سوالات، مشکلات و بحث در مورد Nintendo Switch

• Thread starter Thread starter Donger
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Donger

کاربر سایت
NintendoSwitchLogo_svg.png

از این تاپیک ها برای همه کنسول ها داریم
توی این تاپیک سوالات و مشکلاتتون رو در مورد کنسول Switch مطرح کنید
مطلبی هم هست بگید :D

مشکلات تایید شده توسط نینتندو:

1- قطع شدن Joy-Con سمت جپ

Joy-Con سمت چپ ارتباط وایرلس خود را با کنسول از دست می دهد، این مشکل از سمت نینتندو تایید شده اما هنوز راهکار قطعی ای برای آن ارائه نشده
راه حل موقت برای حل این مشکل، نزدیک شدن به کنسول، عدم استفاده از Skin های Joy-Con، عدم قرار دادن گوشی موبایل و وسایلی که امواج الکترومغناطیس تولید می کنند در نزدیکی Joy-Con در زمان استفاده می باشد.
UPDATE1: به نظر این مشکل به دلیل این است که آنتن Joy-Con سمت جپ بر روی برد قرار دارد اما برای Joy-Con سمت راست یک آنتن مجزا در داخل آن تعبیه شده است.
راهکار های ابداعی کاربران باز کردن Joy-Con و تغییرات در بخش آنتن Joy-Con با لحیم برد می باشد.

2- پیکسل سوخته

صفحه نمایش برخی از کنسول ها دارای پیکسل سوخته هست.
نینتندو این مورد رو طبیعی می دونه و طبق اطلاعات مندرج در وب سایت نینتندو چند پیکسل سوخته معمولا در LCD ها دیده می شن و از نظز نینتندو این مورد، مورد خاصی نیست!!!

مشکلات گزارش شده توسط کاربران:

1- خط و خش انداختن داک بر روی صفحه نمایش

مشکلاتی توسط کاربران گزارش شده که صفحه نمایش کنسول بعد از چندین بار ورود و خروج به داک، خط و خش بر می دارد.
برای جلوگیری از بروز خط و خش می توان با قرار دادن دستمال میکروفایبر در بخش جلویی داک مانع تماس مستقیم صفحه نمایش با بدنه داک شد و به این ترتیب از خط و خش جلوگیری کرد.
همچنین راهکار دیگر استفاده از محافظ صفحه های Glass هست.
UPDATE1: به نظر این مشکل به دلیل خم بودن جلوی داک هست.
برخی از داک ها در بخش جلویی خودشون خمیدگی دارند و صاف نیستند.

2- مشکلات باند وایرلس 2.4Ghz

این باند که در حال حاضر محبوب ترین باند فرکانسی وایرلس می باشد، با مشکلاتی در کنسول سویچ مواجه هست.
کاربران گزارشاتی مبنی بر قطعی و وصلی وایرلس، عدم اتصال به وایرلس و کندی سرعت وایرلس در این باند گزارش کرده اند.
در حال حاضر راهکاری برای حل این مشکل وجود ندارد و استفاده از باند 5Ghz (که نیاز به پشتیبانی مودم/روتر/اکسس پوینت شما از این باند را دارد) توصیه می گردد.

مشکلات گزارش شده با فراوانی کم و به صورت نادر: (عموما توسط یک کاربر گزارش شده اند)

1- صفحه آبی مرگ

صفحه نمایش کنسول بعد از روشن شدن صفحه آبی به نمایش در می آورد.
در حال حاضر راهکاری برای این مشکل نیست

2- صفحه نارنجی مرگ

صفحه نمایش در زمان کار ناگهان به رنگ نارجی در میاید.
راهکار این مشکل ریست کردن کنسول با نگه داشتن دکمه پاور است.

