سوالات، مشکلات و بحث در مورد Nintendo Switch

• Thread starter Thread starter Donger
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Donger

کاربر سایت
NintendoSwitchLogo_svg.png

از این تاپیک ها برای همه کنسول ها داریم
توی این تاپیک سوالات و مشکلاتتون رو در مورد کنسول Switch مطرح کنید
مطلبی هم هست بگید :D

مشکلات تایید شده توسط نینتندو:

1- قطع شدن Joy-Con سمت جپ

Joy-Con سمت چپ ارتباط وایرلس خود را با کنسول از دست می دهد، این مشکل از سمت نینتندو تایید شده اما هنوز راهکار قطعی ای برای آن ارائه نشده
راه حل موقت برای حل این مشکل، نزدیک شدن به کنسول، عدم استفاده از Skin های Joy-Con، عدم قرار دادن گوشی موبایل و وسایلی که امواج الکترومغناطیس تولید می کنند در نزدیکی Joy-Con در زمان استفاده می باشد.
UPDATE1: به نظر این مشکل به دلیل این است که آنتن Joy-Con سمت جپ بر روی برد قرار دارد اما برای Joy-Con سمت راست یک آنتن مجزا در داخل آن تعبیه شده است.
راهکار های ابداعی کاربران باز کردن Joy-Con و تغییرات در بخش آنتن Joy-Con با لحیم برد می باشد.

2- پیکسل سوخته

صفحه نمایش برخی از کنسول ها دارای پیکسل سوخته هست.
نینتندو این مورد رو طبیعی می دونه و طبق اطلاعات مندرج در وب سایت نینتندو چند پیکسل سوخته معمولا در LCD ها دیده می شن و از نظز نینتندو این مورد، مورد خاصی نیست!!!

مشکلات گزارش شده توسط کاربران:

1- خط و خش انداختن داک بر روی صفحه نمایش

مشکلاتی توسط کاربران گزارش شده که صفحه نمایش کنسول بعد از چندین بار ورود و خروج به داک، خط و خش بر می دارد.
برای جلوگیری از بروز خط و خش می توان با قرار دادن دستمال میکروفایبر در بخش جلویی داک مانع تماس مستقیم صفحه نمایش با بدنه داک شد و به این ترتیب از خط و خش جلوگیری کرد.
همچنین راهکار دیگر استفاده از محافظ صفحه های Glass هست.
UPDATE1: به نظر این مشکل به دلیل خم بودن جلوی داک هست.
برخی از داک ها در بخش جلویی خودشون خمیدگی دارند و صاف نیستند.

2- مشکلات باند وایرلس 2.4Ghz

این باند که در حال حاضر محبوب ترین باند فرکانسی وایرلس می باشد، با مشکلاتی در کنسول سویچ مواجه هست.
کاربران گزارشاتی مبنی بر قطعی و وصلی وایرلس، عدم اتصال به وایرلس و کندی سرعت وایرلس در این باند گزارش کرده اند.
در حال حاضر راهکاری برای حل این مشکل وجود ندارد و استفاده از باند 5Ghz (که نیاز به پشتیبانی مودم/روتر/اکسس پوینت شما از این باند را دارد) توصیه می گردد.

مشکلات گزارش شده با فراوانی کم و به صورت نادر: (عموما توسط یک کاربر گزارش شده اند)

1- صفحه آبی مرگ

صفحه نمایش کنسول بعد از روشن شدن صفحه آبی به نمایش در می آورد.
در حال حاضر راهکاری برای این مشکل نیست

2- صفحه نارنجی مرگ

صفحه نمایش در زمان کار ناگهان به رنگ نارجی در میاید.
راهکار این مشکل ریست کردن کنسول با نگه داشتن دکمه پاور است.

3- رنگ صفحه نمایش

رنگ صفحه نمایش به زردی و یا قرمزی متمایل است.
در حال حاضر راهکاری برای حل این مشکل نیست

4- پریدن صفحه نمایش

صفحه نمایش در زمان بازی به صورت مکرر پرش پیدا می کند، اصطلاحا Flicker

آخرین ویرایش:
آقا من یک نینتندو سوئیچ لایت آکبند به گفته فروشنده گرفتم آنالوگ سمت چپ ش وقتی حرکت به بالا یا راست میدم صدای تق تق فنر مانندی شنیده میشه آیا ممکنه آنالوگ خراب باشه !؟

سلام
بارها این مورد سوال شده و طبیعی هست و مال خودشه و فقط باید ببینی مشکل دریفت یا درست کار نکردن نداشته باشه.

