من چند بار به این مسئله اشاره کردم... ولی کسی جدی نمی گرفت... انگار افراد زیادی هستن که این مسئله رو بهش پی بردن... سریال تلو... اون چیزی نیست که بازی بود... در واقع سریال تلو یک سافت ریبوت یا بهتر و درست ترش Reimagination هست! از نکاتی که بولد کردم بگیرید... تا انتخاب های بازیگران!
سریال پایبند به اون چیزی نیست که از بازی اول به ما معرفی شده بود! قرار بود این دنیا پر از شخصیت خاکستری باشه... نه شخصیت قهرمانی داریم.... نه شخصیت کاملا تاریکی... جول تو بازی یک ضد قهرمان بود... اما اون نحوه فیلم برداری همه چیزو عوض کرد... تو فرم سینمایی تو داری فوکوس می کنی که بگی این فرد به موقع چه نیروی سیاهی رو با خودش حمل می کنه... حالا این رفتار جول تو قسمت آخر... ریسمانی می ده به منتقد سینما و تلویزیون... که جول باید با عواقب این رفتارش تو این قسمت مواجه بشه... من کاری ندارم سریال یا بازی کدومشون مسیر درستی رو پیش گرفتن... ولی چرا همچین چیزی رو به مخاطب ها تو همون 2013 ندادن؟!
ما تو بازی شاید خیلی از شخصیت پردازی الی رو توی دیالوگ های گیمپلی باهاش مواجه بشیم... حتی اون چیزی که از گذشته الی تو بازی به ما به تصویر کشیده شد... تو یه dlc بعد از انتشار بازی بود... ولی تو سریال اون لالو ها باز همونم چپوندن... با کلی فوکوس دوربین روی بلارمزی باز نتونستن اون شخصیت پردازی که تو نسخه یک برا الی انجام شده بود رو انجام بدن... چه بسا ما تو نسخه یک واقعا از الی خوشمون میاد... از انتخاب بلارمزی بگیرید تا اینکه واقعا کیفیت شخصیت پردازی این کاراکتر مثل بازی نبود... برای مخاطبان جدید فرنچایز که با سریال با این مجموعه آشنا شدن، هدف اولیه ND برا پارت 2 حالا منطقی بنظر میاد...
حالا اصلا چرا برام این قضیه مهم هست؟ بالاخره از این سریالم مستند هایی ساخته می شه... به مستند های بازی هم اشاراتی خواهد شد... همین بازتعریف سریال از داستان... آلت دست ریتارد های هالیوود می شه که آره مخاطب های ویدیو گیم سطحی بودن و این رفتارا منطقی نبوده... و برای این افراد سوژه بحث درست کنند!
اونطرفم که یه مظلوم مصیبت دیده رو کردن جای ابی
اونطرفم پازل رو هم که چیدی... چی از این بهتر
اتفاقا من می گم سریال اثر درست تری برای انتقال هدف پیام اخلاقی داستان مخصوصا پیام پارت 2 هست و از خوده بازی پیام رو بهتر منتقل می کنه(تو روایت خوده بازی با اختلاف بهتره... صرفا همون پیام و هدفی که تو ذهنشون داشتن تو ساختار سریال بدون فرض وجود بازی بسیار درست در اومده)
دیگه وقتی خالق نحوه روایت رو اجازه داده عوض بشه... نشون میده منتقد های پارت 2تو یکسری از مسائل کاملا حق داشتن...
اگه مثل گس ساختن... craig mazin هم فرنچایزو گروگان گرفته...و نزاشته به روایت بازی پایبند باشن...
بهتره دراکمن استوری بزاره به عوامل HBO صفت هموفوب اوتاکو بده