سن PS4 داران.نظر سنجی

شما در کدام رنج سنی هستید؟

• 12 تا 17

رای‌ها: 143 11.8%
  • 17 تا 22

رای‌ها: 376 31.1%
  • 22 تا 28

رای‌ها: 460 38.1%
  • 28 به بالا

رای‌ها: 229 19.0%

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,208
سلام خدمت تمام برو بچه هاي بازي سنتر ، اميدوارم حالتون خوب باشه
به تازگي با سايت خوبتون اشنا شدم و اميدوارم در كنار شما دوستاي خوب چيزهاي زيادي ياد بگيرم
تاپيك خوبي زديد ، عين اين 20 صفحه رو خوندم از اون بچه 9 ساله تا اون باباي 55 ساله كه درود بر همه گيمرها و خوشحالم از اينكه اين همه گيمر داريم .
بعضي ها نوشته هاي قشنگي نوشتن
من خودم 29 سالمه و عاشق گيم ولي اين روزگار لعنتي نزاشت از آتاري ارتقا پيدا كنيم _ ولي چند وقته تصميمم رو گرفتم كه بزنم به سيم آخر و يه ps4 بگيرم ، چند روز پيش يه تلويزيون فول اچ دي گرفتم و به احتمال 99% تا اخر همين هفته هم ps4 رو ميگيم تا بتونيم حداقل بعد از اين همه سال بتونم اين ارزوي دست نيافتني رو (البته براي خودم) بدست بيارم ، ولي بازيهاش خيـــــــــــلي گرونه حداقل واسه من ولي به قول يكي از دوستانم پول عشق رو بايد داد !
ولي از اينكه ميبينم دوستاني هستن كه ميگن از اتاري داشتن تا حلا واقعا تو دلم بهشون ميگم خوش به حالشون حالا به مرفه بودن يا .. كاري ندارم همين قدر كه تونستن به ارزوشون و اون چيزي كه دلشون ميخواست برسن خودش يه نعمته كه ما از اون بي نصيب بوديم.

شاد باشيد دوستان
يا حق

آدم تو اين تاپيك مياد افسردگي روحي ميگيره.
من كه 22 سالمه به اونايي كه زير 20 هستن حسوديم ميشه .
قدر اين سن تون رو بدونيد كه نسل بعدي ما ميشيم 30 ساله و شما هنوز وقت داريد
پس من چی بگم؟!
34 سالمه و چند ماهه ديگه ميرم 35... مجردم و مهمترين تفريح زندگيم بازي کردنه...
کنسولهايي که داشتم به ترتيب: آتاري، ميکرو، سگا، سوني 1،2،3 هنوز ps4 نگرفتم اما به زودی ميگيرم... منتظر بودم مدل جديد رونمايی شه
يه توصيه هم براي دوستان دارم...سن و سال تنها يک عدد ناقابل به حساب مياد و حقيقتا جزاين نيست...روحيت که جوان باشه همه چي حله...
راستش قرار نبود از سنم رونمايي کنم! اما ديدم بعضيها بدجوري حس نااميدي گرفتن! با خودم گفتم شايد با فهميدن سن و سال بنده به زندگي اميدوار شن...
مطمئنم خیلیها تو بازیسنتر سنشون از منم بیشتره...
اين عکس رو دوران دبستان که بودم از خواهرم گرفتم که سرگرم بازی با کنسول آتاريه
57534428242724291901.jpg

این هم کنسول فعلی
47887048654213964406.jpg

ps4 هم به زودی...

آخرین ویرایش:
به تازگي با سايت خوبتون اشنا شدم و اميدوارم در كنار شما دوستاي خوب چيزهاي زيادي ياد بگيرم
تاپيك خوبي زديد ، عين اين 20 صفحه رو خوندم از اون بچه 9 ساله تا اون باباي 55 ساله كه درود بر همه گيمرها و خوشحالم از اينكه اين همه گيمر داريم .
من خودم 29 سالمه و عاشق گيم ولي اين روزگار لعنتي نزاشت از آتاري ارتقا پيدا كنيم _ ولي چند وقته تصميمم رو گرفتم كه بزنم به سيم آخر و يه ps4 بگيرم ، چند روز پيش يه تلويزيون فول اچ دي گرفتم و به احتمال 99% تا اخر همين هفته هم ps4 رو ميگيم تا بتونيم حداقل بعد از اين همه سال بتونم اين ارزوي دست نيافتني رو (البته براي خودم) بدست بيارم ، ولي بازيهاش خيـــــــــــلي گرونه حداقل واسه من ولي به قول يكي از دوستانم پول عشق رو بايد داد !
ولي از اينكه ميبينم دوستاني هستن كه ميگن از اتاري داشتن تا حلا واقعا تو دلم بهشون ميگم خوش به حالشون حالا به مرفه بودن يا .. كاري ندارم همين قدر كه تونستن به ارزوشون و اون چيزي كه دلشون ميخواست برسن خودش يه نعمته كه ما از اون بي نصيب بوديم.

