mehdish کاربر سایت Apr 18, 2012 #346 نوشته شده توسط Far Crysis: هه !خیلی جالبه !گوسفند فرقی با انسان ها نداره که !چطور میگی؟ بیشتر... پس گوسفند = انسان؟؟ بهتره بگی انسانهایی هستن مثل گوسفند نه اونا مثل ما
نوشته شده توسط Far Crysis: هه !خیلی جالبه !گوسفند فرقی با انسان ها نداره که !چطور میگی؟ بیشتر... پس گوسفند = انسان؟؟ بهتره بگی انسانهایی هستن مثل گوسفند نه اونا مثل ما
veryhigh کاربر سایت May 6, 2012 #350 یعنی بد سلیقه تر از من هم تو سایت هست؟! پ.ن:البته واسه احسان که افتضاحه:d
LazaR AngeloV کاربر سایت May 6, 2012 #351 نوشته شده توسط veryhigh: یعنی بد سلیقه تر از من هم تو سایت هست؟! پ.ن:البته واسه احسان که افتضاحه:d بیشتر... تو اون New Folder ها چیه .. بگو ببینم پ.خ کن اونارو کجا قایم کردی ؟ این هم برای مو Spoiler
نوشته شده توسط veryhigh: یعنی بد سلیقه تر از من هم تو سایت هست؟! پ.ن:البته واسه احسان که افتضاحه:d بیشتر... تو اون New Folder ها چیه .. بگو ببینم پ.خ کن اونارو کجا قایم کردی ؟ این هم برای مو Spoiler
hdxc کاربر سایت May 23, 2012 #354 نوشته شده توسط koorosh sh: :laughing: . بیشتر... شاهکاره این عکسه.لینک دانلودشو میدی؟
m2relax کاربر سایت May 24, 2012 #355 نوشته شده توسط LOST: :dMaximum Desktop بیشتر... دسکتاپت رو چطوری این شکلی کردی؟ به ما هم بگو!
7se7en7 Outlaw کاربر سایت May 25, 2012 #359 نوشته شده توسط amirhp: بچه ها به نظر شما ماله من خوبه نظر بدین بیشتر... خوبه اما به نظر من وقتی از برنامه های جانبی استفاده میکنی ، دیگه نیازی به تسکبار کلاسیک و معمولی ویندوز نداری مخصوصا rainmeter که در این زمینه عالیه و هر کاری بخوای میتونی باهاش بکنی
نوشته شده توسط amirhp: بچه ها به نظر شما ماله من خوبه نظر بدین بیشتر... خوبه اما به نظر من وقتی از برنامه های جانبی استفاده میکنی ، دیگه نیازی به تسکبار کلاسیک و معمولی ویندوز نداری مخصوصا rainmeter که در این زمینه عالیه و هر کاری بخوای میتونی باهاش بکنی