سریال The Last of Us

نمرات پایین بیشتر به خاطر هیترهای بلا رمزی هست :دی وگرنه منتقدا تقریبا یک نگاه داشتن
فصل اول هم البته قسمت‌های کسل کننده داشت ولی فصل دوم خیلی چیز زیادی برای ارائه نداشت
به نظر من بزرگترین مشکل فصل دوم اینکه خواستن داستان پارت 2 رو در دو فصل دربیارن و خوب اونقدر اتفاقات بازی جا برای کار نداشت.
یکی از مشکلات دیگه هم بخش explore کردن بازی بود تو گیم پلی که خوب سریال نمیتونه اون حس رو به آدم بده
فصل 3 ولی 100% بهتر میشه از لحاظ pace چون خود بازی هم pace بهتر و گیم‌پلی بهتری داشت

خدایی این گیرا واقعا الکیه
گیر نیست
این اصل بر مبنای تفنگ چخوف هست
مطالعه کنید می فهمید چرا باید این چیز رعایت می شد... در غیر این صورت باید همچین چیزی رو اصلا نمایش نمی دادن!

آخرین ویرایش:
بازی خشک و یخ‌زده‌ی بلا رمزی به کنار، به نظر می‌رسه در بخش‌هایی از سریال، مسئول چهره‌پردازی رفته بوده سفر یا دستمزدش رو ندادن و قهر کرده! :دی
صحنه مشابه توی سریال و بازی که می‌شه هم توجه به جزئیات رو توی بازی دید و هم زجر و مصیبتی که الی باهاش درگیر هست، خیلی بهتر احساس می‌شه:

a1d628_25Gr9qe-MWsAAXifs.jpg

واقعاً کیفیت کاتسین‌های بازی با حضور یه سری شخصیت مصنوعی کجا و کیفیت همون صحنه‌ها توی سریال با حضور بازیگرهای واقعی کجا.
-------------
حذف کردن اون بخش مربوط به سگ (آلیس) هم واقعاً کار چرتی بود.

توی نیمه اول بازی که داریم با الی پیش می‌ریم، هیچ شناختی از این سگ نداریم و یه دفعه توی یه راهرویی به الی حمله می‌کنه و الی هم بهش شلیک می‌کنه و می‌میره. طبیعتاً آدم می‌گه خب یه سگی حمله کرده و الی چاره‌ای جز دفاع از خودش نداشته.
ولی توی نیمه دوم بازی، متوجه می‌شیم که آلیس همیشه با ابی و دوستانش بوده و یه سری صحنه جانسوز هم در کنارش تجربه می‌کنیم. جانسوز از این نظر که می‌دونیم چه سرنوشتی در انتظارش هست و قراره به خاطر دفاع از اوون و مِل کشته بشه. یکی از غم‌انگیزترین صحنه‌های بازی برای من، اینجا بود که با ابی و رفقا می‌ریم سراغ آلیس و سگ بیچاره با کلی ذوق و شوق می‌خواد باهامون بازی کنه. :(

497b28_25123.jpg

یعنی همین شخصیت غیرانسانی هم جزو نکات کلیدی بازی بود که نشون بده هر انسان و حتی حیوانی که کشته می‌شه، از یه زاویه دیگه داستان‌هایی برای خودش داره و یه موجود بی‌هویت نیست که به قتل برسه و تمام. مثل خیلی از دشمن‌های معمولی بازی که وسط درگیری می‌کشیم‌شون و بعدش شاهد واکنش همراهان‌شون هستیم که ناراحت می‌شن و واکنش‌های مختلفی نشون می‌دن و این‌طوری نیست که انگار یه شلغمی تیر خورده و اهمیتی برای کسی نداشته.
ولی عزیزان نگران بودن که بیننده‌های سریال روحیه‌شون لطیف باشه و غصه بخورن و همچین صحنه‌ای رو حذف کردن.
مثل نحوه مرگ مِل که توی بازی، با فرو کردن چاقو توسط الی توی گلوش می‌میره ولی اینجا برای شاعرانه کردن صحنه، حالت فیلم هندی پیدا کرده و تیری که به سمت اوون شلیک می‌شه، می‌خوره توی گلوی مِل و بعدش هم در حال مرگ، دستورالعمل زایمان می‌ده!
یعنی واقعاً یه لحظه پیش خودم گفتم بعید نیست الی این بچه رو به دنیا بیاره و بعدش با خوشحالی بگه: حالا پدرِ دو تا بچه شدم! :x
------------
برگردیم به بحث سگ! به جز آلیس، یه سگ دیگه به نام بِر (Bear) هم توی بازی بود که می‌شد با الی بکشیمش یا کاری باهاش نداشته باشیم. برای این یکی میم هم ساخته بودن! :دی

