سن PS4 داران.نظر سنجی

شما در کدام رنج سنی هستید؟

• 12 تا 17

رای‌ها: 143 11.8%
  • 17 تا 22

رای‌ها: 376 31.1%
  • 22 تا 28

رای‌ها: 460 38.1%
  • 28 به بالا

رای‌ها: 229 19.0%

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,208
ميدونم ناظم عزيز بعد اين پست منو اخراج ميكنن و يه اخطار كلفت ميگيرم... اگه به اطلاعات باشه من الان همسن شما هستم ولي الان توي يه شركت بزرگ دولوپر IDE و جاوا جي دي كي هستم... و فك نميكنم مثل من از 200-300 نفر بيشتر باشن... الان هم اولين پيش قسطم طي 20 روز كاري كه يك ميليون تومن بود رو گرفتم... الان جمش ميكنم ميرم يه پي سي غول ميبندم... پس اطلاعات ps4 رو هدفت قرار نده و هدف هاي والا تر توي ذهنت باشه.. (براي اثبات هم اگه خواستي آدرس شركت رو ميدم پنجشنبه ها در دفتر كاري هستم ميتونيم ملاقات كنيم)
داداش من دارم از همسن های خودم حمایت میکنم و اینجا تاپیکPS4 هست و من فقط این نکات رو گفتم تا دوستان نگن: اگه بچه مدرسه ای ها PS4 داشته باشن همه چیز به گند کشیده میشه و اینا. همه اینا هم که گفتی خوش به حال خودت و شما با این حرفت تایید کردی که اطلاعات و اینا به سن نیست.
اینجا هم جای کل کل سر اطلاعات نیس و من فقط چون تاپیک، تاپیک PS4 بود لازم دیدم این نکات رو ذکر کنم تا از تفکر غلط دوستمون جلوگیری کنم که میگفت بچه ها از Ps4 و اینا چیزی حالیشون نیس وگرنه منم میتونستم بیام توانایی هام رو ردیف کنم ولی نیازی ندیدم و فقط به اطلاعاتم سر PS4 اکتفا کردم.
پاینده باشید.

سن و سال كه نبايد مانعي براي لذت بردن از بازي بشه مخصوصا اينكه طيف بزرگي از مخاطبين سنين پايين هستن
ولي مساله اينه كه در سنين پايينتر فن بازي و گيردادن به مسايلي كه براي افراد بزرگتر خيلي كم اهميت تر جالب نيس و بالطبع افراد سن بالاتر رو اذيت مي كنه و ترجيح ميدن با مخاطبهايي برخورد كنن كه از اين مسايل عبور كرده باشن:d

البته همه افراد در سنين پايينتر اينطوري نيستن و بعضي هاشون از بعضي از كاربرهاي سي و چند ساله كه اسپمر محض هستن خيلي هم فعاليت بهتري دارن ولي اكثرا بخاطر اقتضاي سن و سال اين اتفاقا مي افته(انشالله خود بچه ها به سن ماها برسن اين حرفاي ما رو درك مي كنن الان شايد فكر كنن منظور خاصي داريم:d)

+

بهرحال اينجا انجمن و همه بايد در كنار هم فعاليت كنيم و نميشه سوا كرد
موفق باشين

.

نمیخوام بگم همه این بچه مدرسه ای ها اینجورین ولی اکثرا تو این سنین تو تمامی بازی های مولتی مخصوصا رو پی سی, بی دلیل هر وقت اراده کنند هر مدل فحشی که تو خیابون و خونشون شنیدن نصارت میکنند واسشون هم فرقی طرف مقابلشون کی میخواد باشه, حالا اگه تو بازی سنتر ناظمی نباشه همشون چهره واقعیشون رو نشون میدن, من طرف صحبتم هم سنای خودمه لطفا دوستای با فهم و شعور منفی 20 زیر پست من چیزی ننویسن

خیلی خوشحال و مسرورم که تمامی گیمرهای حرفه ای به ps4 نقل مکان کردن و خبری از بچه مدرسه ای ها تو این تاپیک نیست من 27 سالمه و بزودی به جمع شما عزیزان میپیوندم.

درود
عزيز هر چى PS4 بيشتر فروش بِره به نفع همه مون هست.پس حتماً بايد بچه دبستانى ها هم PS4 بخرن.
من خودم ١٤ سالم بود از آتارى خريدم تا ميكرو و سِگا و PS1 و PS2 و PS3 و PS4 همه رو همون هفته هاى اول خريدم . البته از PS2 به بعد بيشتر براى فيلم گرفتم.چون ديگه سنى از ما گذشته.
در كل إنسان موقعى بزرگ ميشه كه فكر نكنه كه بزرگ شده.

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or