سن PS4 داران.نظر سنجی

شما در کدام رنج سنی هستید؟

• 12 تا 17

رای‌ها: 143 11.8%
  • 17 تا 22

رای‌ها: 376 31.1%
  • 22 تا 28

رای‌ها: 460 38.1%
  • 28 به بالا

رای‌ها: 229 19.0%

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,208
من هم 25 سالمه و از موقعی که یادم میاد گیمر بودم.از 5 سالگی با کمودور بگیر تا الان.کنسول هم بعد از کمودور شد سگا که واقعا بهترین دوران بود بعدش هم Xbox 360 الان هم که PC ولی خداییش اوج لذت بازیها تو pc اه.
اسم تاپیک سن ps4 داران هست اونوقت میگی pc خوبه و فلانه:d بیام بزنمت؟ :x

خب به سلامتی ما هم خریدیم ps4 رو
نمیدونم چرا هر چی خودمو میخواستم خودمو گول بزنم برم pc بخرم که شاخ تر هست گرافیکش ولی عشق به سونی نذاشت ♥
راستی سنم هم 20 سال هست :)

31 سالمه
تا این لحظه از عمرم اینقدر روی کنسول های مختلف (مخصوصا PC ) انواع و اقسام بازی در سبک هایه متفاوت رو تموم کردم که دیگه تقریبا اشباع شدم ولی خب باز هم عطش گیم همیشه باهام هست

آخرین ویرایش:
31 سالمه و دقیقا روز بعد از کنکور سراسری امسال (نه سنم رو اشتباه ننوشتم میخوام دوباره کنکور بدم :d) میخوام یک ps4 بخرم.
تا این لحظه از عمرم اینقدر روی کنسول های مختلف (مخصوصا PC ) انواع و اقسام بازی در سبک هایه متفاوت رو تموم کردم که دیگه تقریبا اشباع شدم ولی خب باز هم عطش گیم همیشه باهام هست مخصوصا الان که تاریخ انتشار Bloodborne و Witcher داره نزدیک و نزدیکتر میشه
کنکورو بیخیال شو. اگه کارمندی برات خوبه اما اگه بیکاری و یا شغل آزاد داری بیخیال شو. در هر صورت گیم رو ول نکن:d

در جهت شغل شریف کارمندیمون میخوام خودم رو آپگرید کنم دیگه حقوقمون جواب نمیده داداش.

خوش به حالت کارمندی/ من درس خوندم کارمند بشم نامردا رشته مارو خیلی کم جذب میکنن مجبور شدم شغل آزاد بزنم. یه دستی هم به سر ما بکش شاید فرجی شد. در هر صورت از آشنایی باهات خوشحالم و امیدوارم تا وقتی زنده ای گیم رو ول نکنی.:-*

درود بر همه عزیزان گیمر و خوره های بازی

خواندن تاپیک و دیدن شوق دوستان در سن و سالهای متفاوت برای بازی و گیم قابل تحسینه و من رو ترغیب کرد اولین پستم رو در دنیای بازی سنتر در این تاپیک بدم .
بنده هم 24 ساله هستم از 7 سالگی با میکرو دمخور شدیم و دو سال بعد سگا رو تجربه کردیم تا اول راهنمایی هر جوری که بود با سگا مانوس می شدیم و خودمون رو سرگرم می کردیم و ارزوی پی اس 1 رو از این ماه به ماه بعد می بردیم . ارزویی که اخرش با خرید PC به فراموشی سپرده شده و دیگه تا گیم و بازی قرار بود بیاد سراقمون این پی سی بود که روشن می شد .

تا اینکه بعد از 15 سال دوباره سمت کنسول رفتم و پی اس 4 رو خریدم . نتیجه ای که قراره جای پدر پدربزرگش رو برامون پر کنه !

لحظاتتون شیرین ...

27 سالمه سال ۷۳ آتاری اومد تو خونمون و منو با این دنیای عجیب و غریب آشنا کرد

اول ابتدایی که بودم میکرو خریدم قارچ خور و تانک و سنجابها بهترین بازیهای من بودن روی اون کنسول

پنجم ابتدایی سگا خریدم و شورش در شهر و شینوبی کلی لذت بردم

اوایل دبیرستان بود نمیدونم اول یا دوم دبیرستان پی اس ۱ خریدم و بهترین بازیهام سایلنت هیل و رزیدنت ایول بود البته فوتبال ۹۹ و پارازیت ایو هم بازیهایی بودن که خیلی بازی میکردم ولی خاطراتی که با سایلنت هیل ۱ داشتم رو هیچوقت فراموش نمیکنم یه شب از ساعت ۹ نشستم پاش تا فردا صبح دم دمای ۵ صبح بود خوابیدم با هزار تا ترس و وحشت سایلنت هیلی ! :d ساعت ۷ صبح هم باید میرفتم مدرسه پدرم اومد بیدارم کنه ولی نمیدونم انگار به زمین چسبیده بودم و نمیتونستم بیدار شم اینقدر که مغزمو درگیر اون بازی کرده بودم میگفت چی شده حالت بده ؟ الکی گفتم دیشب تا صبح حالم ۴-۵ بار بهم خورد آخه رنگو رومم پریده بود و موقعیت خوبی برای فرار از مدرسه بود یادش بخیر خوابیدم و ظهر بیدار شدم کسی خونه نبود دوباره تا شب بازی کردم :))

پی اس ۲ نخریدم !!!!

پی اس ۳ رو تو سن ۱۹ سالگی گرفتم کنارش پی سی هم داشتم راستش بهترین بازی پی اس ۳ هم heavy rain بود واسه من و بهترین بازی پی سی تا الان مافیا و half life 2 و پورتال و سایلنت هیل ۲ بود البته شخصیت سم فیشر و بازیهاش رو هم خیلی دوست داشتم

الانم ۳ ماهه پی اس ۴ گرفتم و منتظر بازیهایی که سالهای بعد ازشون به نیکی یاد کنم هنوز بازیهایی که تو خاطرم بمونن واسه پی اس ۴ نیومده ( البته هنوز tlou بازی نکردم روی پی اس ۳ هم بازیش نکردم ! )

۱۲ تا ۱۷ به نظرم خیلی تو یه رنج نیستن.الان یه آدم ۱۲ ساله که به بلوغ جسمی و فکری نرسیده با یه آدم ۱۷ ساله تو یه رنج و سلیقه ان؟ (نظر شخصیمه)

من 14 سالمه :دی

- - -ویرایش - - -

۱۲ تا ۱۷ به نظرم خیلی تو یه رنج نیستن.الان یه آدم ۱۲ ساله که به بلوغ جسمی و فکری نرسیده با یه آدم ۱۷ ساله تو یه رنج و سلیقه ان؟ (نظر شخصیمه)

:| تو یه رنج نیستن ولی ممکنه هم سلیقه باشن ! دلیل نمیشه هر ادم 17 ساله ای به بلوغ فکری رسیده باشه :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or