شایعه سری NFS کنسل شد!!!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

hedi720

کاربر سایت
در طول برگذاری VGA2008 به نقل از سایت joystiq.com این سری محبوب کنسل شد واگر این گفته درست باشد یکی از معتبرترین عناوین EA کنسل شده .البته با مدیریت جدید این شرکت عناوین آینده EA کاملا غیر قابل پیش بینی شده است .

سری NFS به یه انقلاب اساسی نیاز داره!
اگه بخوان همینطوری که هر نسخه بدتر از قبلی میزنن باشن همون بهتر که اصلا کنسل شه!

تا اونجایی که من یادمه (دیروز بود !!) شایعه بود و هنوز تأیید یا تکذیب نشده بود

در طول برگذاری VGA2008 به نقل از سایت joystiq.com این سری محبوب کنسل شد واگر این گفته درست باشد یکی از معتبرترین عناوین EA کنسل شده .البته با مدیریت جدید این شرکت عناوین آینده EA کاملا غیر قابل پیش بینی شده است .

فقط اسم تاپيک رو خوندم از شدت خنده نزديک بود از صندلی بيوفتم!!!!!!

بهتره يک حرکتی انجام بدن و الی اسم اين بازی خيلی بزرگ هست بايد حفظ بشه...

بايد روش درست کار بشه... واقعاً دلم تنگ شده برای سری های اوليه که ميترکونديم پليس تو جاده دنبال ما ميکرد ..... وااای!

اگه قراره اينطوری ادامه بدن... بهتره کنسل بشه!!!!!

EA که هنوز چیزی در این رابطه نگفته و تآییدش نکرده ولی طبق آخرین اخبار , یه نفر ناشناس (!) از EA با سایت Joystiq تماس گرفته و گفته قرار هست استودیوی Black Box (سازنده نسخه های اخیر NFS) تعطیل بشه و ساخت سری بازیهای NFS , SKATE به استودیوهای دیگه ای واگذار بشه.
همچنین اون منبع ناشناس گفته که در آینده (شاید نسخه بعدی نه) شرکت Criterion روی بازی کار میکنه !

EA که هنوز چیزی در این رابطه نگفته و تآییدش نکرده ولی طبق آخرین اخبار , یه نفر ناشناس (!) از EA با سایت Joystiq تماس گرفته و گفته قرار هست استودیوی Black Box (سازنده نسخه های اخیر NFS) تعطیل بشه و ساخت سری بازیهای NFS , SKATE به استودیوهای دیگه ای واگذار بشه.
همچنین اون منبع ناشناس گفته که در آینده (شاید نسخه بعدی نه) شرکت Criterion روی بازی کار میکنه !
خدا كنه بدن همون Criterion بسازه. EA كه داره خودش گند ميزنه به اين سري. (البته زده:biggrin1:)
Criterion خوراكش همين ساخت NFS هه.

خدا كنه بدن همون Criterion بسازه. EA كه داره خودش گند ميزنه به اين سري. (البته زده:biggrin1:)

اونوقت باید با افسانه ای به نام Burnout خداحافظی کرد بهتره EA بده یه استدیو دیگه تا Criterion همون Burnout رو بسازه:love:

nfs سوسول بازیه فک نمیکنمCriterion خودش رو با nfs ساختن خز و ضایه کنه
اونوقت باید با افسانه ای به نام Burnout خداحافظی کرد بهتره EA بده یه استدیو دیگه تا Criterion همون Burnout رو بسازه:love:

دقیقا امیدوارم یه نسخه از بازی خوفناک برن ات بده بیرون واقعا یکی از بهترین بازیهایه که من کردم یادش بخیر وقتی paradise و fifa street 3 وdmc 4 با هم اومدن و برا هر گیمری یه تجربه ی ناب بود .... اونموقع من از نوامبر امسال هم بشتر حال کردم....

به نظر من که بعد از CARBON کار موفقی نداشتن ولی باز دلم میسوزه چرا کنسل شده:(

ولی با این روندی که پیش گرفته کنسل بشه بهتره:mad:
واقعآ یه روزی NFS واس خودش اسمو رسمی داشت:(

من این آندر کاور رو که بازی میکردم 50 درصدشو که رفتم کلا بازی شده بود شبیه شبیه Burnout مخصوصا آخرش که حقیقتا با فلاکت تمام تمومش کردم
بالافاصله هم عمل بسیار دلچسب آنیستال رو اجرا نمودیم:biggrin1:

EA نید فور اسپید رو کنسل کنه دیگه چی داره؟؟؟:cheesygri
همین یکم محبوبیتی که این شرکت داشت به خاطر Fifa...sims...nfs هستش...
حتما میخاد یه بازیه دیگه جایگزینش کنه

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or