من 20 سالمه.74ام
تابستون ps4 گرفتم.به کمک وام اضطراری و عادی دانشگاه :-D
متاسفانه عید و تابستونو فقط میتونم بازی کنم -_-
الانم در حال تدارک لیستم برا بازیای تابستون :-D
فعلا blood-gta-drive club جزو اهدافن
32 سالمه از کنسول tv game شروع کردم الانم با ps4 در خدمت شمام . به نظر من گیم اصلا سن و سال نمیشناسه دوستانی دارم که 50 ساله هستن و به شدت علاقه مند به گیم هستن پس زنده باد زندگییییی
23 سالمه از 6 سالگی با سگا شروع کردم بعدم ps1 و ps2 به علت کپی خور نشدن ps3 کثافیت رفتم رو خط مایکرو و با مارکوس و بربچ سر می کردیم که یه الف بچه به اسم geohotz سورس کد ps3 رو مثل کریتوس از شکم ps3 کشید بیرون:d دقیقا اون روز یادمه داشتم نت رو سرچ می کردم دیدم techspot خبرشو زده تابستون 90 ps3 گرفتم پدر بازی های انحصاری رو در اوردم قبل دانشگاه رفتنچند ماهی هم میشه ps4 گرفتم بازی های کراس جن رو رو کامپیوتر بازی می کنم انحصاری های خفن رو مجبور به خریدم دیگه اولین بازیم که تموم کردم کیلزون بود رو حالت هارد قسمت اخر چپتر 7 نامردا اصلا شوخی نداشتن به قصد کشت میزدن:d
منم از میکرو شروع کردم....سگا.ps1.-ps3-ps4---xbox360
فقط ps2 نداشتم..خدا هم جدواباد سونی راکستار و همه بازیسازاوبازیبازورو بیامرزه...25سالم هس.تنها تفریحمه
24 سالمه از بچگی عشق بازی بودم تا الان ...با اینکه سرکارم میرم اما هنوزم وقتی میام خونه ps4 که میبینم حس زیبایی خود جوش منو میگیره:d
همه تفریحی کردم اما هیچوقت از گیم دلزده نشدم
همیشه هم عاشق کنسول بودم و خواهم ماند:bighug: زنده باد سونی زنده باد PS4
علی هستم یک معتاد:d(به گیم)
خب جدا از شوخی 27 سالمه و از قبل از مدرسه رفتن یعنی دهه60 با آتاری و بازهای باحالش از جمله هواپیماش وارد این دنیا شدم. بعد از آتاری: میکرو/سگا/PS1 و PS2