سوالات، مشکلات و بحث در مورد Nintendo Switch

• Thread starter Thread starter Donger
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Donger

کاربر سایت
NintendoSwitchLogo_svg.png

از این تاپیک ها برای همه کنسول ها داریم
توی این تاپیک سوالات و مشکلاتتون رو در مورد کنسول Switch مطرح کنید
مطلبی هم هست بگید :D

مشکلات تایید شده توسط نینتندو:

1- قطع شدن Joy-Con سمت جپ

Joy-Con سمت چپ ارتباط وایرلس خود را با کنسول از دست می دهد، این مشکل از سمت نینتندو تایید شده اما هنوز راهکار قطعی ای برای آن ارائه نشده
راه حل موقت برای حل این مشکل، نزدیک شدن به کنسول، عدم استفاده از Skin های Joy-Con، عدم قرار دادن گوشی موبایل و وسایلی که امواج الکترومغناطیس تولید می کنند در نزدیکی Joy-Con در زمان استفاده می باشد.
UPDATE1: به نظر این مشکل به دلیل این است که آنتن Joy-Con سمت جپ بر روی برد قرار دارد اما برای Joy-Con سمت راست یک آنتن مجزا در داخل آن تعبیه شده است.
راهکار های ابداعی کاربران باز کردن Joy-Con و تغییرات در بخش آنتن Joy-Con با لحیم برد می باشد.

2- پیکسل سوخته

صفحه نمایش برخی از کنسول ها دارای پیکسل سوخته هست.
نینتندو این مورد رو طبیعی می دونه و طبق اطلاعات مندرج در وب سایت نینتندو چند پیکسل سوخته معمولا در LCD ها دیده می شن و از نظز نینتندو این مورد، مورد خاصی نیست!!!

مشکلات گزارش شده توسط کاربران:

1- خط و خش انداختن داک بر روی صفحه نمایش

مشکلاتی توسط کاربران گزارش شده که صفحه نمایش کنسول بعد از چندین بار ورود و خروج به داک، خط و خش بر می دارد.
برای جلوگیری از بروز خط و خش می توان با قرار دادن دستمال میکروفایبر در بخش جلویی داک مانع تماس مستقیم صفحه نمایش با بدنه داک شد و به این ترتیب از خط و خش جلوگیری کرد.
همچنین راهکار دیگر استفاده از محافظ صفحه های Glass هست.
UPDATE1: به نظر این مشکل به دلیل خم بودن جلوی داک هست.
برخی از داک ها در بخش جلویی خودشون خمیدگی دارند و صاف نیستند.

2- مشکلات باند وایرلس 2.4Ghz

این باند که در حال حاضر محبوب ترین باند فرکانسی وایرلس می باشد، با مشکلاتی در کنسول سویچ مواجه هست.
کاربران گزارشاتی مبنی بر قطعی و وصلی وایرلس، عدم اتصال به وایرلس و کندی سرعت وایرلس در این باند گزارش کرده اند.
در حال حاضر راهکاری برای حل این مشکل وجود ندارد و استفاده از باند 5Ghz (که نیاز به پشتیبانی مودم/روتر/اکسس پوینت شما از این باند را دارد) توصیه می گردد.

مشکلات گزارش شده با فراوانی کم و به صورت نادر: (عموما توسط یک کاربر گزارش شده اند)

1- صفحه آبی مرگ

صفحه نمایش کنسول بعد از روشن شدن صفحه آبی به نمایش در می آورد.
در حال حاضر راهکاری برای این مشکل نیست

2- صفحه نارنجی مرگ

صفحه نمایش در زمان کار ناگهان به رنگ نارجی در میاید.
راهکار این مشکل ریست کردن کنسول با نگه داشتن دکمه پاور است.

3- رنگ صفحه نمایش

رنگ صفحه نمایش به زردی و یا قرمزی متمایل است.
در حال حاضر راهکاری برای حل این مشکل نیست

4- پریدن صفحه نمایش

صفحه نمایش در زمان بازی به صورت مکرر پرش پیدا می کند، اصطلاحا Flicker
در حال حاضر راهکاری برای حل این مشکل نیست

آخرین ویرایش:
من احتمالا پیش مرگ بشم :D البته برای من سری جدیده نصب چیپ به سختی oled نیست و باهاشون صحبت کردم گفتن تضمینی انجام میدن (البته همه میدونیم هرطور تضمین بکنن بازم دستمون به جایی بند نیست)
اما خب درحال حاضر برای چنتا oled و لایت چیپ نصب کردن و با توجه به تجربشون میشه اعتماد کرد
دورود بر تو ای دلاور :D اگه انجام دادی خبر بده ببینیم کارش خوبه یا نه

