Kian007
کاربر سایت
داداش من دارم از همسن های خودم حمایت میکنم و اینجا تاپیکPS4 هست و من فقط این نکات رو گفتم تا دوستان نگن: اگه بچه مدرسه ای ها PS4 داشته باشن همه چیز به گند کشیده میشه و اینا. همه اینا هم که گفتی خوش به حال خودت و شما با این حرفت تایید کردی که اطلاعات و اینا به سن نیست.ميدونم ناظم عزيز بعد اين پست منو اخراج ميكنن و يه اخطار كلفت ميگيرم... اگه به اطلاعات باشه من الان همسن شما هستم ولي الان توي يه شركت بزرگ دولوپر IDE و جاوا جي دي كي هستم... و فك نميكنم مثل من از 200-300 نفر بيشتر باشن... الان هم اولين پيش قسطم طي 20 روز كاري كه يك ميليون تومن بود رو گرفتم... الان جمش ميكنم ميرم يه پي سي غول ميبندم... پس اطلاعات ps4 رو هدفت قرار نده و هدف هاي والا تر توي ذهنت باشه.. (براي اثبات هم اگه خواستي آدرس شركت رو ميدم پنجشنبه ها در دفتر كاري هستم ميتونيم ملاقات كنيم)
اینجا هم جای کل کل سر اطلاعات نیس و من فقط چون تاپیک، تاپیک PS4 بود لازم دیدم این نکات رو ذکر کنم تا از تفکر غلط دوستمون جلوگیری کنم که میگفت بچه ها از Ps4 و اینا چیزی حالیشون نیس وگرنه منم میتونستم بیام توانایی هام رو ردیف کنم ولی نیازی ندیدم و فقط به اطلاعاتم سر PS4 اکتفا کردم.
پاینده باشید.

:d