سلام من دستگاهم ارور mount sd card میده یه بار دیگه اینجوری شد مشکلش نرم افزاری بود الان میخواستم ببینم خودم میتونم فایلاشو دانلود کنم و بیارم بالا دوباره یا باید ببرم تعمیرگاه

سلام من دستگاهم ارور mount sd card میده یه بار دیگه اینجوری شد مشکلش نرم افزاری بود الان میخواستم ببینم خودم میتونم فایلاشو دانلود کنم و بیارم بالا دوباره یا باید ببرم تعمیرگاه

سلام
بله میتونید درست کنید و یه مشکل راجه تو سویچهای کپیخور شده سخت افزاری و دقیقا طبق چیزی که میگم پیش برید نکته ای جا نیفته.
ابتدا مموری حتما در بیارید و دستگاه هم خاموش کنید و خاموش عادی نشد با گرفتن 12 تا 15 ثانیه دکمه پاور اینکار بکنید.
بعد باید فایلهای هک دستگاتون ترجیحا از نو بریزید و قبلیها یا پاک بشه یا انتقال بدید به کامپیوتر و غیره و پوشه nintendo هم در مموری دست نزنید یه موقع بازیهاتون داخل اینه و اگه خودتون بلد هستید پک هک برزید که هیچ وگرنه یا از پک هک اماده در این لینک استفاده کنید و کافیه برزید روی مموری و دستگاه روشن کنید یا طبق این اموزش خودتون انجام بدید و این اموزش فقط همون اولهاش لازمه و بقیش که مال اپدیت فریموره نمیخواد و پیلودی هم نیازی ندارید بزنید چون مال شما سخت افزاری هک شده.

در صورت حل نشدن مشکل مموری یه بار فرمت بشه پوشه نینتندو هم قبلش کپی کنید یه جا و بعد فرمت باز به مموری انتقال بدید و از یه مموری مارک خوبم استفاده کنید.

• Like
Reactions: tpouria
سلام
بارها این مورد سوال شده و طبیعی هست و مال خودشه و فقط باید ببینی مشکل دریفت یا درست کار نکردن نداشته باشه.

سلام
بله میتونید درست کنید و یه مشکل راجه تو سویچهای کپیخور شده سخت افزاری و دقیقا طبق چیزی که میگم پیش برید نکته ای جا نیفته.
ابتدا مموری حتما در بیارید و دستگاه هم خاموش کنید و خاموش عادی نشد با گرفتن 12 تا 15 ثانیه دکمه پاور اینکار بکنید.
بعد باید فایلهای هک دستگاتون ترجیحا از نو بریزید و قبلیها یا پاک بشه یا انتقال بدید به کامپیوتر و غیره و پوشه nintendo هم در مموری دست نزنید یه موقع بازیهاتون داخل اینه و اگه خودتون بلد هستید پک هک برزید که هیچ وگرنه یا از پک هک اماده در این لینک استفاده کنید و کافیه برزید روی مموری و دستگاه روشن کنید یا طبق این اموزش خودتون انجام بدید و این اموزش فقط همون اولهاش لازمه و بقیش که مال اپدیت فریموره نمیخواد و پیلودی هم نیازی ندارید بزنید چون مال شما سخت افزاری هک شده.

در صورت حل نشدن مشکل مموری یه بار فرمت بشه پوشه نینتندو هم قبلش کپی کنید یه جا و بعد فرمت باز به مموری انتقال بدید و از یه مموری مارک خوبم استفاده کنید.
ممنون از پاسخگویی یه سوال من الان مموری رو میزنم به لبتاب ارور فرمت میده فایل هاشو پاک کنه من هیچ بکاپی ازش ندارم فرمتش نکنم چجوری داخلش چیزی بریزم؟؟

NintendoSwitchLogo_svg.png

از این تاپیک ها برای همه کنسول ها داریم
توی این تاپیک سوالات و مشکلاتتون رو در مورد کنسول Switch مطرح کنید
مطلبی هم هست بگید :D

مشکلات تایید شده توسط نینتندو:

