مگه Undercover بد بود بازي به اين قشنگي و با اين گرافيك خوب داستان جالب و قشنگ و ماشين هاي باحال ديگه چي ميخواين:confused:به نظر من افتضاح ترين سري NFS اول Pro street بود بعد كربناز موست وانتد و کربن به بعد دیگه هر چی اومد افتضاح بود.یادش بخیر underground !! مطمئن باشید عمرا این سری ول بشه.الکیه مگه.![]()

NFS UC خوب بود ولي همچينم گرافيك خوبي نداشت!!!منم خوشم اومد از اين بازي آخر.مگه Undercover بد بود بازي به اين قشنگي و با اين گرافيك خوب داستان جالب و قشنگ و ماشين هاي باحال ديگه چي ميخواين:confused:به نظر من افتضاح ترين سري NFS اول Pro street بود بعد كربن
بعد از MW اومدن كربن واقعا يه افتضاح در سري NFS بود ولي Undercover به نظر من پله اي بود برا دوباره به اوج رسيدن NFS كه متاسفانه كنسل شد![]()
PRO كه اصلا در حد فاجعه بود خداي باگ!!!CARBON هم همچين شاخ نبود ولي پادشاه همشون MOST WANTED هست بازي خيلي قشنگي بود جدا!
البته سلیقه ای هم هست همون طور که بالا مهراد ظاهرآ از این بازی خوشش اومده.
همه داشتن از Undercover ميگفتن كه فقط خدا كنه شبيه موست وانتد باشهNFS UC خوب بود ولي همچينم گرافيك خوبي نداشت!!!منم خوشم اومد از اين بازي آخر.PRO كه اصلا در حد فاجعه بود خداي باگ!!!CARBON هم همچين شاخ نبود ولي پادشاه همشون MOST WANTED هست بازي خيلي قشنگي بود جدا!
![]()
MW براي چند سال پيش هست و براي 2 سري قبل يعني قبل از Pro Street و Cabon هستش و نبايد با MW مقايسه بشه ولي اگر بخوايم مقايسه كنيم بايد بگيم پيشرفت خوبي داشت نسبت به موست وانتد چون من وقتي UC رو نصب كردم MW رو هارد PC بود وقتي مقايسه كردم تازه فهميدم كه چقدر پيشرفت داشته 
بابا شماها ديگه كي هستيناین سری NFS هم شده مثل پراید!
100 مدل میزنن همش یک .... هست
دیگه چیزی تا این حد خز شه بهتر که درشو تخته کنن!
most wanted رو رنگ میزنه جای UC میده ملت:biggrin1:
من از بازي خوشم اومده درسته ولي دليل طرفداريم از بازي اين نيست كه از بازي خوشم مياد من فقط نميدونم چرا هر بازي مياد اين گيمر ها راضي نميشن حتي اگر معجزه باشهالبته سلیقه ای هم هست همون طور که بالا مهراد ظاهرآ از این بازی خوشش اومده.
من از بازي خوشم اومده درسته ولي دليل طرفداريم از بازي اين نيست كه از بازي خوشم مياد من فقط نميدونم چرا هر بازي مياد اين گيمر ها راضي نميشن حتي اگر معجزه باشه
حالا شما بگين من درست ميگم يا نه ؟توقع گيمر هاي ما بيش از حد بالا نيست؟
)اگه بازی رو به همون صورت مسابقات در خیابونهای شهر تا به حال ادامه میدادن شاید الان خیلی ها میگفتن تکراری شده.