ببینید دوستان طبق چیزی که من از خیلی وقت پیش تحقیق کردم و فهمیدم این چیپ ها معروف هستن به HWFLY modchip clones که دوستان چینی تولید کردن و میشه از سایت aliexpress در قیمت های مختلف خرید. نسخه های اصلی این مود چیپ ها مال گروه هکری Team Xecuter بود که حتی پیش فروش هم کرده بود و به تعداد محدودی هم فروخت ولی طبق ماجرای بگیر و ببند نینتندو اومد این گروهو دستگیر و با اعمال جریمه میلیون دلاری تونست چند سال حبس هم برای سرکرده این گروه ببره. خب با این تفاسیر به غیر از چینی ها که به صورت زیر زمینی و غیر قانونی اومدن کپی این مود چیپ ها را تولید کردن بقیه گروه های هکری دنیا به خاطر ترس از این سخت گیری شدید نینتندو برای حفظ مالکیت معنوی محصولاتش دیگه دست به کار علنی نزدن. البته شنیدم و تو یکی از این سایت ها خوندم که همین الانشم هکرها تونستن سوئیچو هک بکنن ولی به خاطر همون ماجراها چیزی به بیرون درز نمیدن و بیشتر بین خودشون دارن از روش های مختلف از این کنسول به صورت هک شده استفاده می کنن. مطمئنا کمی صبر کردن و رسیدن به پایان عمر سوئیچ زمانی که تمرکز نینتندو بره سراغ کنسول جدیدش کم کم روش های مختلف هک سوئیچ و چه بسا روش های هک نرم افزاری اون میاد بیرون. اتفاقی که قبلا برای کنسول های این شرکت مثل DS و آخری هم 3DS افتاد و اولش با روش های هک سخت افزاری مثل کلون کارتریج R4 اومدن این دستگاهو هک کردن و کم کم بعدا روش های نرم افزاریش اومد و الان راحت هر کی داره از این روش ها استفاده میکنه و آموزش هاش هم تو یوتیوب فراوان وجود داره. به هر حال من به شخصه خودم فعلا صبر می کنم و ترجیح می دم منتظر روش های کم ریسک تر برای هک این کنسول بمونم.

اینا ورژن های مختلف این مود چیپ تو سایت aliexpress هست با قیمت های مختلف
سمت راستی بورد کامل نیست. نسخه جدید یکی از اتصال ها هست برای سویچ لایت.

روی قیمت ها هم مالیات حساب نمی شه. قیمت هایی که می بینید بدون مالیات اه. بعد از این که براتون ارسال شد باید برید مالیاتش رو بدید.

• Like
Reactions: omidjaberi
سمت راستی بورد کامل نیست. نسخه جدید یکی از اتصال ها هست برای سویچ لایت.

روی قیمت ها هم مالیات حساب نمی شه. قیمت هایی که می بینید بدون مالیات اه. بعد از این که براتون ارسال شد باید برید مالیاتش رو بدید.
بله قسمت های مختلف این مود چیپ تو سایت هست با قیمت های مختلف من فقط عکس دو نمونشو گذاشتم حتی همین کابل اتصال 10 دلاریشم بود و حتی مود چیپ های کامل ورژن 5 هم الان اومده که قیمتش بالای 70 دلار هست. به نظرم دوستانی که می خوان از این روش استفاده کنن بیشتر تحقیق کنن حتی نمونه های فیک هم داره که روش تشخیصشون هست. به نظرم آدم هر کاری بخواد بکنه با علم و آگاهی انجام بده بهتره

• Like
Reactions: omidjaberi
این بابایی که تو دیوار هست دیشب تو پیامش به من گفت لایت کپی خور آکبند 13 تومن
الان همونو گذاشته 10800 معلوم نیست چند چندن
اون داداشمون که میخواست اینکارو انجام بده خیلی مراقب باشه به هرکسی نمیشه تو این مسائل اطمینان کرد

به نظرم اگر دوست تعمیرات موبایلی حرفه ای دارید بدید اون براتون انجام بده.
بهترین اشخاص در مملکت ما برای انجام این کار تعمیرات موبایلی ها هستند.