1- قطع شدن Joy-Con سمت جپ

Joy-Con سمت چپ ارتباط وایرلس خود را با کنسول از دست می دهد، این مشکل از سمت نینتندو تایید شده اما هنوز راهکار قطعی ای برای آن ارائه نشده
راه حل موقت برای حل این مشکل، نزدیک شدن به کنسول، عدم استفاده از Skin های Joy-Con، عدم قرار دادن گوشی موبایل و وسایلی که امواج الکترومغناطیس تولید می کنند در نزدیکی Joy-Con در زمان استفاده می باشد.
UPDATE1: به نظر این مشکل به دلیل این است که آنتن Joy-Con سمت جپ بر روی برد قرار دارد اما برای Joy-Con سمت راست یک آنتن مجزا در داخل آن تعبیه شده است.
راهکار های ابداعی کاربران باز کردن Joy-Con و تغییرات در بخش آنتن Joy-Con با لحیم برد می باشد.

2- پیکسل سوخته

صفحه نمایش برخی از کنسول ها دارای پیکسل سوخته هست.
نینتندو این مورد رو طبیعی می دونه و طبق اطلاعات مندرج در وب سایت نینتندو چند پیکسل سوخته معمولا در LCD ها دیده می شن و از نظز نینتندو این مورد، مورد خاصی نیست!!!

مشکلات گزارش شده توسط کاربران:

1- خط و خش انداختن داک بر روی صفحه نمایش

مشکلاتی توسط کاربران گزارش شده که صفحه نمایش کنسول بعد از چندین بار ورود و خروج به داک، خط و خش بر می دارد.
برای جلوگیری از بروز خط و خش می توان با قرار دادن دستمال میکروفایبر در بخش جلویی داک مانع تماس مستقیم صفحه نمایش با بدنه داک شد و به این ترتیب از خط و خش جلوگیری کرد.
همچنین راهکار دیگر استفاده از محافظ صفحه های Glass هست.
UPDATE1: به نظر این مشکل به دلیل خم بودن جلوی داک هست.
برخی از داک ها در بخش جلویی خودشون خمیدگی دارند و صاف نیستند.

2- مشکلات باند وایرلس 2.4Ghz

این باند که در حال حاضر محبوب ترین باند فرکانسی وایرلس می باشد، با مشکلاتی در کنسول سویچ مواجه هست.
کاربران گزارشاتی مبنی بر قطعی و وصلی وایرلس، عدم اتصال به وایرلس و کندی سرعت وایرلس در این باند گزارش کرده اند.
در حال حاضر راهکاری برای حل این مشکل وجود ندارد و استفاده از باند 5Ghz (که نیاز به پشتیبانی مودم/روتر/اکسس پوینت شما از این باند را دارد) توصیه می گردد.

مشکلات گزارش شده با فراوانی کم و به صورت نادر: (عموما توسط یک کاربر گزارش شده اند)

1- صفحه آبی مرگ

صفحه نمایش کنسول بعد از روشن شدن صفحه آبی به نمایش در می آورد.
در حال حاضر راهکاری برای این مشکل نیست

2- صفحه نارنجی مرگ

صفحه نمایش در زمان کار ناگهان به رنگ نارجی در میاید.
راهکار این مشکل ریست کردن کنسول با نگه داشتن دکمه پاور است.

3- رنگ صفحه نمایش

رنگ صفحه نمایش به زردی و یا قرمزی متمایل است.

4- پریدن صفحه نمایش

صفحه نمایش در زمان بازی به صورت مکرر پرش پیدا می کند، اصطلاحا Flicker
سلام مجدد ممنون از پاسخگویی تون من چجوری الان بدون فرمت داخله مموری فایلا رو اضافه کنم اگه مموری رو فرمت کنم و بعد این فایلایی که گذاشتینو نصب کنم داخل مموری سیستمم بالا میاد؟؟الان ارور faild mount sd card میده و مموری رو به لبتاب وصل میکنم میگه باید فرمت شه هیچکدوم از فایلهای سوییچم ندارم

سلام مجدد ممنون از پاسخگویی تون من چجوری الان بدون فرمت داخله مموری فایلا رو اضافه کنم اگه مموری رو فرمت کنم و بعد این فایلایی که گذاشتینو نصب کنم داخل مموری سیستمم بالا میاد؟؟الان ارور faild mount sd card میده و مموری رو به لبتاب وصل میکنم میگه باید فرمت شه هیچکدوم از فایلهای سوییچم ندارم

سلام
دیگه چاره ای نیست مموری رو فرمت کنید حالا به fat 32 یا exfat و همون پک هک رو بریزی بالا میاد و فقط چون پوشه نینتندو پاک میشه هر بازی که روی مموری بوده دیگه اجرا نمیشه و باید از نو نصب کنی و از یه مموری مارک خوبم استفاده اینطوری نشه(این نکته رو هم بگم اگه با فرمت fat 32 بالا نیومد exfat فرمت کنید مموری و دوباره تست کنید).

سلام
دیگه چاره ای نیست مموری رو فرمت کنید حالا به fat 32 یا exfat و همون پک هک رو بریزی بالا میاد و فقط چون پوشه نینتندو پاک میشه هر بازی که روی مموری بوده دیگه اجرا نمیشه و باید از نو نصب کنی و از یه مموری مارک خوبم استفاده اینطوری نشه(این نکته رو هم بگم اگه با فرمت fat 32 بالا نیومد exfat فرمت کنید مموری و دوباره تست کنید).
شما واقعا کارت درسته همین پکیج که گذاشتی منو از حداقل دو تومن نجات داد که دفعه قبلی برای همینقدر کار تعمیرکار نامرد ازم گرفت فقد داداش من فایلای اون پک رو که ریختم خودکار وارد هکاته شد من همینجوری چند تا دکمه الکی زدم و دوباره وارد همون سیستم قبلی شد حتی آیکون بازیها بود اما فایلش پاک شده میخواستم ببینم اصولیش وقتی روشن می‌کنی وارد هکاته میشی باید چکار کنم اگه دوباره به مشکل خورد چون الان شانسی اومد توش

شما واقعا کارت درسته همین پکیج که گذاشتی منو از حداقل دو تومن نجات داد که دفعه قبلی برای همینقدر کار تعمیرکار نامرد ازم گرفت فقد داداش من فایلای اون پک رو که ریختم خودکار وارد هکاته شد من همینجوری چند تا دکمه الکی زدم و دوباره وارد همون سیستم قبلی شد حتی آیکون بازیها بود اما فایلش پاک شده میخواستم ببینم اصولیش وقتی روشن می‌کنی وارد هکاته میشی باید چکار کنم اگه دوباره به مشکل خورد چون الان شانسی اومد توش

اصلش همینه روشن کنی وارد هکاته بشه و بعد خودت بری روی حالت کاستوم فریمور هکاته که بتونی دستگاه با هک بالا بیاری که کاری نداره همون اول که هکاته میاد بالا چندتا ایکون بزرگ هست یکیش Launch هست و روش تاچ کن تا وارد بشه و داخلش سه گزینه هست و شما بزنی روی CFW SYSNAND وارد کاستوم فریمور اتمسفر میشه که بر روی ناند هست و همین کارتون راه میندازه میتونید بازی کنید و گزینه های بعدی هم توضیح میدم که CFW EMUMMC در صورتی باید بری که ناند مجازی روی مموری نصب داشته باشی اون اجرا میشه و Stock SYSNAND هم حالت اورجینال دستگاه بالا میاد.

حالا شما اگه سخته برات دستگاه رو هکاته بالا بیاد موقع روشن کردن میتونی با تنظیمی که میگم کاری کنی موقع روشن کردن مستقیم بری تو کاستوم فریمور اتمسفر و البته من توصیه میکنم دست به این تنظیم نزنید چون هکاته بیاد بالا برای موارد مثل حالت Mass Stroge کردن مموری و غیره لازم میشه و حالا من میگم چه فعال کردنش چه غیر فعال کردنش.

برای روشن کردن اتوماتیک بوت برید تب Options و همون اول بالا سمت چپ طبق عکس زیر معلومه و حالا کافیه روی گزینه CFW SYSNAND بزارید و اگرم روزی نخواستید و احتیاج به هکاته داشتید مموری در بیارید در مموری داخل فولدر bootloader برید فایل hekate_ipl.ini پاک کنید دوباره دستگاه روشن کنید روی هکاته بالا میاد.

590408_25hekate-auto-boot.jpg

در مورد گزینه های هکاته هم احتیاط کن همینجوری باهاشون ور نرو بعضیهاش مموری رو پارت بندی میکنن و فایلهات ممکنه از بین بره و باید بلد باشی در موردشون بعد کاری انجام بدید و شما اموزشهای زیر هم حتما ببینید اگه بلد نیستید این موارد.