3- رنگ صفحه نمایش

رنگ صفحه نمایش به زردی و یا قرمزی متمایل است.
در حال حاضر راهکاری برای حل این مشکل نیست

4- پریدن صفحه نمایش

صفحه نمایش در زمان بازی به صورت مکرر پرش پیدا می کند، اصطلاحا Flicker
در حال حاضر راهکاری برای حل این مشکل نیست

آخرین ویرایش:
این قضیه چیپ چیه بچه ها؟
یعنی کنسول باز میکنن؟
بعد خودت باید روش بازی بریزی؟
بنظرم چون سخت افزاری یکم ریسک داره
مدل های جدید همشون فقط سخت افزاری هک میشن
جزئیات رو خبر ندارم ولی کلیات اش همونیه که میگی
هک سخت افزاری
بازی ریختن به صورت نرم افزاری طبق هک سابق

یسری چیپ هکی وارد شده که باهاش کنسول های اولد و لایت رو هک سخت افزاری میکنن
قیمتشم بین 3500 تا 5 تومن بین فروشنده ها متغییره
یه کانال تلگرامی هست که من ازش چند بار خرید انجام دادم (لوازم دیگه مثل دسته و کیف) اونم این چیپارو اورده بود و از مراحل باز کردن تا جاگزاری چیپ رو فیلم گرفته توضیح داده بود
خودشونم براتون انجام میدن اگه کنسولو ببرید
یا اینکه میتونید سفارش یه کنسول نو بدید که فقط بازش کنن و چیپ رو کار بزارن
من خودم بخاطر خریدایی که داشتم بهشون اعتماد دارم
ولی نمیتونم توصیه کنم به کسی
این کل چیزیه که میدونم
اها راستی 1500 هم دستمزد خودشونه یعنی قیمت کنسول + قیمت چیپ+ دستمزد
اینا چیزایی بود که ازشون پرسیدم و میدونم

یسری چیپ هکی وارد شده که باهاش کنسول های اولد و لایت رو هک سخت افزاری میکنن
قیمتشم بین 3500 تا 5 تومن بین فروشنده ها متغییره
یه کانال تلگرامی هست که من ازش چند بار خرید انجام دادم (لوازم دیگه مثل دسته و کیف) اونم این چیپارو اورده بود و از مراحل باز کردن تا جاگزاری چیپ رو فیلم گرفته توضیح داده بود
خودشونم براتون انجام میدن اگه کنسولو ببرید
یا اینکه میتونید سفارش یه کنسول نو بدید که فقط بازش کنن و چیپ رو کار بزارن
من خودم بخاطر خریدایی که داشتم بهشون اعتماد دارم
ولی نمیتونم توصیه کنم به کسی
این کل چیزیه که میدونم
اها راستی 1500 هم دستمزد خودشونه یعنی قیمت کنسول + قیمت چیپ+ دستمزد
اینا چیزایی بود که ازشون پرسیدم و میدونم
پس شاید بیشتر وارد بشه قیمتش کمتر بشه البته چون نینتندو خیلی تو ایران خواهان نداره شایدم خیلی تغییری تو قیمتش ایجاد نشه

ولی در کل خبر خوبی بود برای من که اولین باره سوییچ میخرم و امیدوارم در آینده راه های ارزون ترم پیدا بشه والا زورم میاد اینهمه پول بازی بدم تازه مطمئن هم نیستم از بازیه خوشم بیاد مثلا همین زلدا همه میگن عالیه من بگیرم خوشم نیاد رفته تو پاچم :D

من البته یک نکته بگم، یک عزیزی چند وقته وعده داده که فرم ویری برای RP2040 می ده که قیمتش حدود 3$ اه.
اگر داد من رو فحش ندید بعدش :D
اون قیمتی هم که من گفتم تک فروشی بود وگرنه عزیزانی که عمده بخرن خرکی قیمت براشون میاد پایین. :D

توی این نوع هک سخت افزاری دستگاه باز میشه ؟
باز می شه. یک سری بورد روش نصب (لحیم) می شه.
روی OLED یک قسمت بورد کنسول هم برای دسترسی به یک نقطه اتصال مخفی تراش داده می شه و چیپ MMC کنسول هم برای این که زیرش یک اتصال قرار بگیره زیر هیتر می ره.

