metalgear_kojima
کاربر سایت
16سالمه فکر کنم خيلی کوچولو هستم
صدرا جان جریان چیه؟؟18 سال یک ساله خریدم!
فکر کنم منظورش این بوده که 18 سالشه 16 ساله PS3 خریده که یکساله خراب شده دوباره خریده:biggrin1::biggrin1::biggrin1:صدرا جان جریان چیه؟؟یه باره تو 5 ماه 2سال اضاف کردی؟
به چه شکلی؟؟:biggrin1:
lolفکر کنم منظورش این بوده که 18 سالشه 16 ساله PS3 خریده که یکساله خراب شده دوباره خریده:biggrin1::biggrin1::biggrin1:
آره خو حالتهای مختلفی داره که از طریق فرمولهای ریاضی میشه تعدادشو بدست آوردشایدمیخواست بگه 1 سالشه :d 18 ساله PS3 خریده 16 ساله خراب شده :d
شایدمیخواست بگه 1 سالشه :d 18 ساله PS3 خریده 16 ساله خراب شده :dlol
شایدم برعکس![]()
فکر کنم منظورش این بوده که 18 سالشه 16 ساله PS3 خریده که یکساله خراب شده دوباره خریده:biggrin1::biggrin1::biggrin1:
lol
شایدم برعکس![]()
شایدمیخواست بگه 1 سالشه :d 18 ساله PS3 خریده 16 ساله خراب شده :d

از ایشون عذر میخوام دخالت میکنم ولی بنا به چیزی که تو پروفایلشون زده باید 40 سالشون باشه!شایدمیخواست بگه 1 سالشه :d 18 ساله PS3 خریده 16 ساله خراب شده :d

منم مشکله شما رو دارم تو خونه مسخرم میکنند. می گن تو دیگه مهندس شدی زشته بازی کنی ! ولی فکر نکنم تا 50 سالگی هم بتونم بی خیال گیم بشم :blushing:کاملا درست میفرمایید![]()
ولی یکی مثل من هی باید بزنن تو سرش که این اسباب بازیه![]()
یکی نیست بگه میرفتم صبح تا شب تو کوچه و لات میشدم خوب بود !!! :biggrin1::biggrin1: این که بسیار سالمه ولی بسیار هم مایه لازم داره که من ندارم !!! :biggrin1::biggrin1::biggrin1: