سریال Westworld [ اسپویل تا آخرین اپیزود پخش شده آزاد می باشد ]

تو قسمتی قبلی معلوم میشه که گهواره نابود شده و این ینی بیش از یک سوم IP های پارک نابود شدن از طرف هم معلوم میشه یک سوم اجسادی که از اب بیرون اوردن ذهنشون کامل خالی شده انگار که از اول چیزی تو ذهنشون ندارن احتملا همه این کار زیر سر دلوریس بعد از اینکه به میسا حمله کرده مغز اون افراد رو اپلود کرده رو بدن های جدید و یـ ارتش واسه خودش درست کرده و اون اجساد رو واسه رد گم کنی و سرگرم کردن تیم امنیتی تو اب رها کرده فقط این وسط هنوز تکلیف برنارد مشخص نیست چرا اونجا رها شده بود دلوریس دقیقا واسه چی داشت ازش تست وفاداری میگرفت و هنوز نقشه دلوریس مشخص نیست در کل شاید سریال سر راست تر شده باشه ولی سوال های جالبی رو تا الان ایجاد کرده و هنوز کلی جا واسه فک کردن وجود داره براش و به نظرم هنوز سطحش بالاست .....

• Like
Reactions: MO021
تو قسمتی قبلی معلوم میشه که گهواره نابود شده و این ینی بیش از یک سوم IP های پارک نابود شدن از طرف هم معلوم میشه یک سوم اجسادی که از اب بیرون اوردن ذهنشون کامل خالی شده انگار که از اول چیزی تو ذهنشون ندارن احتملا همه این کار زیر سر دلوریس بعد از اینکه به میسا حمله کرده مغز اون افراد رو اپلود کرده رو بدن های جدید و یـ ارتش واسه خودش درست کرده و اون اجساد رو واسه رد گم کنی و سرگرم کردن تیم امنیتی تو اب رها کرده فقط این وسط هنوز تکلیف برنارد مشخص نیست چرا اونجا رها شده بود دلوریس دقیقا واسه چی داشت ازش تست وفاداری میگرفت و هنوز نقشه دلوریس مشخص نیست در کل شاید سریال سر راست تر شده باشه ولی سوال های جالبی رو تا الان ایجاد کرده و هنوز کلی جا واسه فک کردن وجود داره براش و به نظرم هنوز سطحش بالاست .....
اگه یادتون باشه تست وفاداری یا Fidelity رو ویلیام جوان از کلون (نمیگم هاست چون هاست نیست) جان دلوس گرفت. که اونم به محض اینکه میفهمید انسان نیست دچار گلیچ میشد و ریپ میزد.
یعنی در واقع وقتی میخواستن ذهن انسانو با یه ربات شبیه سازی کنن ازش تست فیدلتی میگرفتن که ببینن تا چه اندازه سازگارن و معمولا به محض اینکه ذهن یا همون Core میفهمید که قضیه چیه دچار گلیچ میشد.
واژه ای که ویلیام اونجا استفاده کرد Fidelity بود. همونی که دلورس به برنارد (یا بهتره بگم کلون آرنولد) گفت.
احتمالش هست که دلورس یا شایدم فورد تونسته باشن یه کلون پایدار از آرنولد (دقت کنین. آرنولد نه برنارد) بسازن.

فرق کلون با هاست اینه که هاست یه رباته که از AI بهره میبره ولی کلون ذهن شبیه سازی شده انسانه روی یه ربات. در واقع ذهن انسانو آپلود میکنن روی Core هاست. کاری که ویلیام سال ها میخواست بکنه و نمیشد.

آقا من میگم قسمتای زوج خوبه دیدید حالا :D
یه سوال اینکه آخر اپیزود برنارد داشت تو شهر میرفت ، الان چون core رو گذاشتن تو دستگاه ، خاطرات از دستگاه مرور میشد یا اینکه خود برنارد بدون core داشت با فورد حرف میزد ؟؟
لامصب داستان پردازی برگ ریزونه ... پیشاپیش ورود مجدد حضرت آنتونی هاپکینز رو تبریک میگم....^:)^^:)^ ( 1 اپیزود هم باشه غنیمته )

