سن دارندگان کنسول XBox360

• Thread starter Thread starter Rainbow
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

سن شما

• زیـر 12 سال

رای‌ها: 25 1.6%
  • 12 تا 14 سال

رای‌ها: 93 5.8%
  • 14 تا 16 سال

رای‌ها: 242 15.1%
  • 16 تا 18 سال

رای‌ها: 279 17.4%
  • بالای 18 سال

رای‌ها: 967 60.2%

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,606
I am 16. 360 داشتم. فروختم. چون پتانسیل کافی باسه یکه تازسیشو از دست داد. 60 عنوان انحصاری از 90 تاشو داده بیرون تا پایان 2008 ولی پلی3 11 تا از 89 تا.

بخشید ربطی به این تاپیک نداره ولی مطمئنی این اعداد رو درست نوشتی؟!
12.gif
2.gif

مثل اینکه من از همه شما بزرگترم 24 دارم میرم تو 25 ولی اینو میدونم اگه سنم 70 بشه بازیرو بیخیال نمیشم:biggrin1:
ایول.فکر میکردم برم دانشگاه بازی رو بیخیال میشم ولی نشد که نشد از قبل کمتر بازی میکنم ولی عمرا اگه بازی رو بذارم کنار.اسفندیار 68.متاسفانه مادر پدرا تو ایران فکر میکنن بازی مال بچه هاست ولی به نظر من بازی هر چی نداشته باشه زبان انگلیسی رو داره چون من الان هر چی از انگلیسی دارم به خاطر بازیه&فیلم.من اگه بچم اهل گیم نباشه اغش میکنم :biggrin1:

17 سالمه که از 4 سالگی شروع به بازی کردن کردم اونم با گیم دستی! همه کنسولها به جز کنسولهای نینتندو و Xbox رو داشتم اما الان فقط همونا که تو پرفایلم هست رو دارم
دوست دارم هیچ وقت بازی رو ترک نکنم اما چند وقتی از دیگه میلی به بازی کردن ندارم مگر اینکه با دوستانم بازی کنم (اگه جی افم باشه که... wow)

درود
برای یکی از دوستام .... یعنی برای برادرش یه کنسول خریدیم که امسال حسابی مدرسه رو بترکونه :biggrin1:. ایشون چون تو سایت عضو نیستن بنده سنشون رو میگیم .

علی 11 ساله :cheesygri.

پ.ن. توی 2 روز استرانگ هولد رو تموم کرد :-".
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
من اگه بچم اهل گیم نباشه اغش میکنم :biggrin1:
این جوری که بوش میاد خوشبختانه یا شوربختانه در جامعه ما اسم گیمر جماعت بد در رفته و جرمش سنگین شده :biggrin1:. شما روی قاطی مرغا رفتن هم حساب نکن چه برسه به بچه دار شدن :-":biggrin1:.
=-===-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=-=

بنده هم 23 سالمه :).

شاهکار نکرده
منم اگه عین خیالم نبود که کنسولم 3 چراغ بده تو یه روز تمومش می کردم
آره بابا ... آخرش 6 ساعت بازيشه ... من زياد خوشم نيومد ... بازيش خيلي حماليه :laughing: بايد تنهايي 1000 تا آدم بكشي ;)
آف تاپيك رو داشتي :blushing::laughing:
===================
من كمترين سني كه ديدم 360 بخره يكي بود تو كيش 10 سالش بود :cheesygri:laughing:

منم 20 سالم هست ولی چند ماه دیگه میرم تو 21 سال :biggrin1::biggrin1::biggrin1:
من از آتاری شروع کردم بعد میکرو و سگا و PS1 ولی دیگه وسعم به PS2 & Xbox نرسید و برای خرید 360 کلی بدبختی کشیدم پس انداز 5 ساله حساب اتیه بانک کشاورزیم رو بستم :laughing::blushing::blushing: چی کار میشه کرد دیگه :p:p:p
البته خانواده زیاد موافق نیستن و اینو اسباب بازی میدونن :eek::eek::eek: البته من خودم رو کشتم که ثابت کنم اسباب بازی نیست ولی... خب عوضش برادرزادم کلی حال کرده که 360 دارم :cheesygri
البته این روزا نمیدونم چرا زیاد تمایل ندارم به بازیکردن و نزدیک 10 روزه که دستگاه رو روشن نکردم ولی این آرامش قبل از طوفانه :cool::cool::cool:

اقا اگه ميشه اسم بچه محلارو بگم
اونا 13 نفرشون 360 دارن اما خبر از اين سايت ندارن منم بهشون نميگم اخه خبراي دسته اول بايد دست خودم باشه
در ضمن كوچيكترين 360 باز محل 6 سالشه
دستگاهم براي خودشه ديگه كو چيكتر از اين فكر نكنم داشته باشيم
نيما اسمش هشت و فقط كراش و فوتبال و خزع بلات بازي ميكنه
تا حالا هم دوتا ديسكام رو شكونده:biggrin1:

البته خانواده زیاد موافق نیستن و اینو اسباب بازی میدونن
تقريبا مشكل همه ي ما همينه :(
مخصوصا عمو و دايي و اينا كه در اين زمينه مي خوام سر به تنشون نباشه :laughing:
ميام ميگم عمو فلاني بازيه جديد گرفتم خداااااس ... با پرويي بلند تو جمع ميگه : اين خشايار هنوزم از دست گيم خسته نشده ... بي خيال خشي جون :evil::evil::evil::evil:
اون موقع هستش كه من مي خوام خودم و كنسول رو از پنجره بندازم پايين تا اون دنيا بتونم راحت بازي كنم :love:
خدايي مشكل بقيه هم هست ؟:confused:

خدايي مشكل بقيه هم هست ؟

بدون شک مشکل همه ما همین نارضایتی والدین هست تازه مال خیلی هامون مثل خودم بدترش هست

میگن بازی مال 11 ، 12 ساله هاست پس برای چی بازیهایی با درجه بندی M یعنی 16 سال یا AO بالای 19 سال درست می کنند؟
بعضی ها که میگن وقت تلف کردن هست که اصلا اینقدر اعصابم خورد میشه جوابشون رو نمیدم
بعضی ها میگن که آدم رو خشن می کنه که بستگی به بازیباز داره ، چطور خشن میکنه مهربون نمی کنه؟ چیزهای بد یاد میده چیزهای خوب یاد نمیده؟
و
.
.
.

بهتره سر این موضوع بحث نکنیم چون هم از عنوان تاپیک دور میشیم و هم اعصاب من الکی بهم میریزه تا میخوایم تکون بخوریم تو درس نداری؟:evil: میخوایم بخوابیم ، تو درس نداری؟:evil: میخوایم نفس بکشیم ، تو درس نداری؟ :evil: یه اشتباهی ناخودآگاه می کنیم ، من نمیدونم تو اون مدرسه به شماها چی یاد میدن

خلاصه این مشکلی هست که همیشه باهامون هست تا نسل بعد که خودمون والدین شویم که البته من ازدج نمی کنم

موفق باشید ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or