4eb628_25asdsa.jpg

ماجراش هم برمی‌گرده به اوایل نیمه دوم بازی که کنترل ابی رو به دست می‌گیریم و توی یه محیط بسته‌ای با بِر توپ‌بازی می‌کنیم. اگه کرم می‌ریختیم و توپ رو از محوطه مینداختیم بیرون هم اون بنده خدا با غم و غصه نگاه می‌کرد! :دی

c22b28_253141.jpg

مهمترین رکن پارت دوم tlou یه غباری از ماتم و غمی در ترکیب با خشم افسار گسیخته ای بود که روی داستان نشسته بود و هی داشت وحشتناکتر میشد! من که دیگه از قسمت ۳ یا ۴ ندیدم ولی تا همونجام داستان و فصاسازی قشنگ سیرک شده بود! ماجراجویی قشنگ و رنگارنگی که بویی از انتقام جویی نمیبرد از سمت شخصیت اصلی!
پارت دوم یه حس انتقامی داشت که رسما هیچجا نمیشد شبیهش رو پیدا کرد. تنها ویژگی مثبت جدیدی که فصل دوم نمایش داده قدرت بازیگری ایزابلا مرسد بوده که بنده خدا یه تنه داشت بار احساسی و درام و حتی انتقام رو به دوش میکشید. از اونطرفم کیتلین دیور داشت خودنمایی میکرد!
خلاصه که تفاوت مفهوم بازی و سریال به کنار! افت سریال از فصل اول به دوم تا اون چندتا قسمتی که دیدم یجوری ترمال بود که خداروشکر نشستم جاش دوباره بازیو انجام دادم.

بازی خشک و یخ‌زده‌ی بلا رمزی به کنار، به نظر می‌رسه در بخش‌هایی از سریال، مسئول چهره‌پردازی رفته بوده سفر یا دستمزدش رو ندادن و قهر کرده! :دی
صحنه مشابه توی سریال و بازی که می‌شه هم توجه به جزئیات رو توی بازی دید و هم زجر و مصیبتی که الی باهاش درگیر هست، خیلی بهتر احساس می‌شه:

a1d628_25Gr9qe-MWsAAXifs.jpg

واقعاً کیفیت کاتسین‌های بازی با حضور یه سری شخصیت مصنوعی کجا و کیفیت همون صحنه‌ها توی سریال با حضور بازیگرهای واقعی کجا.
-------------
حذف کردن اون بخش مربوط به سگ (آلیس) هم واقعاً کار چرتی بود.

توی نیمه اول بازی که داریم با الی پیش می‌ریم، هیچ شناختی از این سگ نداریم و یه دفعه توی یه راهرویی به الی حمله می‌کنه و الی هم بهش شلیک می‌کنه و می‌میره. طبیعتاً آدم می‌گه خب یه سگی حمله کرده و الی چاره‌ای جز دفاع از خودش نداشته.
ولی توی نیمه دوم بازی، متوجه می‌شیم که آلیس همیشه با ابی و دوستانش بوده و یه سری صحنه جانسوز هم در کنارش تجربه می‌کنیم. جانسوز از این نظر که می‌دونیم چه سرنوشتی در انتظارش هست و قراره به خاطر دفاع از اوون و مِل کشته بشه. یکی از غم‌انگیزترین صحنه‌های بازی برای من، اینجا بود که با ابی و رفقا می‌ریم سراغ آلیس و سگ بیچاره با کلی ذوق و شوق می‌خواد باهامون بازی کنه. :(

