metalgear_kojima
کاربر سایت
16سالمه فکر کنم خيلی کوچولو هستم
صدرا جان جریان چیه؟؟ یه باره تو 5 ماه 2سال اضاف کردی؟ به چه شکلی؟؟:biggrin1:18 سال یک ساله خریدم!
فکر کنم منظورش این بوده که 18 سالشه 16 ساله PS3 خریده که یکساله خراب شده دوباره خریده:biggrin1::biggrin1::biggrin1:صدرا جان جریان چیه؟؟ یه باره تو 5 ماه 2سال اضاف کردی؟ به چه شکلی؟؟:biggrin1:
lolفکر کنم منظورش این بوده که 18 سالشه 16 ساله PS3 خریده که یکساله خراب شده دوباره خریده:biggrin1::biggrin1::biggrin1:
آره خو حالتهای مختلفی داره که از طریق فرمولهای ریاضی میشه تعدادشو بدست آوردشایدمیخواست بگه 1 سالشه :d 18 ساله PS3 خریده 16 ساله خراب شده :d
شایدمیخواست بگه 1 سالشه :d 18 ساله PS3 خریده 16 ساله خراب شده :dlol
شایدم برعکس
فکر کنم منظورش این بوده که 18 سالشه 16 ساله PS3 خریده که یکساله خراب شده دوباره خریده:biggrin1::biggrin1::biggrin1:
lol
شایدم برعکس
شایدمیخواست بگه 1 سالشه :d 18 ساله PS3 خریده 16 ساله خراب شده :d
از ایشون عذر میخوام دخالت میکنم ولی بنا به چیزی که تو پروفایلشون زده باید 40 سالشون باشه!شایدمیخواست بگه 1 سالشه :d 18 ساله PS3 خریده 16 ساله خراب شده :d
منم مشکله شما رو دارم تو خونه مسخرم میکنند. می گن تو دیگه مهندس شدی زشته بازی کنی ! ولی فکر نکنم تا 50 سالگی هم بتونم بی خیال گیم بشم :blushing:کاملا درست میفرمایید
ولی یکی مثل من هی باید بزنن تو سرش که این اسباب بازیه
یکی نیست بگه میرفتم صبح تا شب تو کوچه و لات میشدم خوب بود !!! :biggrin1::biggrin1: این که بسیار سالمه ولی بسیار هم مایه لازم داره که من ندارم !!! :biggrin1::biggrin1::biggrin1: