سن دارندگان کنسول XBox360

• Thread starter Thread starter Rainbow
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

سن شما

• زیـر 12 سال

رای‌ها: 25 1.6%
  • 12 تا 14 سال

رای‌ها: 93 5.8%
  • 14 تا 16 سال

رای‌ها: 242 15.1%
  • 16 تا 18 سال

رای‌ها: 279 17.4%
  • بالای 18 سال

رای‌ها: 967 60.2%

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,606
در اين كه ما ايرانيها يك كم بي جنبه هستيم شكي نيست و شورشو تو خيلي چيزا در مياري

میدونی چرا شورش رو در میاریم؟! چون عغده داریم.
تو بگو من این 3 ماه تابستون من چه بدبختی ای کشیدم... یه روز نشد یه بازی رو بدون اینکه بابام بیاد بگه بازی نکنن و همون تحقیر های همیشگیش رو انجام نده ، بازی کنم... 2 ماه 20 روزش اینطوری ولی اون 10 روز آخری ( بابام مسافرت بود ) به اندازه تمام این 3 ماه لدت بردم از بازی کردنم...با توجه به اینکه 9 ماه هم بازی رو ، رو خودم بستم و مثل همیشه نفر اول پایه شدم...جوابم این بود ( می گفتن تابستون هرچقدر خواستی بازی کن ، کاریت نداریم ولی الآن درس بخون)... خوب وقتی یه همچین موردی باشه ، معلومه که بچه هرموقع دستش برسه میشینه بازی می کنه... ولی با نفرت و اعصاب خوردی ، نه با تفریح و شادابی ( دقیقا برعکس چیزی که باید باشه )...
بعدش میان میگن بازی رو اعصاب بچمون تاثیر گذاشته ( و واقعا هم گذاشته ، ولی مشکل از بازی نیست) ... میگن قدیما ما زیر یه چراغ نفتی درس می خوندیم و الآن باید قدر امکاناتتون رو بدونید ( یکی نیست بگه مگه الآن قدیمه ) ... با این طرز تفکر اونوقت انتظار داری بیان انجمن هم تشکیل بدن؟!
بچه بدبخت تا میاد بفهمه کی به کیه میچسبوننش به نیمکت مدرسه و کیفش...یه روز مدیر دبستان بغل مدرسمون داشت برای دانش آموزاش سخنرانی میکرد و بحث هم کاملا سیاسی بود ( تا اینجا دو اشتباه : سخنرانی ، بحث سیاسی ) جالبتر اونکه از واژه های مثل : تروریسم ، مافیا ، سپر های موشکی آمریکا ، انرژی هسته ای و ... استفاده می کرد ، همون طور که هممون در اون سنین شنوای چنین اراجیف غیر قابل درکی بودیم...بچه هم هچی نمی فهمه و هیچ علاقه ای نشون نمیده ( که نباید هم بده ) ... بجای اینکه با بچه به اندازه و در کیفیت ذهنش رفتار کنن و متناسب با روحیه اش بهش آموزش داده بشه ( عدم استفاده مزخرفات تئوری و غیر قابل درک ، که بعضا مطلب رو اشباه هم بیان می کنن ، و استفاده از مباحث عملی و دیداری ) میان یه مشت حرف های الکی و بی ربط تو گوششون می کنن... تا اینجا هیچ علاقه نسبت به درس در بچه ایجاد نشده ( و حتی باعث دفعشون هم شده )... در اونطرف بازی رو میبینه که واقعا به نیاز هاش جواب میده ( که واقعا هم باید همینطور باشه)...و در طرف دیگه خانواده است که از بازی منع و اجبار به مدرسه میکنه... که خوب چون زورش نمیرسه مجبوره به حرف خانواده گوش کنه ( بوجود اومدن یک عغده در دل بچه )... به همین ترتیب که بزرگتر میشه ، وضعیت هم بدتر میشه... اجبار بیشتر در کنار تنفر بیشتر <=> ممنوعیت بیشتر در کنار علاقه بیشتر... بچه تا اینجاش که دیونه نشده خیلی کاره ( البته بعضا ممکنه دچار افسردگی بشه که احتمال میشه ، همونطور که خودم الآن دچارشم )...خوب وقتی کمی بزرگتر میشه و مستقل تر از خانواده سعی میکنه عغدش رو خالی کنه که در نتیجه همون مواردی هست که تکاوچ جان و امین جان بهش اشاره کردن...

