سریال The Last of Us

بازیگرهای این چهار شخصیت هم مشخص شدن. :D

7f0d01_24xzcxzsad.jpg

این آخریه اصلا مو نمیزنه، دقیقا مثل انتخاب بازیگر الی، خود خودشه:D:D
فکر کنم عکس خوبی انتخاب نکردن! :دی اسمش رو سرچ کردم و طیف متنوعی از حالات و رنگ‌ها رو داره و مثلاً توی این عکس یه جوری هست که با یه ذره گریم می‌تونه کم و بیش به نورا شبیه بشه:

a25401_24sdc.jpg

فکر کنم عکس خوبی انتخاب نکردن! :D اسمش رو سرچ کردم و طیف متنوعی از حالات و رنگ‌ها رو داره و مثلاً توی این عکس یه جوری هست که با یه ذره گریم می‌تونه کم و بیش به نورا شبیه بشه:

a25401_24sdc.jpg
من که گفتم مو نمیزنه :D >:)
لامصب آفتاب پرست باید از ایشون یاد بگیره، حتما جز اقلیت های درجه بالای هالیود هم هستن دیگه:o)

• Like
Reactions: Dinosaur
خب منم سریال رو دیدم. سریال خوش ساختی هست حالا بغیر از قسمت 3 (:دی) که نمیدونم چرا اونطوری شد. اما به غیر از دیود و تس به نظرم بقیه بازیگرا از لحاظ ظاهری خیلی جور درنمیومدن. بازیگر الی خوب کار رو درآورده بود اما بنده خدا واقعا زشته. جوئل هم باید هیو جکمن میوردن (توی رویا:دی) واقعا از لحاظ قد و هیکلی بهش میخورد. این پدرو پاسکال عین سیب زمینیه هیکلش.
اما خب توقعم در زمینه وحشت و زامبی بازی بیشتر بود. کم کاری کردن. بیشتر تمرکزشون روی درام هایی بود که شاید در بازی خیلی بهش پرداخته نشده.

بالاخره انتخاب درست رو انجام دادن و برای نقش آیزاک رفتن سراغ جفری رایت که جزو بازیگرهای محبوب منه. :D
به نظرم یکی از معدود ایرادات TLoU2، توجه کم به این شخصیت بود و خیلی جای کار بیشتری داشت. شخصیتی که صداپیشگی و موشن کپچرش با جفری رایت بود (فکر کنم تنها حضورش توی صنعت بازی بوده) و حالا که قراره توی سریال هم این نقش رو بازی کنه، امیدوارم بهش زمان بیشتری بدن و شخصیت‌پردازی کامل‌تری داشته باشه.

cca924_24xcasd.jpg

کریگ مازین اعلام کرد سریال لست آو آس چهار فصل خواهد داشت!

"فصل دوم قرار است هفت قسمت داشته باشد. فصل سوم اقتباسی از قسمت دوم بازی دوم لست آو آس بوده و به شدت بزرگتر و طولانی تر خواهد بود و احتمالا فصل چهارم هم ساخته خواهد شد."

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or