Siamak_r60
کاربر سایت
متولد 68 هستم
سال 1374 میکرو خریدم =عاشق ماریو و تانکی بودم
1376 سگا خریدم = عاشق کمبت شورش در شهر بودم
1378 ps1 گرفتم = با رزیدنت اویل پارازیت ایو زندگی کردم تو امضام مشخصه
1380 رفتم تو کار پی سی
1385 ps2 گرفتم البته خیلی دور چون فقط پی سی بازی میکردم = گاد آف وار میزدم و بلک کلی بهم حال داد
1388 ps3 گرفتم = البته سرباز هم بودم عاشق انحصاریاش بودم و هستم uncharted = the last of us = kill zone = heavy rain = beyond
1389 xbpx 360 گرفتم = gears of war = halo بهم حال داد
و یک هفته پیش ps4 گرفتم = فعلا فقط کیلزون و فیفا 15 باهاش بازی کردم
کلا تو تمام این سالها با گیم حال کردم و حالا حالا ها هم بازی میکنم کار حرف کسی هم ندارم من با این کنسولها زندگی کردم با همشون هم خاطره دارم
متولد 68 هستم
سال 1374 میکرو خریدم =عاشق ماریو و تانکی بودم
1376 سگا خریدم = عاشق کمبت شورش در شهر بودم
1378 ps1 گرفتم = با رزیدنت اویل پارازیت ایو زندگی کردم تو امضام مشخصه
1380 رفتم تو کار پی سی
1385 ps2 گرفتم البته خیلی دور چون فقط پی سی بازی میکردم = گاد آف وار میزدم و بلک کلی بهم حال داد
1388 ps3 گرفتم = البته سرباز هم بودم عاشق انحصاریاش بودم و هستم uncharted = the last of us = kill zone = heavy rain = beyond
1389 xbpx 360 گرفتم = gears of war = halo بهم حال داد
و یک هفته پیش ps4 گرفتم = فعلا فقط کیلزون و فیفا 15 باهاش بازی کردم
کلا تو تمام این سالها با گیم حال کردم و حالا حالا ها هم بازی میکنم کار حرف کسی هم ندارم من با این کنسولها زندگی کردم با همشون هم خاطره دارم
بیست سال.
دوم ابتدایی بودم (1381) که PS 1 گرفتم . جایزه معدلم بود ! پنج سال بعد (1386) PS 1 رو دادم با یکم پولی ک جم کرده بودم یه PS 2 گرفتم .
متاسفانه دستم ب نسل بعدش نرسید خیلی دوس داشتم داشته باشم ولی خب تقدیر نذاش.
و حالا 4 ماهه که PS 4 دارم. کل هزینه هارو از پس انداز و حقوقم دادم ( واسش عرق جبین ریختم!!)
پ.ن : هیچوقت سمت XBOX نرفتم ، از همون اول از ظاهرش و شکل کنترلش بدم میومد !
همگی خسته نباشین:dمن دقیقا 3 ماهه دیگ میشم 20 سال
یادمه اولین کنسول که داشتم نینیتندو بود و باهاش این شکار مرغابیا رو بازی میکردم .
بعدش سگا خریدم و بهترین بازی هایی که باهاش کردم سونیک بود و شورش در شهر و اون خرگوشه
بعدش زدم توی کار PC و کانتر و WOW و اینا . با PC هم بازی های قدیمی مثل IGI و FARCRY 1 و NFS MOST WANTED و GTA اینا بازی کردم
بعدش زدم توی کار PS2 : گاد او وار و بازی های انحصاری بازی میکردم . ماشینی و فوتبال و اینام میزدم .
بعدش رفتم توی کار PS3 : تمام طول مدتی که این کنسول رو داشتم انحصاری فقط بازی میکردم مثل UNCHARTED . HEAVY RAID . GOD OF WAR . RESISTANCE و .....
بعدش زدیم توی کار 360 : بازی های زیادی بازی کردم از انحصاری تا تمام بازی های 1 سال پیش
الانم که PS4 داریم و تا اینجای کار 70% بازی های 2014 و 1-2 تا 2013 رو بازی کردیم بعله![]()
YAZIDسلام دوستان
25 سالمه. می تونم بگم از قدیمی های بازیسنتر هستم. از 7 سالگی کامپیوتر داشتم . ولی خوب در دوران کودکی به دلیل قدرت پایینش همیشه تو گیم نت ها ولو بودم. اولین کارت گرافیکی که داشتم (دومین کامپیوترم) 4 مگ بود که هنوزم دارمش. هیچوقت کنسول نداشتم و حدود 4 سالی بود که کلا از بازی دور بودم (به دلیل قدرت پایین سیستمم و جیب خالیم) حدود 1 ماه هست که ps4 خریدم و کم کم دارم به دوران بازی خوریم برمیگردم. با بازی کانتر هم به دنیای بازی های آنلاین وارد شدم. حدود 8 سال پیش زیاد کانتر آنلاین بازی می کردم (با آی دی YAZID) البته بعید می دونم الان کسی یادش بیاد.