آقا من میگم قسمتای زوج خوبه دیدید حالا :D
یه سوال اینکه آخر اپیزود برنارد داشت تو شهر میرفت ، الان چون core رو گذاشتن تو دستگاه ، خاطرات از دستگاه مرور میشد یا اینکه خود برنارد بدون core داشت با فورد حرف میزد ؟؟
لامصب داستان پردازی برگ ریزونه ... پیشاپیش ورود مجدد حضرت آنتونی هاپکینز رو تبریک میگم....^:)^^:)^ ( 1 اپیزود هم باشه غنیمته )
اونا خاطرات نبودن,داشته در همون لحظه به طور مستقیم و زنده همه چیز رو مشاهده میکرد
ذهن خودش رو وارد سیستم کرده بود برنارد
اتفاق اخر این قسمت نظریه طرفداران رو که میگفتن فورد زنده اس و همه چیز رو اون داره کنترل میکنه تایید کرد
فورد به صورت فیزیکی مرده, اما ذهنش هنوز زنده اس
فقط سوال اینجاس که دنبال چیه؟ اول فصل که توی قالب ربات کودکی خودش با ویلیام صحبت میکنه میگه این بازی واسه تو هستش
حالا این بازی چیه کسی نمیدونه

یه نکته ای که من به نظرم رسید!
نمیدونم کسی بهش اشاره داشته یا نه!
اینی که دلارس داره باهاش صحبت میکنه تو اتاق برنارد نیست (بلکه آرنولده)
و بنظر ایندفعه سریال بجای اینکه چندتا تایملاین مختلفو نشون بده داره چندتا ربات یک شکل رو تو یک تایملاین نشون میده!
در واقع چندین برنارد توی وست ورلد پخش شدن در حال حاضر(توی پرومو قسمت بعدی ام اینو میبینیم) و اینکه ممکنه چندتا دلارس ام وجود داشته باشه!

• Like
Reactions: HIGH DEVS
یه نکته ای که من به نظرم رسید!
نمیدونم کسی بهش اشاره داشته یا نه!
اینی که دلارس داره باهاش صحبت میکنه تو اتاق برنارد نیست (بلکه آرنولده)
و بنظر ایندفعه سریال بجای اینکه چندتا تایملاین مختلفو نشون بده داره چندتا ربات یک شکل رو تو یک تایملاین نشون میده!
در واقع چندین برنارد توی وست ورلد پخش شدن در حال حاضر(توی پرومو قسمت بعدی ام اینو میبینیم) و اینکه ممکنه چندتا دلارس ام وجود داشته باشه!
این چیزی که شما میگی خیلی دور از انتظار ـه خیلی ! فعلا فقط میشه به تئوری ساخت ارنولد اتکا کرد قوی ترین تئوری همینه فعلا میشه گفت دو نسخه ی از ارنولد وجود داره یکی رباطش که همون برنارد باشه که مغزش رو در اختیار گهواره گذاشت یکی هم زمان حالش که میشه گفت همون ارلوند شبیه سازی شده ست ! دلورس به گهواره حمله میکنه و به نحوی میفهمه چجوری باید ارنولد رو شبیه سازی کنه شاید خود ارنولد بهش گفته و در واقع نقشه ای که همش ازش صحبت میکرد همینه اصلا یـ چیزی دیگه شاید تمام این رفتار ها تمام این انقلاب زیر سر خود فورد باشه خود فورد انقلاب دلوریس رو راه میندازه خود فورد میو رو میفرسته که بره دنبال بچش خود فورد کاری میکنه که میزبانا فک کنن به خود اگاهی رسیدن و همه ی اینا جزو بازی فورد ـه . در مورد قسمت پرومو و اون کپی ها هم میتونن فقط کپی خام باشند کپی هایی باشن که فورد در طول سالیان سال ساختتشون و بلا استفاده موندن و بعضی ها شون هم حتی خراب شدن . فقط یـ چیزی که تو پروموی سریال چشم منو گرفت تو یـ صحنه برنارد چشامش بستست یهو یکی میگه بلند شو و تا چشماش رو باز میکنه (انگار یـ میزبان جدید ـه) تصویر یـ نفر توی چشمش افتاده که خیلی شبیه به شارلوته من احتمال میدم شارلوت هم یـ نقشی هم تو این قضایا داشته باشه خدا رو چه دیدی فورد برا شارلوت هم برنامه ها داشته باشه شاید تو قسمتی که دلوریس حمله میکنه به گهواره شارلوت کشته میشه و اون شارلوتی که تو زمان حال یهو از ناکجا اباد دم در گهواره به نیرو های امنیتی برخورد میکنه اونم تک و تنها میزبان باشه