در کل پروسه نصب آسون ترینش برای Switch V2 اه بعد Switch Lite.
سخت تر از همه هم واسه OLED اه به خاطر همون هیتر ای که باید روی چیپ MMC بگیرید و اون اتصال مخفی.

آخرین ویرایش:
راستی سوییچ تا چندسال دیگه ساپورت میشه که صبر کنیم کنسول بعدی نینتندو اومد این هکش راحت تر شه بازی کنیم ؟
این دوستمون باهاش صحبت کردم میگه کنسول نو هم داریم برات باز کنیم هک کنیم
لایت ۱۳ تومن
اولد ۱۹ تومن
من که تا الان صبر کردم بازم صبر میکنم شاید یه راه آسون تری پیدا شد :D

کسی اگر خواست دستگاهش رو هک سخت افزاری کنه این نکات رو مدنظر داشته باشه:

1- حتما به فروشنده بگه آخرین فرم ویر رو روی بورد Hwfly بریزه.
2- حتما پشت کنسول رو چک کنید که برآمدگی نداشته باشه. اگر Modchip درست نصب نشه پشت کنسول درست بسته نمی شه و قوس پیدا می کنه.
3- چه خودتون می خواید این کار رو انجام بدید چه بدید به کسی بدونید که یک خطای کوچیک کنسولتون رو می فرسته هوا.
4- از فروشنده بخواید قبل از این که کار نرم افزاری ای بکنه از Nand کنسول Backup بگیره و بهتون در آخر کار بده.
5- به هیچ وجه با CFW آنلاین نشید که درجا بن می شید. امن ترین روش استفاده از Sysnand هست و باید بازی اورجینال برای آنلاین بازی کردن بخرید. بازی های هکی رو به هیچ عنوان نمی شه آنلاین بازی کرد (به صورت رسمی نه پروژه هایی مثل lan-play).

آخرین ویرایش:
خود من با اینکه غیر از زلدا و لویجی و astral chain بازی انحصاری دیگه ای بازی نکردم( دروغ چرا از پرسونا 5 خوشم نیومد😟)
و اکثرا بازی های تخفیف خورده دو دلاری رو میخرم ولی هنوز مجاب نشدم که کنسولو هک کنم (لایت دارم)
این روزا هم شایعات زیادی شنیده میشه که نینتندو سال اینده کنسول بعدی رو رونمایی میکنه
بنظرم درسته کار ریسکی هست ولی چاره ای هم نیست
ضمنا منتظر ارزونتر شدن قیمت چیپ نباشید که داستان ارزونی سوهان رو اعصابه😁( رجوع شود به تاپیک قیمت پلی 5)
اگه چند ساله کنسولو دارید و منتظر هک هستین تصمیمشو بگیرید
وگرنه که همچنان با eshop ادامه میدیم😁

دوستان کی‌ میخواد پیش مرگه بشه ؟
:D
به شخصه از هک oled استقبال میکنم اما واقعیت اینه که چیزی که من میدونم هک oled کار راحتی نیست و با کوچکترین اشتباهی میزنن دستگاه رو به فنا میدن و ضمانت که هیچی آناناس هم دستمون نمیدن به نظر من یکم صبر کنیم زایج تر بشه ببینیم چجوری پیش میره چون این هک واقعا نیاز به ادم حرفه‌ای تو این زمینه داره.
فعلا با بازار کارتریج دسته ۲ و اکانت ظرفیتی و خوابیدن روی eshop به صورت لاشخور وار ادامه میدم :D

من احتمالا پیش مرگ بشم :D البته برای من سری جدیده نصب چیپ به سختی oled نیست و باهاشون صحبت کردم گفتن تضمینی انجام میدن (البته همه میدونیم هرطور تضمین بکنن بازم دستمون به جایی بند نیست)
اما خب درحال حاضر برای چنتا oled و لایت چیپ نصب کردن و با توجه به تجربشون میشه اعتماد کرد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or