بنظرم هر دو فصل این سریال از نظر اکشن و طراحی محیط واقعا عالی بودن و هیچ جوری نمیشد بیشتر از این وفادار به بازی درست کرد اما...
دو تا مشکل بزرگ و اساسی داره سریال که اولیش خود بلا رمزی هست و من به خاطر همین فصل اولو نصفه ولش کردم. مخصوصا تو فصل دوم کاملا نچسب و تو عالم بچگی خودش هست

هر سکانسی که وارد بشه سریالو خراب میکنه و بازیش هم در حد بقیه بازیگرا نیست بنظرم (هنوزم امید دارم یه جوون مردی پیدا بشه که با AI چهره و صداشو کلا تو سریال تغییر بده)
و دومی اقتباس مستقیم از روی بازی هست که بنظرم پتانسیل بالای سریالو از بین برده. این نوع اقتباس یه چیزی مثل Reimagination هست که شدیدا باهاش مخالفم و یه علت اصلی فیلمهایی که از روی بازی ساخته میشن و ضعیف از آب درمیان همین هست. بیشتر انتظار داشتم داستانش چیزی مثل فالوت و یا واکینگ دد باشه و خط داستانی موازی با بازی و خاص خودش دنبال کنه. شاید ساختن خط داستانی جدا سخت باشه اما ارزشش رو داره و میتونستن خیلی داستان های ناگفته از شخصیت های دنیای TLoU رو توی سریال نشون بدن... از طرفی هم الان گیم به عنوان یه مدیا از نظر بصری و داستانی کاملا در حد فیلم و سریال هست و هیچ نیازی به اقتباس نداره! در نتیجه تمام سکانس های مشابه بازی تو سریال کاملا ضعیفتر از خود بازی در اومده. اون صحنه معروفش هم بنظرم مصنوعی و بی روح به تصویر کشیده شده و ابی اینقدر حرف میزنه که حس و هیجان اون لحظه رو از بین میبره
و عجیبتر این که بعضی چیزهایی رو که تو بازی خراب کرده بودن بنظرم تو سریال خوب در اومده و برعکس...
مثلا دینا و ابی تو بازی کاملا نفرت انگیز بودن اما تو سریال کاملا قابل قبول ان. خیلیا شبیه نبودن این دو تا به بازی رو ایراد میدونن ولی من خوشحالم که دقیقا مثل بازی نساختن! مطمئنم اگه ابی توی بازی هم به این شکل بود و اینقدر عضلانی نبود تنفرم نسبت بهش کمتر میشد و بهتر میتونستم درکش کنم. اینم باید بگم من جزو اونایی ام که انتقاد زیادی به داستان پارت ۲ داشتم و بنظرم روایتش پراکنده، ضعیف و یه مقدار غیر منطقی بود... حداقل قبل این که ابی دست به اون کار بزنه باید یه چیزهایی رو برای بازیکن روشن میکردن
اما تا اینجای سریال بنظرم نوع روایت داستان اصلاح شده و میدونم که خیلیا متفاوت بودن روایتش نسبت به بازی رو ایراد میدونن ولی من اینجوری بیشتر میپسندم
در آخر اگه بخوام یه نتیجه گیری کلی کنم ؛ این سریال از بعضی لحاظ مثل لوکیشن ها و اکشن و داستان عالی و تقریبا بی نقص عمل کرده اما تو بعضی بخش ها به شدت لنگ میزنه طوری که نمیشه هیچ جوری ignore کرد (!) و اگه بخوام با سریال های مشابه خودش مثل Fallout مقایسه کنم (که از هر نظر عالی بود بنظرم) قطعا نمیتونه راضیم کنه