من بسیار لذت بردم از قسمت دوم ٬ صحنه حمله زامبولیا خیلی پر پیمون بود ٬ اون بخش هم به نظرم خوب بود
قطعن به پای بازی نمیرسه ٬ ولی در نوع خودش قشنگ بود.
قطعن به پای بازی نمیرسه ٬ ولی در نوع خودش قشنگ بود.
اگر شما میگی ، حتما اطلاعاتت بیشتره ، منم از خدامه همین مقدارش هم از نظر علمی رد بشههمون قسمتی که پذیرفته شده، بازم جای بحث بسیار است، مخصوصا با لابی گری هایی که این وسط شده و خیلی از استدلال هایی که برای پذیرفته شدن بوجود اومدند از بیخ و ریشه نادرست هستند.
رئیس جمهور آمریکا ارزش ارجاع دادن نداره؟ بعدشم حرفی که میگه از لحاظ علمی کاملا درسته. DNA انسان کاملا غیرقابل تغییر است، از خلقت بشریت تا به الان اینطور بوده.![]()
از اونجایی که قراره ماجراهای The Last of Us 2 توی دو فصل روایت بشه، فرصت بیشتری برای نمایش بعضی از بخشهای کمرنگترِ بازی دارن که یکی از این بخشها احتمالاً شخصیت آیزک با حضور جفری رایت باشه (توی بازی هم صداپیشه این شخصیت بود). پتانسیل زیادی داره و من دوست داشتم توی بازی بیشتر در موردش بدونیم که ایشالا اینجا بالاخره نوبت بهش میرسه.
یه مورد دیگه هم Seraphiteها هستن که جزو گروههای جالب بازی بودن و بخشهایی که باهاشون روبهرو میشدیم، اتمسفر خفنی داشت. توی بازی بیشتر از طریق نوشتهها و یه سری تصاویر و صحبتهای بقیه شخصیتها در جریان اتفاقات این گروه قرار میگرفتیم، ولی الآن میشه حتی یه قسمت کامل رو به اونها اختصاص داد و رفت داخل گروه و مثلاً بیشتر با ماجراهای گذشته پیامبر این گروه آشنا بشیم و کلاً ببینیم چی شد که فلان و چنان شد.
یکی از مواردی که خودشون به طور رسمی اعلام کردن هم شخصیت یوجین هستن. این شخصیت توی بازی تقریباً چیز خاصی نداشت و در حد ۲،۳ تا جمله در موردش صحبت میشد، ولی توی سریال هم در قسمت اول و هم قسمت دوم در موردش بحث میشه و قراره به زودی در قالب فلشبک ببینیمش. بازیگرش هم جو پنتولیانو هست، یعنی جناب سایفر توی فیلم The Matrix.
سرچ کردم ببینم توی بازی تصویری ازش بوده یا نه که با این تصویر توی ویکی مواجه شدم:
![]()
قیافهش یه جوریه که انگار یه نفر برداشته برای بلا رمزی ریش و سبیل گذاشته!![]()