سن PS4 داران.نظر سنجی

شما در کدام رنج سنی هستید؟

• 12 تا 17

رای‌ها: 143 11.8%
  • 17 تا 22

رای‌ها: 376 31.1%
  • 22 تا 28

رای‌ها: 460 38.1%
  • 28 به بالا

رای‌ها: 229 19.0%

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,208
پیرمرد 31ساله خسته بازی سنتر, کنار همسر و پسر توپولوش مشغول گیمینگ هستم :)
منم جزو کسانی هستم که حتی بعد دوران پیری و موقع تشیع جنازش با کنسول باید خاکش کنن :دی

..:::................................

راستی بهتر یه جای واسه معرفی آی دی های پی اس ان هم بزارید اینجا (البته شایدم باشه و من اینجا ندیدم)
jave1984 آی دی بندس از دوستان بازی سنتر کسی خواست خوشحال میشم تو لیست دوستانم باشن

آدم چه انرژی میگیره پست های این تاپیک رو میخونه
به آدم دیگه احساس تنهایی دست نمیده
همه >:d27>:d ساله هارو عشقه
هر کس طرفدار پروپا قرص پلی استیشن هستش و هر روز ID عوض نمیکنه و سن ش 20 سال به بالا هستش ادد کنه ID مم که تو امضام هست

من اسمم علی از 5 سالگی گیم بازی میگردم و دوست داشتم اولین چیز گیمینگم pc بود با گرافیگ 64mb و رم دوتا بهم بود 512 و 256 و سی پی یو هم تگ هسته ای اون زمان یگ تومان اب خورد واقعا اون زمان رویایی بود
دومی میگرو داشتم
بعد ps1
بعد ps2
بعد ps3
بعد ps4

سلام به دوستان منم مثل خیلی از بچه هایی که مطلب نوشتن از خیلی وقت پیشا با کمودور بازی شروع کردم.الانم 30 سالمه زمان ازدواجم به خانمم گفتم ئاستانه ما بازیه اونم گفت باشه الانم 4 ساله ازدواج کردم .تازه انواع کنسولا رو داشتم غیر از دریم کست تازه ps4 کادو تولد خانمم برام گرفت از زمان ازدواجمم با خانومم گیم میزنیم در حد لالیگا.در ضمن فیفا هم با خانومم میزنم هرچند که بازیش زیاد تو فیفا خوب نیست ولی گاها مثل استاد اسدی که عابذزاده رو امتحان کرئ منو با شوتاش امتحان میکنه خوراکشم اویله و سایلنت هیلو این حرفاست.البته من تو این چهار سال زحمت زیادی کشیدم تا خانومم گیمرشه.اوایل دی بچم به دنیا میاد دارم مقدماتشو میچینم فیفارو تو 6 ماهگی یاد بگیره حال کنیم.با تشکر از دوستان البته کار و زندگی نمیذاره مثل قدیم ببازیم ولی میبازیم و برنده ایم

18 سالم هست در کنار بازی درس هم میخونیم از 6 سالگی گیمر بودم :d
1.سگا
2.میکرو
3.ps1
4.PC
5.ps3
6.xone
7.ps4
همه اینا روت داشتم الان مونده پلی 4 و لاشه پلی 1 :d

چه تایپیک خوبی
من ps4 ندارم اما شاید این تایپیک باعث بشه بخرم راستش من 30 سالمه و یه جورای فکر میکردم از سنم گذشته بخوام ps4 بگیرم
اتاری و میکرو سگا سونی1 360 و الانم ps3 دارم
ولی با همه اینها لذتی که در بازی کردن با pc تجربه کردم هیچ کنسولی حتی سگا هم نداشت

چه تایپیک خوبی
من ps4 ندارم اما شاید این تایپیک باعث بشه بخرم راستش من 30 سالمه و یه جورای فکر میکردم از سنم گذشته بخوام ps4 بگیرم
اتاری و میکرو سگا سونی1 360 و الانم ps3 دارم
ولی با همه اینها لذتی که در بازی کردن با pc تجربه کردم هیچ کنسولی حتی سگا هم نداشت
آقا زود برو بخر تا دیر نشده :bighug: من 29 شدم دو سه روز پیش;;) خیالی نیست تا وقتی بمیرم بازی میکنم. تازه گفتم وقتی مردم آخرین کنسولی که وارد بازار میشه رو همراه باهام دفن کنن

• 28 سال
  • شروع سن گیمری:4 سال
  • نخستین دستگاه گیم: TV GAME
  • دستگاه های پیشین:میکرو/سگا/دریمکست/پاناسونیک/ PS1/PS2/PS3
  • آخرین دستگاه و تنها دستگاه موجود:PS4
  • محبوبترین بازیهای دوران گیمری:Metal Gear Solid 1 / all Crash Bandicoot on ps1 / Onimusha 4 / Resident Evil 4 / The Last Of Us/
  • رویای نسل هشتم:زنده شدن IPهای محبوب قدیمی پلی استیشن و موفقیت هدست مجازی سونی PM

• آرزوی اینجانب در این نسل:
شکست سنگین مایکروسافت در زمینه کنسول و برچیده شدن بساط مایکروسافت از عرصه کنسول داری:dاین شرکت یه وصله ناجوره واسه دنیای کنسولها که وجودش از آفت های این عرصه هست:dپس امه یوجیبو مضطره اذا دعا....:d

25 سالمه
8 سالگی شروع به بازی کردم
اولین دستگاه بازی میکرو بوده
دستگاه های پیشین:میکرو/سگا/ PS1/PS2/x360/PS4
آخرین دستگاه و تنها دستگاه موجود:PS4
محبوبترین بازیهای بنده :Metal Gear Solid 4 / Halo 4 / Gears Of War 3 / Resident Evil 1 / The Last Of Us/

• 28 سال
  • شروع سن گیمری:4 سال
  • نخستین دستگاه گیم: TV GAME
  • دستگاه های پیشین:میکرو/سگا/دریمکست/پاناسونیک/ PS1/PS2/PS3
  • آخرین دستگاه و تنها دستگاه موجود:PS4
  • محبوبترین بازیهای دوران گیمری:Metal Gear Solid 1 / all Crash Bandicoot on ps1 / Onimusha 4 / Resident Evil 4 / The Last Of Us/
  • رویای نسل هشتم:زنده شدن IPهای محبوب قدیمی پلی استیشن و موفقیت هدست مجازی سونی PM

• آرزوی اینجانب در این نسل:
شکست سنگین مایکروسافت در زمینه کنسول و برچیده شدن بساط مایکروسافت از عرصه کنسول داری:dاین شرکت یه وصله ناجوره واسه دنیای کنسولها که وجودش از آفت های این عرصه هست:dپس امه یوجیبو مضطره اذا دعا....:d
همین مایکروسافت با عرضه ی بازی هایی مثل gears of war و halo استانداردهای جدیدی رو معرفی کرد و تونست با غولی مثل سونی رقابت کنه و این نسل رو هم موفق تر از سونی اغاز کرد و با سیستم لایو و کنترولر خاصش خیلی ها رو اسیر کرد .کنترلرش واقعا با کیفیت هست . از لحاظ بازی انحصاری عرضه شده هم فعلا جلو هست.تازه مهره های قوی ای مثل turn 10 و remedy رو هم داره.من خودم ps4 رو انتخاب کردم ولی نباید چیز دیگه ای رو زیر سوال ببرم.اصلا هم تعصب ندارم.گور بابای جفتشون.من فقط میخوام بازی کنم:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or