سن PS4 داران.نظر سنجی

شما در کدام رنج سنی هستید؟

• 12 تا 17

رای‌ها: 143 11.8%
  • 17 تا 22

رای‌ها: 376 31.1%
  • 22 تا 28

رای‌ها: 460 38.1%
  • 28 به بالا

رای‌ها: 229 19.0%

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,208
سلام من 29 سالمه(متاهل)
قبلا ایکس باکس 360 داشتم، یه سالی هست که فروختم. الان میخوام ps4 بخرم. عاشق فیفا
کاش این دیدگاه "بازی کامپیوتری برای بچه هاس" عوض بشه.
این که سن بعضی دوستان بالا هست (مثل من) و هنوز بازی میکنند باعث دلگرمی و ترغیبم به خرید شد.

به نظر شخصی من

این که کسانی مثل من سنشون بالاست و بازی میکنند بد نیست و بر میگردد به کمبود های دوران کودکی و نوجوانی که چگونه گذشته است

خود من در دوران کودکی و نوجوانی محدودیت در بازی برای درس خواندن با گیم چه با کنسول و یا با PC داشتم . نه اینکه بگیید طرف عقده ای شده نه . همه چیز بر میگرده به علاقه و عشق به هر چیزی

ولی در کل به عاشق تکنولوژی روز دنیا هستم مخصوصا محصولات اپل :d

karbar20
آقا محمد پس ما که از بچگی با آتاری شروع کردیم و آخرین تکنولوژی زمان خودمون (سگا!) داشتیم چرا هنوز هم بازی میکنیم؟
این چیزا قانون نداره به دل ربط داره :x، من که آرزومه وقتی 50 سالم شد انقدر حس و حال داشته باشم که بتونم با بچه هام بازی کنم (یه فیتالیتی بهشون بزنم که بفهمن چه پدری دارن :> :d )

karbar20
آقا محمد پس ما که از بچگی با آتاری شروع کردیم و آخرین تکنولوژی زمان خودمون (سگا!) داشتیم چرا هنوز هم بازی میکنیم؟
این چیزا قانون نداره به دل ربط داره :x، من که آرزومه وقتی 50 سالم شد انقدر حس و حال داشته باشم که بتونم با بچه هام بازی کنم (یه فیتالیتی بهشون بزنم که بفهمن چه پدری دارن :> :d )

منم همین مسئله را عرض کردم که همه چی به عشق و علاقه طرف بر می گردد.

خدا کنه یک پسر گیرت بیاد که فقط خودش بازی کنه و به تو نده که بازی کنی =))

سلام.

1- سال 1365 از امارات برام یه میکرو خریدن با بازی هواپیما که بعدن خودم رفتم و از پشت شهرداری بازی قارچ خور رو خریدم. و هر بار تعویض بازی حدود 500 تومان معادل 5000 ریال اب میخورد برام. ( تا اونجا که یادم میاد)

2- همون سال در اواخر سال رفتم سربازی و جنگ.

3- بعد از سی ماه سربازی تموم شد .

4- بعدن فک کنم حول و حوش سال 1370 خودم با پولی که از کار کردن در اوردم سگا خریدم و چه حالی با بازی رمبو کردم.

5- سال 1373 ps1 و بلافاصله بعدش ps2 گرفتم . اما چون اون زمان سخت مشغول کار و کاسبی بودم خیلی براش وقت نمیزاشتم.

6- سال 1387 با اومدن ps3 بدون تامل کنسول رو خریدم. و با بازیاش که خیلی هم متنوعه کلی حال کردم . بخصوص pes و fifa و golf و ....

7- سال 1392 با لانچ امریکا رفتم و از پشت شهرداری یا همون توپخونه یا جدیدیتر بگم میدان امام خمینی ps4 تهیه کردم با سه تا بازی

8- الان هم هرشب fifa15 به راهه و کلی باهاش حال میکنم . و ps3 هم گذاشتم ویلا .

با این ترتیب خود شما تشخیص بدین من چند سال دارم. و این علاقه کم هم نمیشه. بلکه باعث سرگرمی و ارامش منه. تمام دوستان و اقوام هم تقریبا هم سن من هستن و هربار کلی با هم سرگرم میشیم و هیچ خجالتی هم نداره.در هفته حداقل 15 ساعت برای بازی وقت میزارم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or