497b28_25123.jpg

یعنی همین شخصیت غیرانسانی هم جزو نکات کلیدی بازی بود که نشون بده هر انسان و حتی حیوانی که کشته می‌شه، از یه زاویه دیگه داستان‌هایی برای خودش داره و یه موجود بی‌هویت نیست که به قتل برسه و تمام. مثل خیلی از دشمن‌های معمولی بازی که وسط درگیری می‌کشیم‌شون و بعدش شاهد واکنش همراهان‌شون هستیم که ناراحت می‌شن و واکنش‌های مختلفی نشون می‌دن و این‌طوری نیست که انگار یه شلغمی تیر خورده و اهمیتی برای کسی نداشته.
ولی عزیزان نگران بودن که بیننده‌های سریال روحیه‌شون لطیف باشه و غصه بخورن و همچین صحنه‌ای رو حذف کردن.
مثل نحوه مرگ مِل که توی بازی، با فرو کردن چاقو توسط الی توی گلوش می‌میره ولی اینجا برای شاعرانه کردن صحنه، حالت فیلم هندی پیدا کرده و تیری که به سمت اوون شلیک می‌شه، می‌خوره توی گلوی مِل و بعدش هم در حال مرگ، دستورالعمل زایمان می‌ده!
یعنی واقعاً یه لحظه پیش خودم گفتم بعید نیست الی این بچه رو به دنیا بیاره و بعدش با خوشحالی بگه: حالا پدرِ دو تا بچه شدم! :x
------------
برگردیم به بحث سگ! به جز آلیس، یه سگ دیگه به نام بِر (Bear) هم توی بازی بود که می‌شد با الی بکشیمش یا کاری باهاش نداشته باشیم. برای این یکی میم هم ساخته بودن! :دی

4eb628_25asdsa.jpg

ماجراش هم برمی‌گرده به اوایل نیمه دوم بازی که کنترل ابی رو به دست می‌گیریم و توی یه محیط بسته‌ای با بِر توپ‌بازی می‌کنیم. اگه کرم می‌ریختیم و توپ رو از محوطه مینداختیم بیرون هم اون بنده خدا با غم و غصه نگاه می‌کرد! :دی

c22b28_253141.jpg
فکر کنم کریگ مازین بعد از اون اپیزود چرنوبیل دیگه با خودش عهد بسته با حیوونا کاری نداشته باشه! شیمر (اسب الی) هم زنده موند! :D
در کل این سریال یه نکته مثبت داشته و اونم اینه که باعث شد بهم یاد آوری بشه پارت 2 چه شاهکاری بود و چقدر از این ریزه کاری های خانمانسوز و منهدم کننده داشت! :(

کارنامه کریگ که تباه هست هیچ شکی نیست... ولی این چه فضایی هست که باز از همینم دارن مقایسه بیل نیل و کریگ تو مجازی راه می ندازن؟ یا جوری هست در حق این فرنچایز کم کاری شده؟!

آیا می دانید بعد از اینکه کریگ علاقه خودشو به تلو جاهای مختلف نشون داده بود... نیل خودش با کریگ قراره ملاقات خصوصی می زاره... و چون دفتر HBO هم نزدیک بوده... دوتایی می رن... بعد تایید تازه میان سراغ سونی که بگن اره ما می خوایم با این افراد و HBO کار کنیم!!!!

یعنی هر چیزی که رخ داده باز با انتخاب دراکمن بوده... کریگ که کارنامه اش قبل چرنوبیل چیزه خاصی نیست، این یک فکته... ولی باز همین شخص رو هم دراکمن تایید کرده... اگه واقعا این قضیه رو بپذیریم... بدون جبهه گرفتن هم باید بپذیریم گاهی افرادی که خوده دراکمن، داره برای پروژه ها از جمله نویسندگی انتخاب می کنه... غیر مستقیم به خوده پروژه لطمه وارد می کنند...درصورتی که پروژه کامل دست خودش باشه خیلی کیفیت بهتری داره و ثابتم کرده...

• Like
Reactions: Arima Kishou
در مورد زنده گذاشتن شیمر و آلیس (اسب و سگ) نکته جالب اینه که کتک خوردن آدما با لوله فلزی و چوب گلف در حدی که کشته بشن یا حتی کشتن زن حامله مشکلی نداره ولی خب آسیب دیدن حیوونا آزار دهندس :D امان از دست این جماعت.

