سریال The Last of Us

حمله به اینفکت ها خیلی عالی در اومده بود و به درستی هیجان رو منتقل میکرد. فصل قبل در زمینه اکشن کمی صعیف بود و اینبار سنگ تموم گذاشتن.
اما سکانس معروف رو متأسفانه اون جوری که باید و شاید برام تکان‌دهنده نبود.
من قبل از تجربه نسخه دوم برام مرگ جوئل اسپویل شده بود و میدونستم تو نسخه دوم میمیره ولی با این حال موقعی که بازی میکرد به حدی تکان‌دهنده بود که بعدش پلی استیشن رو خاموش کردم و همینطوری زل زدم به تلویزیون و بعدش زدم بیرون که کمی هوا بخورم.
یه غم عجیبی داشت، انگار یه دوست صمیمی رو از دست دادم و قرار نیست دیگه ببینمش.
تو سريال اما همون اول لو دادن که چرا جوئل کشته میشه و بنظرم جالب نبود. بازی بلا رمزی هم خوب بود ولی الی همزمان یه غم و دردی عمیقی رو هم تجربه میکرد.
با اختلاف بازی برام تو این صحنه بهتر عمل کرد.

من زمانی که فصل 1 این سریال داشت می اومد جزو منتقدای سریال بودم و تو همین تاپیک هم مورد لطف و مرحمت کاربرا قرار گرفتم بعد که سریال اومد فصل 1 و دیدمش با این که اصلا سریال رو در حدی که ازش تعریف میکردن و در حد خود بازی اورجینال نمیدونستم ولی به عنوان یه سریال با مبدا بازی براش احترام زیادی میذاشتم دیگه بعدشم رفتم خدمت و حوصله نکردم بیام ابراز پشیمونی بکنم و بگم غلط کردم که گفتم چیزی از این سریال در نمیاد ولی قسمت 1 فصل دو رو دیدم و باز هم عامل اصلی نچسبی سریال اومد سراغم اونم چیزی نیست به نام بلا رمزی بازیگر خوبیم هست خدایی ولی اصلا نمیتونم الی بازی رو با الی بلا رمزی یکی کنم و هر وقت تو سریال قیافشو میبینم تحمل سریال برام سخت میشه الان که فصل دوم هم اون اتفاق کذایی میوفته و اون ابی فلان فلان شده هم واردش میشه و این بلا رمزی هم چون مثلا تو داستان سنش رفته بالاتر نچسب تر شده پس تصمیم گرفتم به صورت خودجوش سریال رو دراپ کنم شاید حالا بگید خب که چی راستیتش اومدم بگم که در مورد سطح کیفی سریال اشتباه کردم و سریال سریاله خوبی از اب دراومده راستی به نظرتون که الان هوش مصنوعی خیلی پیشرفت کرده نمیشه باهاش قیافه یکی دیگه رو انداخت رو الی؟

• Like
Reactions: Love Console
همون قسمتی که پذیرفته شده، بازم جای بحث بسیار است، مخصوصا با لابی گری هایی که این وسط شده و خیلی از استدلال هایی که برای پذیرفته شدن بوجود اومدند از بیخ و ریشه نادرست هستند.
رئیس جمهور آمریکا ارزش ارجاع دادن نداره؟ بعدشم حرفی که میگه از لحاظ علمی کاملا درسته. DNA انسان کاملا غیرقابل تغییر است، از خلقت بشریت تا به الان اینطور بوده.:دی
اگر شما میگی ، حتما اطلاعاتت بیشتره ، منم‌ از خدامه همین مقدارش هم از نظر علمی رد بشه :دی

• Like
Reactions: Arima Kishou
هنوز فرصت نکردم اپیزود 2 رو ببینم و امشب قطعا میرم سراغش؛ حالا این وسط یه موضوع حاشیه‌ای برام وجود داره و اون هم اینه که Kaitlyn Dever به شدت تو دل برو و به قول جوونای امروزی، کراشه :D الان غصه‌ام گرفته چطوری قراره از این عزیزِ دل حداقل واسه یه مدتی متنفّر بشم :D . خلاصه خدا کسی رو اینطوری امتحان نکنه :D