• Like
Reactions: Z-fan
این بابایی که تو دیوار هست دیشب تو پیامش به من گفت لایت کپی خور آکبند 13 تومن
الان همونو گذاشته 10800 معلوم نیست چند چندن
اون داداشمون که میخواست اینکارو انجام بده خیلی مراقب باشه به هرکسی نمیشه تو این مسائل اطمینان کرد
به منم دیشب 13 قیمت داد ولی گفت دستم تنگه اینو ارزون ترم میدم.
اخه این مود چیپ خیلی کم یابه به ناچار میخوام اعتماد بکنم ، اینم بفروشه دیگه خیلی سخت پیدا میشه

• Like
Reactions: SleepyTurtel
به منم دیشب 13 قیمت داد.
اخه این مود چیپ خیلی کم یابه به ناچار میخوام اعتماد بکنم ، اینم بفروشه دیگه خیلی سخت پیدا میشه
درکل حواست باشه داداش معتبرترین به اصطلاح گارانتی ها تو این کشور بخوان خدمات بدن با چهارتا جمله سرهم کردن میتونن بپیچونن این کارا که دیگه جای خود داره
از اطمینانت خاطر جمع شو بعد دستگاهتو بده

درکل حواست باشه داداش معتبرترین به اصطلاح گارانتی ها تو این کشور بخوان خدمات بدن با چهارتا جمله سرهم کردن میتونن بپیچونن این کارا که دیگه جای خود داره
از اطمینانت خاطر جمع شو بعد دستگاهتو بده
والا این بنده خدا میگه من بالا 20 تا کنسول کپی خور کردم و تضمین میکنم حدودا هم یکی دو ساعت زمان میبره تو مملکت ماهم که هیچ تضمینی نیست ادم باید ریسک کنه

والا این بنده خدا میگه من بالا 20 تا کنسول کپی خور کردم و تضمین میکنم حدودا هم یکی دو ساعت زمان میبره تو مملکت ماهم که هیچ تضمینی نیست ادم باید ریسک کنه
آره دلتم خیلی بد نکن برو ایشالا کارت راه میفته دیگه مفت بازیارو میزنی بر بدن کیف میکنی :D

اون دوستمون همون نسخه کپی خور لایت که به ما گفت 13 بعد کرد 10800 حالا گذاشته 9400
بنظرم ببینه خبری نیست با 500 تومنم هک بکنه کنسولارو
پس با این حساب ایشون داره مودچیپ و دستمزدشو با هم 550 حساب می کنه. الان سایت pspro قیمت یه لایت معمولیو گذاشته 8850

پس با این حساب ایشون داره مودچیپ و دستمزدشو با هم 550 حساب می کنه. الان سایت pspro قیمت یه لایت معمولیو گذاشته 8850
من هرچی گفتم کمتر راه داره برای کپی خوری کمتر از 3.8 نمیگیره اینم من پرسیدم چرا قیمت کم کردید میگه پول لازمم ، بنظر شما صبر کنیم ارزون میشه؟

من هرچی گفتم کمتر راه داره برای کپی خوری کمتر از 3.8 نمیگیره اینم من پرسیدم چرا قیمت کم کردید میگه پول لازمم ، بنظر شما صبر کنیم ارزون میشه؟
اگر اینقدر پول لازمه می تونه مود چیپ هاشم با قیمت کمتر بفروشه تا نیاز مالیش بر طرف بشه. اما این به کنار . ببینین به احتمال خیلی زیاد این مود چیپ ها همونهایی هستن که کلون شده نسخه اصلی گروه Team Xecuter هستش و از چین تهیه شده. با توجه به این موضوع و اینکه هنوز به تعداد زیاد از این مدل کپی خور شدن استفاده نشده هنوز مزایا و معایبش مشخص نیست. اینکه بدون هیچ مشکلی جواب بده یا نه نمیشه نظر داد. شایدم خیلی خوب جواب بده اینو باید کسی بگه که حداقل چند ماه داره از این روش استفاده می کنه و اطلاعات کافی داره. باز هم به هر حال به نظرم اگر خواستید از این روش استفاده کنین یه سرچ تو یوتیوب بزنین و آموزش نصب و استفاده از اینها رو خودتون نگاه کنین. اگر دیدین از پس نصبش بر میاین ( که به نظرم کار آنچنان سختی نباشه) با ایشون صحبت کنین و خود مود چیپو با قیمت کمتر بخرین و بعد خودتون دست به کار بشین

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or