اموزش USB Mass Storage بدون نیاز به دراوردن مموری با Hekate Ctcaer

برنامه Daybreak برنامه ای ساده و جدید برای اپدیت فریمور و جایزگزین برنامه ChoiDujourNX

اموزش بکاب گرفتن کامل از ناند نینتندو سوییچ

اموزش نصب بازیهای nsp و xci و nsz و xcz از طریق pc با برنامه Tinfoil و lithium

نصب بازیهای سوییچ با استفاده از فلش یا هارد اکسترنال

سلام علی آقا شما که استادی یه سوال من الان بازیا رو که دانلود میکنم آپدیتاشو دانلود نمیکنم چون نمی‌دونم کجا باید آپدیتشو قرار بدم بعد میخواستم بدونم اینا برای چی هستن و اگه آپدیت نباشه چه فرقی توی بازی میکنه؟؟

سلام علی آقا شما که استادی یه سوال من الان بازیا رو که دانلود میکنم آپدیتاشو دانلود نمیکنم چون نمی‌دونم کجا باید آپدیتشو قرار بدم بعد میخواستم بدونم اینا برای چی هستن و اگه آپدیت نباشه چه فرقی توی بازی میکنه؟؟

سلام داداش
اپدیت و dlc جای خاصی نمیخواد و عین همون فایل بیس بازی نصب میکنی و خودش میره به بازی اضاف میشه و مسیرش هم چه مموری جانبی و چه روی ناند حافظه داهلی بدی فرقی باز نداره( البته استثنا هم داریم معدود که اون بازی که پچی داره که فرمت فشرده با پسوند zip و rar هست اون رو هکرا دادن نه خود سازنده بازی تو مسیر گفته شده در مموری که معمولا atmosphere\contents هست میریزن یه چیزی به بازی اضاف میکنه یا محدودیتی برمیداره و اینم بگم فایلهایی از اپدیت یا بیس بازی قدیم بود عین همین پچ بود میشد یه جورایی نصب کرد ولی الان نیست و تک فایل با پسوندهایی مثل nsp و xci و غیره هست راحت با برنامه های نصب بازی میشه نصب کرد)

آیا در حالت اورجینال نینتندو لایت می‌شود جوی کان اصلی یا فرعی یا دسته پلی استیشن یا xbox از طریق وایرلس وصل کرد ؟

سلام
جوی کان اصلی و دسته پرو که میشه ولی فرعی که ساخت نینتندو نباشه تنها اگه تحت لیسانس نینتندو ساخته شده باشه یا های کپی که یه جوری ساپورت کنه در حالت اورجینال میشه مثل های کپی دسته پرو.
در مورد دسته های کنسولهای دیگه مثل ایکس باکس و پلی استیشن خیر نمیشه و تنها در صورتی میتونید از این دسته ها استفاده کنید که از دانگلی مثل 8bito یا غیره استفاده کنید که اونم باید با یه کابل تبدیل usb-c به usb معمولی که بتونید دانگل رو به کنسول وصل کنید میتونید استفاده کنید.

این ویدیو مربوط به دانگل ببینید متوجه میشد.

• Like
Reactions: tpouria
سلانم مجدد علی جان alitriple ببخشید باز مزاحمت شدم . بالاخره من نینتندو سوییچ رو خریدم با کمک راهنمایی های شما
از پریشب که خریدم یعنی چهارشنبه تا الان تست کردم و مشکلی نداشت ولی امروز پسر خاله من ک بچه اس و دست ب خرابکاریش خوبه اومد خونه ما و من نخاستم پسر خالم بیاد و ی بلایی ب سرش بیاره دستگاه رو گم کردم ولی حواسم نبود ک خاموش کنم وسط بازی هم بود اونو گذاشتم داخل نایلون مشکلی بعد از ده دقیقه یه رب از نایلون کشیدم بیرون دیدم ک داغ کرده و زود خاموشش کردم .. یکم بعد از خنک شدن بوهایی از جای تهویه دستگاه و جای شارژ قبل از روشن شدن یا الانم ک خاموشه میاد خواستم بپرسم ایا بوی طبیعیه دستگاهه یا مشکلی برایش پیش اومده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or