سن PS4 داران.نظر سنجی

شما در کدام رنج سنی هستید؟

• 12 تا 17

رای‌ها: 143 11.8%
  • 17 تا 22

رای‌ها: 376 31.1%
  • 22 تا 28

رای‌ها: 460 38.1%
  • 28 به بالا

رای‌ها: 229 19.0%

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,208
سلام 29.5 سالمه . انشاا... یه کوچولوی تو راهی دارم. 22 ساله گیمرم و چند روز پیش یه ps4 گرفتم. زنده باشم گیمیریم ادامه میدم. خدا رو شکر همسرمم پایمه:x. بزار بچم بیاد یه گیمر توپ ازش میسازم. از الان براش کنسول گرفتم.:d

سلام به همگی منم 22 سال دارم.می خواستم بگم از زندگیتون لذت ببرید ما ایرانی معمولا وقتی احساس خوش حالی و شادمانی و نشاط از زندگی بهمون دست میده پشتش هزار تا فکر و احساس عذاب وجدان و احساس گناهم بهمون دست میده دقیقا موقعی که یه لذت واقعی رو تجربه می کنیم و با فکر های منفی مختلف به علت یه سری مسایل فرهنگی خودمونو آروم می کنیم و بر می گردیم به همون حالت غم زده.یکیش همین سن و ساله که بعضی ها میگن زیاده و خجالت می کشنو یا میگن خوش به حال بقیه که سنشون پایینه و در صورتی که اصلا این جور نیست.از بازی کردن یا هر کار درست یا سالمی که باعث نشاط و رضایتمندی از زندگیتون میشه لذت کامل و به اندازه رو ببرید این حق طبیعیه همست که از زندگی به نحو سالم لذت ببرن و بخندند.خودتون رو با اهداف کمال گرایانه ی زندگی نابود نکنید هر کاری که فکر میکنید بهتون انرژی میده و باعث بالا رفتن روحیه تون میشه رو با جسارت انجام بدید مطمین باشید که رو بقیه کار های دیگه ی زندگیتون هم اثر میذاره و در کل زندگی رو راحت تر بگیرید و خودتونو دوست داشته باشید همان طور که هست نه اینکه پیشرفت نکنید ولی در هر حال و در هر موقعیتی که هستید برای خودتون ارزش قایل بشید و به خودتون عشق بورزید.خیلی نوشتم شرمنده:d خسته شدید ممنون از اینکه خوندید

سلام به همه دوستان.
به نظر من سن توی بازی کردن یه مقوله بی معنیه !
من عاشق بازی هستم. 27 سالمه و یه دختر کوچولو یک ساله هم دارم . بقول دوست عزیزمون سعی کنید در هر شرایطی که هستید از داشته هاتون و علاقه مندیهاتون در کنار عزیزانتون لذت ببرید :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or