سلیقه و Desktop Background

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
شبا همش به می خونه میرم من .. :دی

rtr6pt82zxbg3bvsitg.png

شبا همش به می خونه میرم من .. :دی

rtr6pt82zxbg3bvsitg.png

پسر تو خیلی دسکتاپت ذخرفه !!! نظر خودمه . جنبه داشته باشی ناراحت نمیشی .

مخصوصا اون عکس که بد ترش کرده . اخه چیه اون عکس با win7 !!! اخه ادم از این عکسا میزاره !!! با اون ایکونهای عجق و وجق بزرگت !! حرصم و در اوردی . یه کف گرگی بیام با دیوار یکی بشی >:)

پسر تو خیلی دسکتاپت ذخرفه !!! نظر خودمه . جنبه داشته باشی ناراحت نمیشی .

مخصوصا اون عکس که بد ترش کرده . اخه چیه اون عکس با win7 !!! اخه ادم از این عکسا میزاره !!! با اون ایکونهای عجق و وجق بزرگت !! حرصم و در اوردی . یه کف گرگی بیام با دیوار یکی بشی >:)

سلام بروسلی خوبی ؟؟

واستا خوب :دی برم یه سایز بزرگش گیرم نمیاد :دی گیرم بیاد بزرگش رو می اندازم :دی !

سلام بروسلی خوبی ؟؟

واستا خوب :دی برم یه سایز بزرگش گیرم نمیاد :دی گیرم بیاد بزرگش رو می اندازم :دی !

یعنی میخوای بزرگترش کنی !! :d ماشاالله !!! شماره چشات چنده مگه ! سطل اشغال نگاه کن !!! چه وضعشه بابا !! کل سیستم اعصاب و معصاب ما رو ریختی بهم با این صفحه دسکتاپت :d . نابودمون کردی :d

چیه اخه اون دسکتاپت . حالم بهم خورد بابا !! لااقل ایکونهاش رو کوچیک کن .

یعنی میخوای بزرگترش کنی !! :d ماشاالله !!! شماره چشات چنده مگه ! سطل اشغال نگاه کن !!! چه وضعشه بابا !! کل سیستم اعصاب و معصاب ما رو ریختی بهم با این صفحه دسکتاپت :d . نابودمون کردی :d

چیه اخه اون دسکتاپت . حالم بهم خورد بابا !! لااقل ایکونهاش رو کوچیک کن .

بیا ببین فکر کنم این به گروه خونیت بخوره :دی

6pz65p33y12qjb0t2tsv.png

بیا ببین فکر کنم این به گروه خونیت بخوره :دی

6pz65p33y12qjb0t2tsv.png

دمت گرم داداش . سرور همه بروسلی . روحیه گرفتیم در حد شیرجه :d ایول .
البته الان یه چیز دیگه رو اعصابه :> اون ایکونها خیلی بزرگن !!! کوچیکش کنی دسکتاپ رو میترکونی !

( ببین بین خودم و خودت بمونه ! هیچ کی نمیفهمه :::: هر کی اذیتت کرد بگو خودم با فقط یه مشت خوردش کنم :d ! فقط بین خودم وخودتمیمونه ! ;))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or