سری جدید عنوان Sleeping Dogs: Triad Wars در حال ساخت است

Reza Castel

کاربر سایت
United Front Games اعلام کرد که نسخه جدید فرنچایز Sleeping Dogs در حال است و Triad Wars نام دارد .

به تازگی نام Triad Wars به عنوان یک عنوان تجاری ثبت شده بود و هم اکنون استدیوی United Front Games تایید کرد که این بازی در دست ساخت است.

هنوز اطلاعات بسیار کمی از این بازی منتشر شده است.فعلا فقط میدانیم که بار دیگر این بازی با همکاری UFG و Square Enix ساخته و در سال 2014 جزییات بیشتری از آن منتشر خواهد شد.طرفداران Sleeping Dogs منتظر یک دنباله واقعی برای آن هستند.

Sleeping Dogs در سال 2012 پس از ماجراها و نقل و انتقال های زیادی توسط Square Enix منتشر شد و توانست تا حد زیادی گیمرها و منتقدان را راضی نگه دارد.
20131008_sleeping_dogs.jpg

تصویر از بازی در حال ساخت

با تشکر از PXG

آخرین ویرایش:
همه از بازی دارن تعریف میکنن،یعنی من طوری پشیمون شدم از بازی نکردن این عنوان که حد نداره..:-o:d
پس بازی قشنگی هستش،ما هم بریم یه تستی بکنیم،ببینیم چجوریاست...=p~;;)ببینیم این همه حرف ها درسته یا نه؟؟؟
من با خودم میگفتم این بازی، عنوان خوبی از آب در نمیاد ولی مثل اینکه شما خیلی تعریف و طرفدارای کردین...
مرسی خبر

اکثراً همین فکر رو میکردیم:دی...ولی نظرات تغییر پذیرند!:دی

واقعا یکی از بهترین OW ها بود. لامصب خیلی به دلم نشست:x امیدوارم تو نسخه دوم شاهد مبارزاتی واقعی تر و یه مپ بزرگتر و گرافیگ خارق العاده باشیم:bighug:

جالبه همچین خبر مهمی رو الان میبینم :|

نسخه اولش عالی بود! بشدت حال کردم باهاش! گرافیک خیلی خوبی هم داشت! گیم پلیش هم خیلی خوب بود! در کل خیلی لذت بردم!

فقط خداکنه هر چی میسازه درایوینگ چرت و پرتی مثل نسخه قبلی نسازه!
ماشین و موتور روندنش کوچک ترین شباهتی به واقعیت نداشت :| تخیلی تر از این نمیشد! حتی نمیشد درست رانندگی کنی :|

بازی خوبی بود فقط چندتا ایراد داشت البته باثه اولین نسخه از یه بازی open word طبیعی بود
بزرگ ترین ایرادش از نظر من این بود که وقتی بازی تموم میشد رسما هیچ کار خاصی نبود انجام بدی که یه بازی open word نباید همچین نقصی داشته باشه.
ولی با مبارزش واقعا حال کردم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or