فکر کنم کریگ مازین بعد از اون اپیزود چرنوبیل دیگه با خودش عهد بسته با حیوونا کاری نداشته باشه! شیمر (اسب الی) هم زنده موند! :D
در کل این سریال یه نکته مثبت داشته و اونم اینه که باعث شد بهم یاد آوری بشه پارت 2 چه شاهکاری بود و چقدر از این ریزه کاری های خانمانسوز و منهدم کننده داشت! :(
من که بعد از دیدن این عکس‌ها و ویدیوهای مقایسه که ملت می‌ذارن، هوس کردم بعد از مدت‌ها یه سری به بازی بزنم. :دی
کلا برام سخته که بازی‌ها رو تکرار کنم و خیلی کم پیش میاد، ولی TLoU2 رو زمان عرضه توی دو هفته دو بار تموم کردم. بعدش دیگه سراغش نرفتم، ولی الان بد نیست یه دور دیگه و این دفعه به شکل 60fps از اون گیم‌پلی محشر و داستان جذاب لذت ببرم.

در مورد زنده گذاشتن شیمر و آلیس (اسب و سگ) نکته جالب اینه که کتک خوردن آدما با لوله فلزی و چوب گلف در حدی که کشته بشن یا حتی کشتن زن حامله مشکلی نداره ولی خب آسیب دیدن حیوونا آزار دهندس :D امان از دست این جماعت.
هر وقت بحث حیوانات می‌شه، یاد ماجراهای Assassin's Creed 4 می‌افتم! :دی
بازی معرفی شده بود و توی یکی از نمایش‌ها مشخص شد که شکار نهنگ هم داره. بعد مسئولین PETA (یکی از سازمان‌های حامی حقوق حیوانات) خشمگین شدن و بیانیه دادن که شما با این کار، ملت رو تشویق به شکار حیوانات می‌کنین و باعث می‌شین حس خوبی نسبت به این قضیه پیدا کنن! :|
یعنی مهم نیست که این همه کاراکتر آدمیزادی توی بازی‌ها می‌ترکن، ولی ممکنه اصغر به خاطر شکار نهنگ توی AC4 (که چیز مرسومی توی اون دوران بوده) هوس کنه سوار کشتی بشه و بره سراغ شکار نهنگ واقعی! :دی

شکایت PETA از عوامل سریال LUCK بابت کشته شدن اسبها منجر به کنسل شدن سریال در حین فیلمبرداری فصل دوم شد.

پُست بالا درباره دخالت PETA در سرنوشت یک سریال تلویزیونی:
هر وقت بحث حیوانات می‌شه، یاد ماجراهای Assassin's Creed 4 می‌افتم! :دی
بازی معرفی شده بود و توی یکی از نمایش‌ها مشخص شد که شکار نهنگ هم داره. بعد مسئولین PETA (یکی از سازمان‌های حامی حقوق حیوانات) خشمگین شدن و بیانیه دادن که شما با این کار، ملت رو تشویق به شکار حیوانات می‌کنین و باعث می‌شین حس خوبی نسبت به این قضیه پیدا کنن! :|
یعنی مهم نیست که این همه کاراکتر آدمیزادی توی بازی‌ها می‌ترکن، ولی ممکنه اصغر به خاطر شکار نهنگ توی AC4 (که چیز مرسومی توی اون دوران بوده) هوس کنه سوار کشتی بشه و بره سراغ شکار نهنگ واقعی! :دی

• Like
Reactions: Dinosaur
نمیدونم چرا اینطوری کردن... در مجموع اگر قیاس با فصل قبل باشه، اگر دو قسمت اول فصل دوم رو فاکتور بگیریم، مابقیش بنظرم فاصله زیادی با بازی داشت

حتی پایان فصل 2 هم ضعیف کار شده بود بنظرم (اینو نمیدونم بندازم گردن کارگردان یا بچه های عوامل :دی)

در کل افت عملکرد سریال تو فصل دوم مشهود بود برام. امیدوارم فصل سوم بتونه جبران کنه

• Like
Reactions: MrElectricWizard

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or