اول ببین با کی طرفی.
اول ببین با کی طرفی.
اینفکتد شدن این پسر مظلوم، مخصوصاً بعد از اون دیالوگی که با الی داشت خیلی اتفاق فجیعی بود. دیالوگ رو دقیق یادم نیست، ولی مضمونش یه چیزی تو این مایهها بود که: «فکر میکنی انسانها بعد از اینفکتد شدن، هنوز قدرت تفکر دارن و داخلِ اون بدن تغییر شکل پیدا کرده، دارن برای نجات دست و پا میزنن؟» این صحبت رو هم وقتی میکرد که میدونست خودش تا چند ساعت دیگه تبدیل به یکی از اونها میشه، ولی بقیه خبر نداشتن و خوش و خرم بودن. 
عقل مهاجمین نمیرسید که در اون 20 سال یه شلیک به صفحه کلیدِ این در کنن و واردش بشن؟
)یه چیزی در نظرمه شک دارم نمیدونم درسته یا نه. اطلاعات زیادی نبود ولی فکر میکنم بیل هومو نبود و دلیل ایجاد رابطش با فرنک نبود پارتنر جنس مخالف بود. درسته یا نه؟
نظر بقیه رو نمیدونم ولی من اینطور برداشت کردم.
یک دیالوگی بین بیل و فرانک هست که می تونه این طوری برداشت بشه که بیل کلا هومو بوده . فرانک ازش درباره دختری که براش این آهنگ رو خونده می پرسه و بیل میگه دختری در کار نبوده .که می تونه برداشت بشه یعنی طرف دختر نبوده پسر بودهdamn آره درستهقبل شروع این عشق گرمیک دیالوگی بین بیل و فرانک هست که می تونه این طوری برداشت بشه که بیل کلا هومو بوده . فرانک ازش درباره دختری که براش این آهنگ رو خونده می پرسه و بیل میگه دختری در کار نبوده .که می تونه برداشت بشه یعنی طرف دختر نبوده پسر بوده
والله با این رویکردی که من دیدم بیل که شک دارم برگرده . تو سریال احتمالا فصل دوم که از رو اتفاقای پارت 2 هست رو هم قراره دست ببرن این طوری بشهتو شبکه 3 هست داری فوتبال میبینی یک هو زیرنویس میاد و مطلبی به نفع EA میگن یا اول فوتبال از مقام شامخ فلان شخصیت تجلیل میکنن و.. نمایش رابطه بیل و فرانکم در این سریال دقیقا حکم همچین چیزی داره یعنی هدف سازنده این هست که یک پرانتز باز کنه و این قضیه بچپونه تو ذهن مخاطب و این فرق میکنه با زمانی که داستان به صورت طبیعی به یک مسئله ای ختم بشه فقطم بحث این سریال نیست و خیلی از آثار میبینیم که به زور این پرانتز باز میکنند نمونش هم مثلا دامبلدور بدبخت ! حالا هنر قضیه اینجاست طوری اینکار بکنی که مخاطب کمتر متوجه بشه داری یک چیزی به زور تو ذهنش جا میدی و تو این سریال این هنر به نظر من اصلا رعایت نشد به خاطر همین هم هست ملت اعتراض میکنند
--------
در کل به نظرتون با توجه به اتفاقی که افتاد احتمالش هست دوباره تو سریال بیل ببینیم؟