سری جدید عنوان Sleeping Dogs: Triad Wars در حال ساخت است

Reza Castel

کاربر سایت
United Front Games اعلام کرد که نسخه جدید فرنچایز Sleeping Dogs در حال است و Triad Wars نام دارد .

به تازگی نام Triad Wars به عنوان یک عنوان تجاری ثبت شده بود و هم اکنون استدیوی United Front Games تایید کرد که این بازی در دست ساخت است.

هنوز اطلاعات بسیار کمی از این بازی منتشر شده است.فعلا فقط میدانیم که بار دیگر این بازی با همکاری UFG و Square Enix ساخته و در سال 2014 جزییات بیشتری از آن منتشر خواهد شد.طرفداران Sleeping Dogs منتظر یک دنباله واقعی برای آن هستند.

Sleeping Dogs در سال 2012 پس از ماجراها و نقل و انتقال های زیادی توسط Square Enix منتشر شد و توانست تا حد زیادی گیمرها و منتقدان را راضی نگه دارد.
20131008_sleeping_dogs.jpg

تصویر از بازی در حال ساخت

با تشکر از PXG

آخرین ویرایش:
به شدت منتظر بازی هستم! سری قبلی واقعا" خوب بود با این که هیچ پیش زمینه ای از بازی نداشتم و تنها خبر در مورد بازی که شنیدم منحل شدن سری قبلیش به نام True Crime و تبدیلش به این نام بود ولی با این حال بازی رو گرفتم و در عین شگفتی حتی تا مرز کامل کردن بازی و گرفتن تمامی اچیومنت هاش پیش رفتم.خیلیا بازی رو با GTA مقایسه میکردن که اصلا" درست نیست.بازی داره یه سبک شرقی در محیطی شرقی رو نشون میده یه چیزی مثل Just Cause ، تنها ایراد بازی هندلینگ ماشیناش بود که با این حال هم من باهاش کنار اومدم تو خیابونا دور دور میکردیم:dامیدوارم قسمت جدید خوش ساخت تر و بهتر شده باشه!

نسخه قبلی بازی خیلی Charming بود :d
یه جوری بود که اصلاً دلم نمیومد بی‌خیال بازی شم، شخصیت‌های بازی عالی بودن، عالی. سیستم مبارازات هم که Money بود :d
حال و هوای هنگ کنگ هم که فوق خفن بود. فقط رانندگی بازی یه مقدار مشکل داشت و این که به عنوان یه OW جا داشت کمی بازی گسترده‌تر باشه.

نسخه قبلی یه سری مشکلات در زمینه هندلینگ ماشین و افت فریم داشت! بعلاوه دورنماهای بازی هم خوب نبود و انگار عکس گذاشته بودند! بازی هم زیاد گسترده و متنوع نبود مثل عدم تنوع اسلحه ها
ولی داستان و صداگذاری عالی داشت و گرافیکش هم رضایت بخش بود! سیستم مبارزات خوبی هم داشت

بازی خوبی بود نسخه‌ی قبل...نقاط قوت و مثبت زیاد داشت و امید میره ک این نسخه هم بهترتر بشه:دی
فقط اون سیستم رانندگی رو درش تجدیدنظر کنن آلی میشه:دی

همه از بازی دارن تعریف میکنن،یعنی من طوری پشیمون شدم از بازی نکردن این عنوان که حد نداره..:-o:d
پس بازی قشنگی هستش،ما هم بریم یه تستی بکنیم،ببینیم چجوریاست...=p~;;)ببینیم این همه حرف ها درسته یا نه؟؟؟
من با خودم میگفتم این بازی، عنوان خوبی از آب در نمیاد ولی مثل اینکه شما خیلی تعریف و طرفدارای کردین...
مرسی خبر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or