها به مرور خراب میشن و با این برنامه میتونی فرمت کنی و کلاستر هم بزار 32 یا 64.
شارژر هم فقط اورجینال استفاده کن برای شارژ دستگاه ولی اگه منظورت از شارژر کابل دیتا هست برای انتقال فایل اون مشکلی نداره.

اموزش نصب بازیهای nsp و xci و nsz و xcz از طریق pc با برنامه Tinfoil و lithium
نصب بازیهای سوییچ با استفاده از فلش یا هارد اکسترنال
اموزش USB Mass Storage بدون نیاز به دراوردن مموری با Hekate Ctcaer

یه چیزی هم که مهمه اینه یه بکاب کامل از ناند سوییچ داشته باشی اونم در حالتی که دستگاه بالا میاد و مشکلی نداره و چون شما مبتدی هستی قبل از هر کاری روی دستگات حتما این بکاب هم بگیر بزار فایلهاش تو کامپیوترت و این بکاب برای روزی که یه موقع دستگاه بریک کرد یا بالا نیومد بتونی درستش کنی.

اموزش بکاب گرفتن کامل از ناند نینتندو سوییچ
دمت گرم داداش واقعا لطف کردی خیلی چیزا رو گفتی ک من خبر نداشتم و نمیدونستم امیدوارم ب هر چی ک بخای برسی داداش
اره فعلا بازی ان چنانی نکردم ک سیو مهم باشه فقط فایل های هکی و بازیها رو کپی کنم و ذخیره کنم
اها پس نیازی به رم ریدر و حافظه و این چیزا نیس واسه انتقال بازی و این چیزا فقط یه مموری لازمه برای بکاپ ناند ک خودش هنوز جا داره

داداش در مورد همین ناند سوییچ ک گفتی دستت درد نکنه اموزش بکاپ گرفتن رو خوندم فقط میخاسم ببینم روشی هست ک نیاز ب پیلود و این چیزا نباشه (اول پیلود Hekate رو اینجکت کن با برنامه TegraRcmGUI) . همینطور هکاته که از یو تیوب دیدم زده reboot to payload که منم همچین برنامه ای تو البوم دارم و نشون داد که میره تو قسمت هکاته که البته من نرفتم.. داداش به نظرت این روش ساده تریه ک ویدیشو گذاشته لینک یوتیوبش همینه . شرمندتم واقعا

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or