معلم دفاعیمون میگفت اینکه میبینی بعضی هاتون به دروغگویی عادت دارین ، تقصیر پدر و مادرتونه ... مثلا یکی زنگ میزنه خونه ، بابات بهت میگه گوشی رو بردار و بگو من نیستم... بعد اگه گفتی بابام هست یکی میزنه پس گردنت ( چون کار درست رو انجام دادی ، مجازات شدی ) ...

پس همه مسائل از والدین شروع میشه...

واقعا من خودم براي طرزه فكره افرا اين جامعه متاستفم كه ادعاي تمدن 2500 سالشون ميشه ولي براي يك همچين مساله كوچكي بايد همش كل كل باشه تو خانواده ها

البته از یک زمانی به بعد شدیدا دچار افت فرهنگی شدیم...;)

فرزاد جان اتفاقا بر عکس بابای من زمانی گیر میده که می خواد کنسول رو بخره برام میگه این کنسول ماله بچه هاست نمیگه این بازیه ماله بچه هاست الانم که دارم چه اون موقع که تجدید شده بودم :biggrin1: :blushing: چه االان هیچی بهم نمیگه البته بابام اصولا اینجا نیست هر وقت هم باشه فقط میگه خسته نمیشی این همه بازی میکنی همین منم چیزی نمیگم ولی من اینقدر بازی کردم که دیگه سیر شدم اگه یه ماهم بازی نکنم عقده ای نمیشم :laughing:

عیب همه تون اینه که فکر می کنید داره بهتون ظلم می شود ، منم اون موقع که سن شما بودم همین فکر رو می کردم.شما باید خیلی عادی در این مورد با والدین تان صحبت کنید و بگویید که بازی کردن با کنسول قسمتی از اوقات فراغت شماست.مطمئن باشید با صحبت منطقی و مثال زدن چند بازی بصورت عملی ، نظرات افراد خانواده در این مورد تغییر خواهد کرد.
مثلا من یک چند وقتی پول توجیبی ـم رو پس انداز کردن برای تابستان امسال تا X360 بخرم ، الان هم خانواده ّم میدونند که فقط وقتی درسی نداشته باشم و سرم خلوت باشد ظهرها و شب ها می روم توی Live بازی می کنم.گاهی اوقات تا ساعت 3 بامداد ولی برعکس تصور خیلی ها صبح زود بیدار می شوم و به سایر کارهایم هم می رسم.

عیب همه تون اینه که فکر می کنید داره بهتون ظلم می شود ، منم اون موقع که سن شما بودم همین فکر رو می کردم.شما باید خیلی عادی در این مورد با والدین تان صحبت کنید و بگویید که بازی کردن با کنسول قسمتی از اوقات فراغت شماست.مطمئن باشید با صحبت منطقی و مثال زدن چند بازی بصورت عملی ، نظرات افراد خانواده در این مورد تغییر خواهد کرد.
مثلا من یک چند وقتی پول توجیبی ـم رو پس انداز کردن برای تابستان امسال تا X360 بخرم ، الان هم خانواده ّم میدونند که فقط وقتی درسی نداشته باشم و سرم خلوت باشد ظهرها و شب ها می روم توی Live بازی می کنم.گاهی اوقات تا ساعت 3 بامداد ولی برعکس تصور خیلی ها صبح زود بیدار می شوم و به سایر کارهایم هم می رسم.

