ArianAwesome
کاربر سایت
در مورد پردازش گر ابرناتی مطمئن باش یه کاسه زیر نیم کاسس و فورد قشنگ گراره بزنه اینارو نصف کنهخوب قشنگ بنده کلی رو دست خوردمقشنگ هنگم این دفعه فن تئوریا درست و دقیق نبودن واسه همین کلی سورپرایز شدم
فقط یـ چیزی فورد انگاری دیگه با برنارد زمان حال نبودش برنارد هیچی یادش نمیومد بعد که کل قضایا یادش اومد جای پرادزش گر ابرناتی رو لو داد ! تو کل قضایا هم هیچ واکنش غیر معمولی که انگار فورد همراهشه نداشت که احتملا ربطی به همون صحنه ی میزبانای داخل دریاچه باید داشته باشه ؟ البته شاید حقه عوامل سریال باشه دوباره ! هونجور که واسه رد گم کنی تا قبل این قسمت شارلوت خود ابرناتی رو میخواست حالا یهو تبدیل شد به واحد کنترلش
الان اون چیزی که تو سر بابای دلورسه چیه و به چه کار میاد؟کجاشو نفهمیدین
اون چیزی که تو واحد کنترل بابای دلوریس بود کد هایی هستن که باهاش دلوس رو ویلیام میخواست بازسازی کنه ولی نتونست اگه دقت کنی دلوریس به شارلوت میگه شما مارو ساختین مارو شبیه به خودتون ساختین حالا میخواید خودتون رو شبیه ما بسازید ؟ شارلوت هم بهش میگه این چیزی که بشریت باید براش جشن بگیره ! البته شاید فقط این نباشه همونجور که تو این قسمت فورد مشخص کرد پارک در واقع محل آزمایش میزبانا نبود بلکه محل جمع اوری رفتار میهامان ها بوده که احتمالا برا مصارفی مختلفی مثل سوء استفاده از کله گنده هایی که به پارک میان و هزار تا کار دیگه باشه که احتمالا همشون توی واحد کنترل بابا دلوریس به صورت رمز نگاری شده قرار دارن ! یـ چیز دیگه هم که هست باید ببینیم اون چیزی که هی دلوریس میگفت آن سوی دره ـست چیه ؟ اینکه همش میگه میدونم میخوام چیکار کنم به دستور خودشه اصلا ؟ یا ارنولد ؟ یا خود فورد برنامه ریزیش کرده که بره اونجا اون کار انجام بده ؟ هرچی نباشه برنارد به فورد میگه تو هنوز رو پارک کنترل داری بعد فورد میگه دلوریس رو چون میدونستم میخواد چیکار کنه ازادش گذاشتم ینی باز احتمالش هست که میزبانا رو کنترل میکنه ! فورد ایا خودش رو میخواد بازسازی کنه ؟ کارش با ویلیام چیه ؟ و هزار تا سوال دیگه که باید صبر کنیم واسه پاسخشالان اون چیزی که تو سر بابای دلورسه چیه و به چه کار میاد؟
ما الان دوتا برنارد در یک زمان داریم؟ که یکیش آرنولده و یکیش همون ربات برنارد؟؟
دخترش میاد نجاتش میده!انصافا ولی نباید MiB رو بکشن. اون صحنه که داشت تیر میخورد واقعا حرصم گرفته بود که چرا کسی نمیاد نجاتش بده
ولی آخرش که اونا اومدن میو رو وردارن خودشو قائم کرد که پیداش نکنن. چرا؟ میمیره که خب الان![]()
جریان دلوس سادست یـ رباط وقتی ساخته میشه تشکل شده از یـ هوش مصنوعی که یک سری کد از قبل نوشته شده رو اجرا میکنه در واقع یـ مشت کد دیجیتالی بیشتر نیست ! فورد بار ها تو فصل اول میگه چی میشه اگه انسان ها زندگی جاودانه پیدا کنن ؟ ویلیام در واقع خود اگاه دلوس که خوب قاعدتا با خود من واقعیش باشه نه نسخه ی کپی شده رو منتقل کرده به یـ بدن رباط مانند شبیه خودش که تکنولیزیش خیلی فرق داره با هوش مصنوعی میزبانا در واقع همون کره های قرمز ـه که فورد هم در جریان ساخت شون بوده و میدونسته چنین چیزی رو ویلیام ساخته واسه اینکه دلوس رو بر گردونه ولی خوب پروژش بنا به دلایلی موفقی نمیشه هر بار که خود اگاه دلوس با ماهیت اصلیش برخورد میکرد از هم میپاشید و قاط میزد . فورد برنارد رو مجبور کرد که همون کاری که با دلوس ویلیام کرد رو خودش اجرا کنه اون گوی قرمز رو واسه منتقل کردن خود اگاه فورد برنارد برداشت و بردش پیش گهوار و اپلودش کرد رو گهواره . گهوار یـ سیستم شبیه سازی هوش مصنوعی میزباناست که داخلش تمام احتمالاتی که ممکنه واسه هرکدوم از میزبانه رخ بده رو پیش بینی کنه در واقع یـ دستگاه کنترل مجازی هوش مصنوعی میزباناست یـ دیتا بیس از همه هوش های مصنوعی پارک که یکی مثل دلوریس میخواست نابودش کنه تا دیگه نتونن کپی هایی شبیه خودشون بسازن ! فورد خود اگاه خودش رو