شاد باشيد دوستان
يا حق

خوش اومدی به بازی سنتر امیدوارم هرچه زودتر PS4 بگیری و به آرزوت برسی.همسنیم:bighug:

- - -ویرایش - - -

پس من چی بگم؟!
34 سالمه و چند ماهه ديگه ميرم 35... مجردم و مهمترين تفريح زندگيم بازي کردنه...
کنسولهايي که داشتم به ترتيب: آتاري، ميکرو، سگا، سوني 1،2،3 هنوز ps4 نگرفتم اما به زودی ميگيرم... منتظر بودم مدل جديد رونمايی شه
يه توصيه هم براي دوستان دارم...سن و سال تنها يک عدد ناقابل به حساب مياد و حقيقتا جزاين نيست...روحيت که جوان باشه همه چي حله...
راستش قرار نبود از سنم رونمايي کنم! اما ديدم بعضيها بدجوري حس نااميدي گرفتن! با خودم گفتم شايد با فهميدن سن و سال بنده به زندگي اميدوار شن...
مطمئنم خیلیها تو بازیسنتر سنشون از منم بیشتره...
اين عکس رو دوران دبستان که بودم از خواهرم گرفتم که سرگرم بازی با کنسول آتاريه
57534428242724291901.jpg

این هم کنسول فعلی

ps4 هم به زودی...

دوستان از این عکسهای قشنگ یادگاری دوران اتاری/کومودور/سگا اگه دارین بذارین که هم لذت ببریم و هم تجدید خاطرات بشه. آتاری یادت گرامی باد. منم یه عکس فک کنم با سگا دارم اگه پیداش کردم میذارم

من 23 سالمه . فقط خدا میدونه چقدر تا حالا بازی کامپیوتری کردم .:d منم مثل سیل عظیم بچه ها از 5-6 سالگی وارد دنیای گیم شدم. بازی Ultimate Mortal Kombat 3 ما رو عاشق گیم کرد . الان هم که ارشد میخونم هم نمیتونم رهاش کنم . نمیدونید برای خریدن ps3 و بعد ps4 چه زحمت ها که نکشیدم :> . الان هم یه هفته ای هست ps4 دارم ولی پول ندارم بازی بگیرم :((. دوستان برام دعا کنن که ما هم یه پولی بیاد دستمون و infamous رو بخریم :(

شاد باشيد دوستان
يا حق

دقیقا ما هم از دار دنیا فقط یه pc دارم و تو کف ps4 موندم و نمیتونم بخرم:((

یادم رفت بگم که من گیم رو از 8 سالگی با بازی سونیک روی سگا شروع کردم(چه حسی اون موقع داشتم):-s

آخرین ویرایش:
آدم تو اين تاپيك مياد افسردگي روحي ميگيره.
من كه 22 سالمه به اونايي كه زير 20 هستن حسوديم ميشه .
قدر اين سن تون رو بدونيد كه نسل بعدي ما ميشيم 30 ساله و شما هنوز وقت داريد

حسودي نداره دوست عزيز
كنسول كه محدوديت سني نداره-نسل بعدي شما هر سني هم داشته باشي، مي توني بخري و بازي كني

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

پس من كه از همه بچه ترم.منم از ٥ سالگي گيمو شروع كردم تا الان. هنوزم مهمترين چيز تو زندگيم گيمه.و با همين گيمم ميميرم هيچ وقت ولش نميكنم.البته چون هنوز دستم تو جيبه خودم نيست بايد كلي التماس بابا و مامانمو كنم تا يه بازي برام بخرن تازه تو مدرسه حلي درس ميخونم.

- - -ویرایش - - -

پس من كه از همه بچه ترم.منم از ٥ سالگي گيمو شروع كردم تا الان. هنوزم مهمترين چيز تو زندگيم گيمه.و با همين گيمم ميميرم هيچ وقت ولش نميكنم.البته چون هنوز دستم تو جيبه خودم نيست بايد كلي التماس بابا و مامانمو كنم تا يه بازي برام بخرن تازه تو مدرسه حلي درس ميخونم.
راستي يادم رفت بگم من ١٤ سالمه

سلام به همگی من ۳۰ سالمه و امروز یه ps4 خریدم که هنوز به دستم نرسیده
امیدوارم عشاق گیم به خواسته شون برسن من فقط برا انحصاری ها خریدم

تاپیک جالبیه،درسته من xbox1 دارم ولی حیفم اومد نیام و اینجا پست نذارم،
منم گیم و مثل خیلی از شماها ها از اتاری که داداش بزرگم هر از گاهی از دوستش قرض میگرفت و میاورد خونه شروع کردم.دلم برا اون زمونا خیلی تنگ شده،این روزا روزای سختیه برام،روزایی که نمیشه مثل گذشته با خیال راحت بازی کرد،دوستان کم سن و سالتر قدر این لحظات و بدونن که هیچ وقت زمان به عقب برنمیگرده.
راستی من ۲۵ سالمه...

Sent from my K00E using Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or