این چیزی که شما میگی خیلی دور از انتظار ـه خیلی ! فعلا فقط میشه به تئوری ساخت ارنولد اتکا کرد قوی ترین تئوری همینه فعلا میشه گفت دو نسخه ی از ارنولد وجود داره یکی رباطش که همون برنارد باشه که مغزش رو در اختیار گهواره گذاشت یکی هم زمان حالش که میشه گفت همون ارلوند شبیه سازی شده ست ! دلورس به گهواره حمله میکنه و به نحوی میفهمه چجوری باید ارنولد رو شبیه سازی کنه شاید خود ارنولد بهش گفته و در واقع نقشه ای که همش ازش صحبت میکرد همینه اصلا یـ چیزی دیگه شاید تمام این رفتار ها تمام این انقلاب زیر سر خود فورد باشه خود فورد انقلاب دلوریس رو راه میندازه خود فورد میو رو میفرسته که بره دنبال بچش خود فورد کاری میکنه که میزبانا فک کنن به خود اگاهی رسیدن و همه ی اینا جزو بازی فورد ـه . در مورد قسمت پرومو و اون کپی ها هم میتونن فقط کپی خام باشند کپی هایی باشن که فورد در طول سالیان سال ساختتشون و بلا استفاده موندن و بعضی ها شون هم حتی خراب شدن . فقط یـ چیزی که تو پروموی سریال چشم منو گرفت تو یـ صحنه برنارد چشامش بستست یهو یکی میگه بلند شو و تا چشماش رو باز میکنه (انگار یـ میزبان جدید ـه) تصویر یـ نفر توی چشمش افتاده که خیلی شبیه به شارلوته من احتمال میدم شارلوت هم یـ نقشی هم تو این قضایا داشته باشه خدا رو چه دیدی فورد برا شارلوت هم برنامه ها داشته باشه شاید تو قسمتی که دلوریس حمله میکنه به گهواره شارلوت کشته میشه و اون شارلوتی که تو زمان حال یهو از ناکجا اباد دم در گهواره به نیرو های امنیتی برخورد میکنه اونم تک و تنها میزبان باشه
این حرفی که میزنین که همه چیزا زیر سر فورده که محتمل ترین چیز ممکنه!:D
من خودم اولش معتقد بودم همه اینکارا زیر سر خود فورده تا اینکه انسان ها به طور کامل از پارک خارج بشن و این دنیا مطلقا برای خودش بشه(توی فصل یک یه جایی فورد از دلورس میپرسه میدونیی کجایی؟ دلورس میگه ما تو یه رویاییم فورد جواب میده تو رویای منین)
در واقع dream worldعه فورده اینجا و میخواد جاودانه اینجا باشه!
اما خوب با توجه به پرومو و اتفاقات این قسمت این فکر اومد تو ذهن من
بنظرم خیلی کار برگ ریزونیه دقیقا بر عکس فصل قبل

این که میو از طرف فورد برنامه ریزی شده که بره دنبال دخترش که روشنه کاملا
توی همون فصل اول گفته میشه, اونجایی که با فیلیکس میرن پایین و جنازه برنارد رو میبینن و دوباره با کمک فیلیکس سر پاش میکنن
میو یه تبلت بهش میده و میگه یه نفر با سطح دسترسی بالا وارد کدهای من شده که برنارد هم بعد از بررسی میگه یه نفر تو رو برنامه ریزی کرده که بری سوار قطار بشی بعد برگردی و با کمک بقیه رباتها شورش کنی و یه انقلاب راه بندازی
میو مخالفت میکنه و میگه همچین چیزی نیست و من خود مختارم که برنارد بهش میگه نه همچین چیزی نیست و حتی حرفهات هم از قبل مشخص و قابل پیش بینی هستش و به میو هم توی تبلت نشون میده که اینجا میو عصبانی میشه و میزنه میشکونه تبلت رو
فیلیکس هم یه بار بهش میگه یه نفر به اسم ارنولد با سطح دسترسی خیلی بالاتر از ما تو رو برنامه ریزی کرده که از خواب بیدار بشی, برای همینه که وقتی فیلیکس میو رو روی حالت خواب میزاشته بیدار میشده

خوبیه این تاپیک نسبت به GOT این هست کسی نظریه قرار نمیده و راحت هر قسمت سوپرایز میشیم :دی

حالا بعد از پست من نیایید 10 تا نظریه مختلف قرار بدید، بخونیم، سریال کوفتمون بشه :|