ولییی ای کاش بازیگر ابی (کیتلین دور) رو به جای بلا رمزی انتخاب میکردن🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️
و اصلا نتونستم با بخش آخر قسمت دوم ارتباط بگیرم هر چه قدر آشوب رو خوب در آورده بودن اما بخش آخر رو اصلا 🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️
حس من اینه که از اینجا دیگه سریال رو به افوله و کاش نمیکفتن فصل سومی هم وجود داره

از اونجایی که قراره ماجراهای The Last of Us 2 توی دو فصل روایت بشه، فرصت بیشتری برای نمایش بعضی از بخش‌های کمرنگ‌ترِ بازی دارن که یکی از این بخش‌ها احتمالاً شخصیت آیزک با حضور جفری رایت باشه (توی بازی هم صداپیشه این شخصیت بود). پتانسیل زیادی داره و من دوست داشتم توی بازی بیشتر در موردش بدونیم که ایشالا اینجا بالاخره نوبت بهش می‌رسه.
یه مورد دیگه هم Seraphiteها هستن که جزو گروه‌های جالب بازی بودن و بخش‌هایی که باهاشون روبه‌رو می‌شدیم، اتمسفر خفنی داشت. توی بازی بیشتر از طریق نوشته‌ها و یه سری تصاویر و صحبت‌های بقیه شخصیت‌ها در جریان اتفاقات این گروه قرار می‌گرفتیم، ولی الآن می‌شه حتی یه قسمت کامل رو به اون‌ها اختصاص داد و رفت داخل گروه و مثلاً بیشتر با ماجراهای گذشته پیامبر این گروه آشنا بشیم و کلاً ببینیم چی شد که فلان و چنان شد. :دی
یکی از مواردی که خودشون به طور رسمی اعلام کردن هم شخصیت یوجین هستن. این شخصیت توی بازی تقریباً چیز خاصی نداشت و در حد چند تا جمله و یه سری ماجراهای جانبی در موردش صحبت می‌شد، ولی توی سریال هم در قسمت اول و هم قسمت دوم در موردش بحث‌های مهمی می‌شه و قراره به زودی در قالب فلش‌بک ببینیمش. بازیگرش هم جو پنتولیانو هست، یعنی جناب سایفر توی فیلم The Matrix.
سرچ کردم ببینم توی بازی تصویری ازش بوده یا نه که با این تصویر توی ویکی مواجه شدم:

015121_25cczxc.jpg

قیافه‌ش یه جوریه که انگار یه نفر برداشته برای بلا رمزی ریش و سبیل گذاشته! :دی

از اونجایی که قراره ماجراهای The Last of Us 2 توی دو فصل روایت بشه، فرصت بیشتری برای نمایش بعضی از بخش‌های کمرنگ‌ترِ بازی دارن که یکی از این بخش‌ها احتمالاً شخصیت آیزک با حضور جفری رایت باشه (توی بازی هم صداپیشه این شخصیت بود). پتانسیل زیادی داره و من دوست داشتم توی بازی بیشتر در موردش بدونیم که ایشالا اینجا بالاخره نوبت بهش می‌رسه.
یه مورد دیگه هم Seraphiteها هستن که جزو گروه‌های جالب بازی بودن و بخش‌هایی که باهاشون روبه‌رو می‌شدیم، اتمسفر خفنی داشت. توی بازی بیشتر از طریق نوشته‌ها و یه سری تصاویر و صحبت‌های بقیه شخصیت‌ها در جریان اتفاقات این گروه قرار می‌گرفتیم، ولی الآن می‌شه حتی یه قسمت کامل رو به اون‌ها اختصاص داد و رفت داخل گروه و مثلاً بیشتر با ماجراهای گذشته پیامبر این گروه آشنا بشیم و کلاً ببینیم چی شد که فلان و چنان شد. :دی
یکی از مواردی که خودشون به طور رسمی اعلام کردن هم شخصیت یوجین هستن. این شخصیت توی بازی تقریباً چیز خاصی نداشت و در حد ۲،۳ تا جمله در موردش صحبت می‌شد، ولی توی سریال هم در قسمت اول و هم قسمت دوم در موردش بحث می‌شه و قراره به زودی در قالب فلش‌بک ببینیمش. بازیگرش هم جو پنتولیانو هست، یعنی جناب سایفر توی فیلم The Matrix.
سرچ کردم ببینم توی بازی تصویری ازش بوده یا نه که با این تصویر توی ویکی مواجه شدم:

015121_25cczxc.jpg

قیافه‌ش یه جوریه که انگار یه نفر برداشته برای بلا رمزی ریش و سبیل گذاشته! :دی

منم خیلی در مورد سرافایت‌ها مشتاقم ببینم چه میکنن. تو همون نوشته‌های داخل بازی هم جذابیت خاصی داشتن. در مورد یوجین هم جالبه نوع مرگش توی سریال با بازی فرق داشت.
در مورد عکس، منم فکر کردم بابای بلا رمزیه :D

انتخاب بازیگر ابی در همین راستاست که به مرور در سریال از ابی خوشتون بیاد :)
اینا میدونن مخاطب سریال برعکس مخاطب ویدیو گیم قبول نمیکنه که همینطوری یک دختر با سر شانه هایی در حد رونی کولمن بیاد جوئل رو لت و پار کنه بعد که داستان به اخر میرسه الی همینطوری ولش کنه بره !

باز به نکته انتخاب بازیگر میرسیم که در شبکه hbo بازیگر برای نقش الی بهتر از بلارمزی پیدا نکردن ! ولی برای ابی کاملا برعکس عمل شده !
colleen fotsch که ابی در بازی از روش مدل سازی شده کجا این ابی گوگولی کجا !
1745260214984.jpeg

آخرین ویرایش:
دو قسمت اول فصل دوم بنظرم خوب بود...
منتهی با اون پیش درآمد اولیه‌ش یجورایی به مخاطب نخ رو داد قراره چی بشه. دقیقاً نقطه مقابل بازی بود که یهو شما رو سوپرایز کرد و شوک خیلی شدید تری رو به مخاطبش وارد کرد. درباره اون صحنه معروف هم قطعاً حس ترس، اضطراب و شوکی که به مخاطب میده به مراتب تو بازی بیشتر بود.

در مجموع عملکرد سریال تا اینجا خوب بوده و بنظرم بیشتر اونایی که سمت بازی نرفتن رو راضی کرده...

دیدم خیلیا از بلا رمزی ایراد میگیرن، راستش این بشر رو خیلی ترول میکنن و بنظرم حقش این همه ترول نیست :دی با اینکه من خودمم قبول دارم یه بازیگر دیگه جاش میومد شاید نظر بقیه کسانی هم که راجع به این موضوع ایراد داشتن عوض میکرد. اما خب، از نظر رفتار و بازیگری واقعا عملکرد خوبی داره (اگر قیافش رو فاکتور بگیریم :دی)

این خاله کیتلین هم مقابل اون کرکتر ابی تو بازی یه تفاوت معنایی داره (از لحاظ ابعاد بدنی و...) کلاً نقشش رو خوب بازی میکنه اما اون استایل و خشونت ابی که تو بازی هست رو بنظرم با خودش نداره.

من چند سال پیش موقع پخش سیزن یک گفتم که vfx سریال رو شرکت وتا ساخته معروفترین شرکت در این زمینه در دنیا با اختلاف وحشتناک . یادمه تو سیزن یک میگفتن زیاد نتونستیم جلوه های ویژه استفاده کنیم چون نمیدونستیم سریال چه بازخوردی میگیره ( بنظر من که زیاد بود بخصوص اپیزود ۵ ) ولی بعد از دیدن نتیجه سیزن یک که همراه شد با شکستن رکورد بیننده های HBO و فراتر رفتن از حد انتظار کمپانی اعلام کردن که تو سیزن دو خیلی بیشتر از قبل به این قضیه پرداخته میشه و بودجه خوبی براش در نظر گرفتن ، پس در نتیجه منتظر باشید از این صحنه های خفن به فراوانی زیادی خواهیم دید . به به

چه اپیزود خوبی بود جدا. و چقدر بازیگر ابی خوب بازی کرد.
نظر نامحبوب : نقش الی بزرگترین مشکلش از متنش و کاراکتری که از الی تو سریال ساختن هست. بلا رمزی بازیگر خوبیه ولی مشخصه فیلمنامه و کارگردان الی رو خوب نشناختن. دوگانگی شخصیتی بین سریال و بازی موج میزنه‌ .

• Like
Reactions: SiminSecret

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or