منم با حرف ایشون مواقفم:love:;)

به به میبینم که همه از والدین شاکین :biggrin1: مشکل این جاست که بابای بنده وقتی بچه بودم گیر میداد به بازی کردنم یادم یه بار که داشتم میکرو بازی میکردم گفت یا جمع میکنی یا میزنم خوردش میکنم میندازم بیرون:((:biggrin1:( البته خودش اهل بازی هم بوده چون یه tv game برای خودش ساخته بود) اما هر چی رفتیم جلو بهتر شد طوری که اولین 360 ای که از این جا گرفتم خراب شد بعدش خود بابام یه دونه دیگه از اونور اب گرفت اورد خوب این چیرو نشون میده عوض شدن دیدگاهش به مرور زمان و به روز شدن البته من الان خودم خیلی کم بازی میکنم

بازی کردن با کنسول قسمتی از اوقات فراغت شماست.مطمئن باشید با صحبت منطقی و مثال زدن چند بازی بصورت عملی ، نظرات افراد خانواده در این مورد تغییر خواهد کرد.

به این راحتی هایی که شما میگید نیست.
مشکل اینه که اونا اصلا بازی رو منطقی نمی دونن ، پس نتیجه اینکه هیچ صحبتی هم از نظر اونا منطقی نیست...

شما اخلاق پدر منو ندیدی.تا حالا دیدی یه پدر به پسرش پوال غرض بده.من موقعی که میخواستم 360 بخرم 100 تومان بیشتر نداشتم.هر چی به پدرم گفتم پول بهم بده نداد.اخر بهش گفتم بهم 300 تومان بده کم کم بهت پس میدم.اینم جریان من و 360.البته پدرم تو بعضی چیزا خیلی هواموداره:cheesygri

متاسفانه بله...اغلب والدین رو در مراحل اول نمی شود راضی کرد.من رو هم که می بینید که الان با X360 ـم کنار اومدند از 7 سالگی سابقه بازی کردن دارم و تجربه ام در این زمینه بی تاثیر نبوده است.

.........

امین فکر کنم دیگه خواجه حافظ شیرازی هم میدونه که اون چندین و چند بار 3 چراغ دادن ها مربوط می شود به افت جریان برق خانگی.در تابستان اونم توی استانی مثل خوزستان چنین چیزهایی طبیعی است مثل شرجی...

bashe be ham miresim
اوه اوه ... ! نیکنام خشمگین می شود.:دی
نیکنام ، من برای انتقام ChainSaw رو پیشنهاد میکنم.خودم هم متخصص هستم در این زمینه...:دی

آخرین ویرایش:
سلام بر عکس من خیلی کسی کاریم نداره یعنی در کل پدر مادرم به نظرشون چیزی که یک بچه درش عقده ای بشه سر بچه خودش هم میاره چون الان که بچس این فکر را داره بزرگ که میشه رفتار پدر مادر روشون تاثیر میزاره من تاجایی که یادم هست هر وقت دلم خواسته درس خوندم هر وقت بازی بوده کردم حتی شب امتحان نهایی سال 3 اونم ریاضی بازی میکردم چون پدر مادرم به این نتیجه رسیدن اگر بخوان به من زور بگن من درس بخون نیستم به وقتش هر کاری را خودم میکنم البته یکم تاثیر بد روم گزاشت حالا که پیش دانشگاهی هستم اصلا درس خوندنم نمیاد آخ اگر من آمریکا بودم الان رشته ساخت و طراحی بازی های کامپیوتری بودم خدایا این قوم ایران چه گناهی کرده گیر یک مشت عرب بی دین افتاده

بابا به اين راحتي هم نيست ... فرزاد راست مي گه ... منم همين مشكل رو دارم ...باباي من از 17 سالگي يك ضرب كار كرده تا الان براي همين بيليارد رو هم وقت تلف كردن مي دونه :eek::eek:
چه برسه به بازي و چيزاي ديگه :(
-------------------------------------------
تكاوچ تو صفحه ي پيش درست مي گفت منم يه نظر دارم :
به نظر من خود BC يه NGO ـيه تقريبا عالي راجع به بازي در ايرانه ... كدوم NGO ـيي تو ايران 14.000 تا عضو داره كه روزي 40-50 عضوم بهش اضافه ميشه ؟؟؟ به نظر من اگه مديرا يكم علاقه نشون بدن BC مي تونه خيلي كارا بكنه ... مثلا مجله بزنيم يا 1000 تا كار ديگه ... تو اين 14.000 نفر همه شغلي هم هست !! وقتي يه گروه همچين پتانسيلي داره چرا نبايد ازش استفاده كرد ؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or