رو اینجا اپلود میکنه و یـ کامپیوتری که تا دیروز مثل سرور های بکاپ عمل میکرد یهو خودش دست به کار میشه و خودش رو ارتقاع میده و کنترل پارک رو به دست میگیره . اگه دقت کنی فورد به برنارد میگه من تو رو یـ جورایی خاص ساختم (یه همچنین چیزی) واسه همین بود وقتی که دستگاه گهواره سرش رو باز کرد واحد کنترلش که همون مغزش باشه شبیه همون گوی های قرمز بود تا شبیه واحد کنترل ابرناتی و بقیه میزبانه که مثل این لامپای LED درستشون کرده بودنآقا من این جریان دلوس رو نگرفتم! یعنی چی! این الان بدنش رو کپی کردن! خب! این مگه چیزی جز ربات و سیم هستن؟ آب و غذا خوردن و دستشویی رفتنش چیه؟ کامل تو اون قسمت جمیز دلوس من پوکر بودم! ریش و مو در میارن که صورتشون رو اصلاح کنند؟
الان چی شد از آخر دلوس؟ اون دیوانه شد؟ نابود شد؟
اینا بدن رو کپی میکنند، مغز طرف و ادراک و حافظه رو هم کپی مکینند؟
اون کره قرمزه که برنارد دستش گرفت چی بود؟
فورد الان کجاست؟ تو ذهن برنارده یا خودش تبدیل به یک روبات و میزبان شده؟
فورد هم در نهایت میشه مثل دلوس؟یا فورد میخواد خودش رو کامل تر کنه نسبت به دلوس؟
الان چهار تا خط داستانی داریم، ویلیام به سمت دره، دلورس به سمت دره، برنارد و فورد و شارلوت به سمت دره، میو در جست و جوی بچهاش (که اون هم میره سمت دره مسلما)
من خیلی خیلی سوال دارم!
خیلی چیزا روشن شد!جریان دلوس سادست یـ رباط وقتی ساخته میشه تشکل شده از یـ هوش مصنوعی که یک سری کد از قبل نوشته شده رو اجرا میکنه در واقع یـ مشت کد دیجیتالی بیشتر نیست ! فورد بار ها تو فصل اول میگه چی میشه اگه انسان ها زندگی جاودانه پیدا کنن ؟ ویلیام در واقع خود اگاه دلوس که خوب قاعدتا با خود من واقعیش باشه نه نسخه ی کپی شده رو منتقل کرده به یـ بدن رباط مانند شبیه خودش که تکنولیزیش خیلی فرق داره با هوش مصنوعی میزبانا در واقع همون کره های قرمز ـه که فورد هم در جریان ساخت شون بوده و میدونسته چنین چیزی رو ویلیام ساخته واسه اینکه دلوس رو بر گردونه ولی خوب پروژش بنا به دلایلی موفقی نمیشه هر بار که خود اگاه دلوس با ماهیت اصلیش برخورد میکرد از هم میپاشید و قاط میزد . فورد برنارد رو مجبور کرد که همون کاری که با دلوس ویلیام کرد رو خودش اجرا کنه اون گوی قرمز رو واسه منتقل کردن خود اگاه فورد برنارد برداشت و بردش پیش گهوار و اپلودش کرد رو گهواره . گهوار یـ سیستم شبیه سازی هوش مصنوعی میزباناست که داخلش تمام احتمالاتی که ممکنه واسه هرکدوم از میزبانه رخ بده رو پیش بینی کنه در واقع یـ دستگاه کنترل مجازی هوش مصنوعی میزباناست یـ دیتا بیس از همه هوش های مصنوعی پارک که یکی مثل دلوریس میخواست نابودش کنه تا دیگه نتونن کپی هایی شبیه خودشون بسازن ! فورد خود اگاه خودش رو رو اینجا اپلود میکنه و یـ کامپیوتری که تا دیروز مثل سرور های بکاپ عمل میکرد یهو خودش دست به کار میشه و خودش رو ارتقاع میده و کنترل پارک رو به دست میگیره . اگه دقت کنی فورد به برنارد میگه من تو رو یـ جورایی خاص ساختم (یه همچنین چیزی) واسه همین بود وقتی که دستگاه گهواره سرش رو باز کرد واحد کنترلش که همون مغزش باشه شبیه همون گوی های قرمز بود تا شبیه واحد کنترل ابرناتی و بقیه میزبانه که مثل این لامپای LED درستشون کرده بودنفورد خودش رو اپلود کرد رو واحد کنترل برنارد و سیستم رو در اختیار تیم امنیتی گذاشت بعدشم دوباره برنارد رو مجبور کرد بزنه کل سیستم رو قطع کنه تا دلوریس بتونه کارش رو عملی کنه و در واقع نقشش همه همین بود کلمنتاین رو مجبور کرد تا برنارد رو ببره پیش السی و ادامه ماجرا .....
در مورد ادامه سریال که ایا فورد میخواد خودش رو مثل دلوس بسازه یا کس دیگه رو میخواد بسازه حرف نقل زیاد یکی از تئوری های سریال میگه میخواد ارنولد رو بسازه یکی دیگه میگه میخواد جوونیای ویلیام رو بسازه واسه سر خور کردن ویلیام پیر و که همون بازیی باشه که واسش تدارک دیده باید صبر کرد صبر کرد دید خط های داستانی به کجا میخوان خطم بشن