D.ace کاربر سایت Sep 15, 2011 #317 من تم رو طوری تنظیم کردم wallpaper خود به خود عوض بشه حالا این عکسه افتاد Spoiler آخرین ویرایش: Sep 15, 2011
ortegoli کاربر سایت Sep 20, 2011 #319 نوشته شده توسط mehdish: اینم دسکتاپ منه تو 90% اوقات بیشتر... سلام داداش این عکستو برام یک جا آپ میکنی لینکشو بدی ممنون میشم
نوشته شده توسط mehdish: اینم دسکتاپ منه تو 90% اوقات بیشتر... سلام داداش این عکستو برام یک جا آپ میکنی لینکشو بدی ممنون میشم
The Spectre کاربر سایت Sep 20, 2011 #320 اینم از دسکتاپ من.البته هر 3 -4 روز یه بار عوض میکنم Wallpaper رو.
baris manco کاربر سایت Oct 23, 2011 #326 6 ماهه اینه حال نداریم عوض کنیم تا ویندوز عوض بشه تقریبا 8 ماهه دیگه..* * Spoiler س صفحه ترکید؟!!آیا*
6 ماهه اینه حال نداریم عوض کنیم تا ویندوز عوض بشه تقریبا 8 ماهه دیگه..* * Spoiler س صفحه ترکید؟!!آیا*
m2relax کاربر سایت Oct 23, 2011 #327 نوشته شده توسط rapster: اینم از دسکتاپ من.البته هر 3 -4 روز یه بار عوض میکنم Wallpaper رو. بیشتر... آقا شرمنده یه سوال! اون گجت هایی که رو دسکتاپت داری و مربوط به بازی هستش رو از کجا آوردی ! به ما هم بده خیلی زیباست!:d
نوشته شده توسط rapster: اینم از دسکتاپ من.البته هر 3 -4 روز یه بار عوض میکنم Wallpaper رو. بیشتر... آقا شرمنده یه سوال! اون گجت هایی که رو دسکتاپت داری و مربوط به بازی هستش رو از کجا آوردی ! به ما هم بده خیلی زیباست!:d