در اين كه ما ايرانيها يك كم بي جنبه هستيم شكي نيست و شورشو تو خيلي چيزا در مياري
واقعا من خودم براي طرزه فكره افرا اين جامعه متاستفم كه ادعاي تمدن 2500 سالشون ميشه ولي براي يك همچين مساله كوچكي بايد همش كل كل باشه تو خانواده ها

تصحیح می کنم :biggrin1: : Niki Rainbow - 24
ترجمه می کنم :biggrin1: : نیکنام - 24 ساله!
نیکنام جون شخوی کردم!:biggrin1: ناراحت نشی یوقت!:biggrin1:

عیب همه تون اینه که فکر می کنید داره بهتون ظلم می شود ، منم اون موقع که سن شما بودم همین فکر رو می کردم.شما باید خیلی عادی در این مورد با والدین تان صحبت کنید و بگویید که بازی کردن با کنسول قسمتی از اوقات فراغت شماست.مطمئن باشید با صحبت منطقی و مثال زدن چند بازی بصورت عملی ، نظرات افراد خانواده در این مورد تغییر خواهد کرد.
مثلا من یک چند وقتی پول توجیبی ـم رو پس انداز کردن برای تابستان امسال تا X360 بخرم ، الان هم خانواده ّم میدونند که فقط وقتی درسی نداشته باشم و سرم خلوت باشد ظهرها و شب ها می روم توی Live بازی می کنم.گاهی اوقات تا ساعت 3 بامداد ولی برعکس تصور خیلی ها صبح زود بیدار می شوم و به سایر کارهایم هم می رسم.

:biggrin1
البته خودش اهل بازی هم بوده چون یه tv game برای خودش ساخته بود) اما هر چی رفتیم جلو بهتر شد طوری که اولین 360 ای که از این جا گرفتم خراب شد بعدش خود بابام یه دونه دیگه از اونور اب گرفت اورد خوب این چیرو نشون میده عوض شدن دیدگاهش به مرور زمان و به روز شدن البته من الان خودم خیلی کم بازی میکنمبازی کردن با کنسول قسمتی از اوقات فراغت شماست.مطمئن باشید با صحبت منطقی و مثال زدن چند بازی بصورت عملی ، نظرات افراد خانواده در این مورد تغییر خواهد کرد.
اوه اوه ... ! نیکنام خشمگین می شود.bashe be ham miresim