سن دارندگان کنسول XBox360

• Thread starter Thread starter Rainbow
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

سن شما

• زیـر 12 سال

رای‌ها: 25 1.6%
  • 12 تا 14 سال

رای‌ها: 93 5.8%
  • 14 تا 16 سال

رای‌ها: 242 15.1%
  • 16 تا 18 سال

رای‌ها: 279 17.4%
  • بالای 18 سال

رای‌ها: 967 60.2%

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,606
من خشايار ام ... متولد 68 ... اولين كنسولم TV GAME بابام بود ... بعدش هم از Comodor گرفته تا Super Nintendo Entertainment و الان هم 360 ... در اين بين فقط Xbox1 و PSP نداشتم ;)

من نيما هستم 22 سالمه متولد 13 آبان 1364

1 ماه ميشه كه 360 خريدم تا حالا هم اصلا با هاش بازي نكردم...!(BenQ)

منتظر يه چند تا بازي (Top (Orginal هستم...!!!

عاملي كه باعث شود كه 360 بخرم مطالب همين سايت (با حال ) بود و پشيمون نيستم .........

آخرین ویرایش:
واقعا تاپیک جالبی شده من فکر میکردم همخ 360بازا توی یه رنج سنی هستند ولی حالا تعجب میکنم :eek: من هم متولد 1371/9/5 هستم البته بعضی از افرادی که سن بیشتری دارند فکر میکنند ما که کوچکتریم از بازی چیزی نمیفهمیم:( ولی باور کنید اشتباه میکنید درسته نمیتونیم مطلب ترجمه کنیم و به بقیه ارایه بدیم ولی هم میفهمیم گرافیک چیه هم میفهمیم فریم چیه:biggrin1::biggrin1: تازه من یکی از دوستام(بغل دستی توی مدرسه) یه موقعی توی بازیرایانه مقاله مینوشت یا حتی اون طور که خودش میگه توی قسمت ps3 سایت از مدیران بوده (اسمشو نمیگم شاید خودش نخواد کسی بدونه ) پس لطفا مارو بیسواد فرض نکنید

آخرین ویرایش:
منم رضا متولد 11/4/1368 هستم.حدود 3 ماه هست که 360 گرفتم.1 سال قبلش ps2 داشتم و فروختمش و psp گرفتم و بهد psp رو فروختم و 360 خریدم

آخرین ویرایش:
سلام من امير هستم 17 سالم هستش 8-9 ماهي هست كه 360 گرفتم. تو شهرستان خوانسار فكر كنم فقط من باشم كه 360 رو گرفته باشم. به هر حال گفتم يه آشنايي كوچولي پيدا كنيد بد نيست.!

من متولد 1368 13 آبان هستم الان يه چند روزی هست به باباهه ميگم
برای تولدم 360 بخر ميگه 360 چيه ديگه بچه شدی تازه ياده بازی کردنت افتادی الان ديگه 20 سالته
درحالی که من تازه ميشم 18 سال بعضی هم ميگن 19
اما به هر حال فکر نميکردم 30 31 سالها هم گيم بازی کنن با اینکه نظرم اینه اگه بازی کنن
هيچ اشکالی نداره هی بعضيا الکی ميگن بچه بازی و اینچيزا
حالا دعا کنيد باباهه راضی شه يه حاله خرکی به من بده
:cheesygri

69/12/29
تاريخ تولدم و از بچه گي كه يادم بازي كامپيوتري رو دوست داشتم تا العان كه PS2 دارم
ولي بچه بودم تا مي خواستم با SEGA يا اتاري يا ميكرو بازي كنم بابام مي گفت تلويزيون خراب ميشه. تازه العانم مي گه تلويزيون خراب مي شه :blushing:

عشق بازي
ببخشيد که این پستم هيچ ربطی به تاپيک نداره و double post ميشه ولی اینو بايد به این دوستمون بگم
منم قبلاً dial-up که کاکنکت ميشدم پول تل زياد ميومد مادرم ميگفت با خارجيا چت ميکنی اینطوری ميشه
:blushing::blushing::confused::confused::shocked::shocked::wow::clap:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or