• Like
Reactions: amir72
چه اپیزودی :| چه پایانی...
اولا اون تیکه های برنارد (که وارد وستورد میشه و توش فورد رو میبینه) قاعدتا رویان :| فورد برنگشته...
با اون تیکه اول قسمت هم مطمئن شدم که اون مغزی که برنارد برداشته بود مال خود ارنولد یا برنارده... چون دیالوگ ها و کارایی که دلورس با برنارد توی اون سکانس (که اتفاقا سکانس افتتاحیه فصل هم بود) میزد، همون حرفایی بود که مرد سیاه پوش به پدر زنش توی اپیزود طوفانی 4 میزد... یعنی اینکه چک میکرد دیالوگ درسته یا نه. وفاداری به ادم اصلی رو چک میکرد و ...
تیکه های میو رو هم خیلی دوست داشتم :دی فقط اون قسمتی که سرخ پوست بهش گفت بیا مسیر ما یکیه، منظورش جنگ با ادما بود؟

سکانس پایانیو هنوز هضم نکردم :دی خیلی خیلی حال کردم... با وجود استاد اعظم، انتونی هاپکینز ادامه سریال چه شود!!

فصل دو تا به اینجا کاملا راضیم کرده! خیلی اوکیم باهاش...

پ.ن. دوستان لطفا تحلیل و عکس های اپیزود های بعدو توی اسپویلر بگین... شاید یکی نخواد ببینتشون... من خودم به شخصه هیچوقت این تیزر هاو نمیبینم...

چه اپیزودی :| چه پایانی...
اولا اون تیکه های برنارد (که وارد وستورد میشه و توش فورد رو میبینه) قاعدتا رویان :| فورد برنگشته...
با اون تیکه اول قسمت هم مطمئن شدم که اون مغزی که برنارد برداشته بود مال خود ارنولد یا برنارده... چون دیالوگ ها و کارایی که دلورس با برنارد توی اون سکانس (که اتفاقا سکانس افتتاحیه فصل هم بود) میزد، همون حرفایی بود که مرد سیاه پوش به پدر زنش توی اپیزود طوفانی 4 میزد... یعنی اینکه چک میکرد دیالوگ درسته یا نه. وفاداری به ادم اصلی رو چک میکرد و ...
تیکه های میو رو هم خیلی دوست داشتم :D فقط اون قسمتی که سرخ پوست بهش گفت بیا مسیر ما یکیه، منظورش جنگ با ادما بود؟

سکانس پایانیو هنوز هضم نکردم :D خیلی خیلی حال کردم... با وجود استاد اعظم، انتونی هاپکینز ادامه سریال چه شود!!

فصل دو تا به اینجا کاملا راضیم کرده! خیلی اوکیم باهاش...

پ.ن. دوستان لطفا تحلیل و عکس های اپیزود های بعدو توی اسپویلر بگین... شاید یکی نخواد ببینتشون... من خودم به شخصه هیچوقت این تیزر هاو نمیبینم...
فک کنم اشتباه متوجه شدی
برنارد ذهن خودش رو وارد گهواره میکنه و همه چیز رو به صورت زنده مشاهده میکنه
برای فورد هم همینطوره, اون ذهن خودش رو وارد گهواره کرده و کاملا خوداگاه هستش
السی هم قبل از اینکه بیان توی اتاقی که گهواره هستش به برنارد میگه هربار که تیم دلوس سعی کردن گهواره رو هک کنن,گهواره جلوشون رو به یه روش جدید گرفته,برنارد هم میگه که غیرممکنه و گهواره توانایی همچین کاری رو نداره
برنارد هم به السی میگه که میتونی منبع کد رو پیدا کنی که میگه نه و بعد خودش میگه باید به صورت فیزیکی این کار رو بکنن
در واقع خود فورد داشته جلوی اینا رو میگرفته
اون صحنه صحبت دلورس با برنارد هم اگه توجه کنی میبینی که نسبت تصویرش با نسبت تصویر صحنه اخر که برنارد وارد گهواره میشه یکی هستش برخلاف تمام این قسمت
از همین نسبت تصویر میشه راحت متوجه شد که اون صحبت دلوریس با برنارد هم داره توی گهواره رخ میده
گهواره یه مکان برای نگه داشتن پشتیبانی میزبان هاست و در عین حال شبیه سازی تمام اتفاقات ممکن هستش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or