bayern_vahid
Loyal Member
چرا هیچکس راجع به اپیزود جدید حرف نمیزنه؟
خیلی جالب شد داستان
فورد هم که همچنان در داستان به طور غیرمستقیم حضور داره
خیلی جالب شد داستان
فورد هم که همچنان در داستان به طور غیرمستقیم حضور داره
خیلی جالب شدهالان قسمت 4 دیدم و به شدت حال داداین همون چیزی هست که westworld باید نشون بده: پاسخ به ابهمات، دوباره ایجاد ابهام و اخر کار چندین سوپرایز مختلف همراه
با برنارد شیطانی هم که داره چیزی را قربانی میکنه شدیدا کردم.. راستی قسمت اول نشون داد میزبانها همه در دریاچه مردند و برنارد گفت کار من بوده، پس این سوپراز اصلی نیست و البته باید دید چه انسانی را میخواد بسازه ؟ یعنی فورد را !؟ همونی بدنی که در فصل اول در کلبه دیدیم در حال ساخت بود ؟
![]()
پیتر ابرناتی نبود که ...دلوس رییس کمپانی بود... چهره شون شبیهه فقط یکم ...خیلی جالب شده
نمیدونم اون الگوریتم شبیه سازی مغز انسان در اخر جواب داده بود یا نه؟به نظرم توی سکانس اخری پیتر ابرناتی وضعیتش پایدار شده بود
ولی اگر جواب داده باشه از بازگشت فورد به صورت ربات به سریال حمایت میشه
پروموی قسمت بعدی رو ببین مربوط میشه به میو تو شوگان ورد رسما انگار یـ سریال دیگه رو داری میبینی ....اوووووووووف عجب چیزی بود این قسمت!قشنگ شست رفت قسمت 3 رو
کلا اون قسمتایی که نویسندش نولانه واقعا خیلی بهترن،نمونش قسمت 2 و 4 همین فصل
من کلا از خط داستانی میو و دلورس هم زیاد خوشم نمیاد که تو این قسمت هم نبودن خداروشکر![]()
به نظر من که درستهدوستان این تئوری که پیتر ابرناتی همون جیمز دلوس هست چقدر درسته ؟
با توجه به صحبت های قسمت یک فصل اول و عکس دختر دلوس در دست ابرناتی و قسمت 3 فصل 2 که برنارد میگه ابرناتی بی ثباته و شخصیت یک نفر دیگه بهش دادن .
فرض کنید روم باستان رو هم داشته باشه چی میشهپروموی قسمت بعدی رو ببین مربوط میشه به میو تو شوگان ورد رسما انگار یـ سریال دیگه رو داری میبینی ....