Albis
کاربر سایت
به نظرم جوناتان نولان نویسنده ای نیست که بخواد سرسری رد کنه یا پلات هول بذاره. شاید واسه همه چی یه توضیحی داشته باشن. اما اگه قراره تا آخر فصل 2 همینطوری ادامه بدن فکر کنم خیلیا دراپ کنن سریالو 
ضد گلوله نبود. فکر کنم بعد اینکه اپیزود قبل یکی از اون دستگاه های مدیریت رباتو پیدا کرد خودشو تغییر داد... مثل اون دختره الیزابت که فصل اول همچین کاری کرد. این قسمتم برگشتچرا دلورس ضد گلوله بود ؟!![]()
اگه اشتباه نکم به این خاطره که جزو اولین رباتای پارک بود و به صورت فلزی طراحی شده.چرا دلورس ضد گلوله بود ؟!![]()
ضد گلوله نبود اصلا از صدماتی که به صورت برنامه نویسی شده برا میزبانا نوشته بودن مصون بود حالا یا برنامه خودش رو دستکاری کرده یا ارنولد براش دستکاری کرده بود....اگه اشتباه نکم به این خاطره که جزو اولین رباتای پارک بود و به صورت فلزی طراحی شده.
سلاماقا این وستورلد عجب خریه . خداوکیلی پشمام ریخت ، دوستان حتما ببینند . این چند وقته سر قسمت اخر وایکینگ دد اعصابم خورد بود ولی فصل 2 وست ورلد حالمونو جا اورد![]()
راستش وایکینگ دد تا فصل 6 خوب بود ولی دیگه قسمت اخر فصل 8 مخم سوت کشید از بس چرت بود . یعنی من موندم این سازنده ی باقالیش چی فکرد کرده که اینطوری ساختهسلامالبته حق داری اینقدر اون سریال ابکی رو تحمل کردی که سر پیش ضمیمه های داستانی این یکی کیف بر شدی بهت حق میدم
![]()
اسپویل تا اخرین قسمت ازاده (هرچند که نمیدونم قسمت های منتشر نشده رو چطور میشه اسپویل کرداقا این دلورس که این قدر میگه ادما با ما رباتا فلان کردن، به باباشم انقدر اهمیت میده که یه ربات بیش نیست، پس چرا این قسمت مثل چی رباتارو گذاشت سلاخی بشن ؟ الان فرقش با اداما با چیه که خودشو انقدر دسته بالا گرفته؟ من که تو فلسفه دلورس موندم
پارسال یک قسمت GOT از همین HBO زودتر از موعد لیک شد و تاپیکش جرات نمیکردی بریاسپویل تا اخرین قسمت ازاده (هرچند که نمیدونم قسمت های منتشر نشده رو چطور میشه اسپویل کرد)
اره منم مشکل داشتم با این قسمت. دلیلی که میارن اینه که دلورس میگه همه لیاقت ازاد بودن رو ندارن و اون قسمت که نگاه بدی به تدی میندازه دلم برای تدی سوخت که احتمالا عاقبت بدی در انتظارشه. نکته اینه شاید حرف دلورس در کل درست باشه اما وقتی ما درمورد رباطهایی حرف میزنیم که با وصل کردن یه سیم بهشون میشه شخصیتشون رو بالکل تغییر داد کمی تو ذوق میزنه اینه ایدئولوژی