ایول.فکر میکردم برم دانشگاه بازی رو بیخیال میشم ولی نشد که نشد از قبل کمتر بازی میکنم ولی عمرا اگه بازی رو بذارم کنار.اسفندیار 68.متاسفانه مادر پدرا تو ایران فکر میکنن بازی مال بچه هاست ولی به نظر من بازی هر چی نداشته باشه زبان انگلیسی رو داره چون من الان هر چی از انگلیسی دارم به خاطر بازیه&فیلم.من اگه بچم اهل گیم نباشه اغش میکنم :biggrin1:مثل اینکه من از همه شما بزرگترم 24 دارم میرم تو 25 ولی اینو میدونم اگه سنم 70 بشه بازیرو بیخیال نمیشم:biggrin1:
مثل اینکه من از همه شما بزرگترم 24 دارم میرم تو 25 ولی اینو میدونم اگه سنم 70 بشه بازیرو بیخیال نمیشم:biggrin1:
تازه 31 ساله هم داریم
.این جوری که بوش میاد خوشبختانه یا شوربختانه در جامعه ما اسم گیمر جماعت بد در رفته و جرمش سنگین شده :biggrin1:. شما روی قاطی مرغا رفتن هم حساب نکن چه برسه به بچه دار شدنمن اگه بچم اهل گیم نباشه اغش میکنم :biggrin1:
:biggrin1:. شاهکار نکردهپ.ن. توی 2 روز استرانگ هولد رو تموم کرد.
آره بابا ... آخرش 6 ساعت بازيشه ... من زياد خوشم نيومد ... بازيش خيلي حماليه :laughing: بايد تنهايي 1000 تا آدم بكشيشاهکار نکرده
منم اگه عین خیالم نبود که کنسولم 3 چراغ بده تو یه روز تمومش می کردم

البته من خودم رو کشتم که ثابت کنم اسباب بازی نیست ولی... خب عوضش برادرزادم کلی حال کرده که 360 دارم :cheesygri

تقريبا مشكل همه ي ما همينهالبته خانواده زیاد موافق نیستن و اینو اسباب بازی میدونن

میخوایم بخوابیم ، تو درس نداری؟
میخوایم نفس بکشیم ، تو درس نداری؟
یه اشتباهی ناخودآگاه می کنیم ، من نمیدونم تو اون مدرسه به شماها چی یاد میدن