سن PS4 داران.نظر سنجی

شما در کدام رنج سنی هستید؟

• 12 تا 17

رای‌ها: 143 11.8%
  • 17 تا 22

رای‌ها: 376 31.1%
  • 22 تا 28

رای‌ها: 460 38.1%
  • 28 به بالا

رای‌ها: 229 19.0%

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,208
آقا داود تبریک
من 19 سالمه پارسال کنکور داشتم و از گیم عقب افتادم الان عمران می خونم قبل کنکور pc بازی می کردم ایشالله تا 2 هفته دیگه ps4 می خرم و به جمعتون می پیوندم

بچه ها منم 24 سالمه چند ماه دیگه ps4 میگیرم
اتفاقا من فکر میکردم اون هایی که حاضرن ps4 بگیرن و پول بازی اورجینال به این گرونی بدن اکثرا باید بالای 22 باشن و خیلی شون هم عینه من با پول خودشون کنسول بگیرن نه پول باباشون

بچه ها منم 24 سالمه چند ماه دیگه ps4 میگیرم
اتفاقا من فکر میکردم اون هایی که حاضرن ps4 بگیرن و پول بازی اورجینال به این گرونی بدن اکثرا باید بالای 22 باشن و خیلی شون هم عینه من با پول خودشون کنسول بگیرن نه پول باباشون

حالا رفیق شما از کجا مطمئنی که همه ی بچه های زیر 22 سال با پول باباشون کنسول و بازی میخرن؟؟؟

نمونش خودم الان 20 سالمه و موقعی که 17 سالم بود دو تا تابستون کار کردم یه ps3 خریدم چون بابام اعتقادی به پول خرج کردن واسه بازی نداره و .....

یا الله :)
من نیما هستم اکثر بچه های بخش PS3 و PS VITA و XBOX360 منو میشناسن
27 سال تموم کردم و الان دارم 28 رو پر میکنم
متاسفانه وقتم بسیار محدود شده
به دلم یه Call Of Duty مونده :) ، همجور کنسول هست ولی وقت نیست اینشالله بعد امتحانات پایان این ترمم قطعا PS4 رو هم تهیه میکنم ولی کو وقت بازی !!!!!
قدر آزادی خودتونو بدونید اگر مثل من گرفتار شغل دولتی اونم از نوع نفتی بشید میفهمید وقت ندارید وقت استراحت هم توی این سن ورزش میطلبه که اونم کنارش درس سنگین مثل ارشد و پروژه باشه دیگه هـــــــــــــــــــــیـــــــــــــــــــچ
اینشالله امسال درس تموم میشه و FREE تر میشم
البته اگر زندگی بازی سرمون در نیاره :(

یا الله :)
من نیما هستم اکثر بچه های بخش PS3 و PS VITA و XBOX360 منو میشناسن
27 سال تموم کردم و الان دارم 28 رو پر میکنم
متاسفانه وقتم بسیار محدود شده
به دلم یه Call Of Duty مونده :) ، همجور کنسول هست ولی وقت نیست اینشالله بعد امتحانات پایان این ترمم قطعا PS4 رو هم تهیه میکنم ولی کو وقت بازی !!!!!
قدر آزادی خودتونو بدونید اگر مثل من گرفتار شغل دولتی اونم از نوع نفتی بشید میفهمید وقت ندارید وقت استراحت هم توی این سن ورزش میطلبه که اونم کنارش درس سنگین مثل ارشد و پروژه باشه دیگه هـــــــــــــــــــــیـــــــــــــــــــچ
اینشالله امسال درس تموم میشه و FREE تر میشم
البته اگر زندگی بازی سرمون در نیاره :(
اقا نیما اگه خیلی ناراحتی من حاضرم بیام بجات کار کنم تو بشین خونه گیم بزن:d فوق لیسانس زمین شناسی مهندسی هستم بیکار و الاف و شغل ازاد دارم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or